asmilon Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 @pusher Δοκιμαζεις τις ρυθμισεις που σου προτεινει το uTorrent για την συνδεση σου και τις τροποποιεις αν δε σε καλυψουν... Οσο για την αλλη ερωτηση, η ρυθμιση high priority σε βοηθαει αν κατεβαζεις για παραδειγμα τα επεισοδια μιας σειρας... Ρυθμιζεις σε high priority τα πρωτα 2-3 επεισοδια και low priority τα υπολοιπα, ωστε να σου κατεβουν πρωτα αυτα για να μπορεις να τα δεις. Μολις κατεβουν κανεις το ιδιο στα επομενα και παει λεγοντας... Δηλαδη δε σου κατεβαζει πιο γρηγορα συνολικα το torrent που βρηκες, αλλα σε βοηθαει να κατεβουν πιο γρηγορα καποια αρχεια που θες σε σχεση με καποια αλλα μεσα στο torrent...
pusher Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 Δε ρώτησα για το high priority @pusherΔοκιμαζεις τις ρυθμισεις που σου προτεινει το uTorrent για την συνδεση σου και τις τροποποιεις αν δε σε καλυψουν... Οσο για την αλλη ερωτηση' date=' η ρυθμιση high priority σε βοηθαει αν κατεβαζεις για παραδειγμα τα επεισοδια μιας σειρας...[/quote'] αλλά για το Bandwidth Allocation (δεξί κλικ σε ένα torrent που βρίσκεται στη λίστα όσων κατεβάζω έπρεπε καλύτερα να πω) Άλλη μία ερώτηση κάνοντας δεξί κλικ σε ένα αρχείο που κατεβάζω και ρυθμίζοντας το Bandwidth Allocation στο high κερδίζω τίποτα σε download speed; Και κάτι που ξέχασα να ρώτησω: αν σε ένα torrent κάνω force start αντί για start πώς επηρεάζεται η ταχύτητα download;
asmilon Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 Eιναι παρομοιο, δηλαδη σε σχεση με τα αλλα torrents που κατεβαινουν εκεινη την στιγμη, το torrent που θα ορισεις ως high θα εχει πιο μεγαλη κατανομη ταχυτητας απο τα αλλα, πχ στην περιπτωση που κατεβαζεις 2 torrents αντι για 50%-50% της ταχυτητας θα εχει 60 70% εκεινο που ορισεις ως high... Αν εχεις οριο να κατεβαζεις για παραδειγμα 2 torrent και θελεις να κατεβασεις αλλο ενα τωρα, χωρις να το βαλεις στην ουρα, του βαζεις force start και ξεκιναει να κατεβει παραλληλα με τα αλλα, ανεξαρτητα απο το οριο σου...
pusher Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 Αν εχεις οριο να κατεβαζεις για παραδειγμα 2 torrent και θελεις να κατεβασεις αλλο ενα τωρα, χωρις να το βαλεις στην ουρα, του βαζεις force start και ξεκιναει να κατεβει παραλληλα με τα αλλα, ανεξαρτητα απο το οριο σου... Δηλαδή καμία σχέση με download speed;
asmilon Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 Καμια σχεση, περα απο το γεγονος οτι αν κατεβαζεις πολλα torrents ταυτοχρονα σε μικρη γραμμη, σου μειωνεται τελικα η συνολικη σου ταχυτητα οποτε θελει μετρο...
Demiankv Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 εχω συνδεση dsl cube 512/128 (5Μηνο) με modem/router microcom2636 .Χρησιμοποιοντας το μtorrent ανοιξα ενα port με βοηθεια απο το http://www.portforward.com'>http://www.portforward.com οπου πανω κατω σχδον σε ολα τα microcom ανοιγεισ port με τον ιδιο τροπο.συγκεκριμενα : ID Public Port - Start Public Port - End Private Port Port Type Host IP Address 1 χχχχχ χχχχχ χχχχχ TCP 208.99.198.134 2 χχχχχ χχχχχ χχχχχ UDP 208.99.198.134 ενω υποτιθεται οτι το εχω κανει σωστα στο speed guide του μtorrent βγαζει το εξης αποτελεσμα: Welcome to the µTorrent Port Checker. A test will be performed on your computer to check if the specified port is opened. Checking port χχχχχ on χχχχχχχχ... Error! Port χχχχχ does not appear to be open. Please see http://www.portforward.com for more information about how to map a port. Please make absolutely sure that PeerGuardian2 or Protowall is allowing utorrent.com (208.99.198.134) in either of those programs. Those of you using ipfilter.dat should make sure the list does not include the website's IP. After making sure of this, re-run this test by refreshing the page (F5). εχω ρυθμισει να ειναι ανοιχτη η ιδια θυρα στο firewall των windows (xp pro) και παλι τιποτa.Εκανα το ιδιο και για την Ip του utorrent.com (208.99.198.134) αλλα και παλι τιποτα.Απενεργοποιησα το firewall των windows και παλι τιποτα.Το κοκκινο σημαδακι στο κατω μερος του torrent εξακολουθει να υπαρχει!!! -Τι μπορει να εχω κανει λαθος;; -Υπαρχει συγκεκριμενο Port που πρεπει να ανοιξω;(εχω ανοιξει αυτο που ειδα στα properties του μtorrent)
asmilon Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 Το λαθος σου ειναι οτι εδωσες την public IP σου, αυτη με την οποια συνδεεσαι στο Internet, εβω επρεπε να ορισεις την IP του υπολογιστη σου, την εσωτερικη σου δηλαδη... Ορισε του καποια στατικη, αν δε το εχεις κανει ηδη, της μορφης 192.168.xxx.xxx και δηλωσε αυτη στην ρυθμιση των ports... Τωρα πια πορτα θα διαλεξεις, βαλε καποια αλλη απο αυτη που δινει default το προγραμμα καθαρα για λογους ασφαλειας, πχ καποια στο διαστημα 32000-65535...
Demiankv Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 Το λαθος σου ειναι οτι εδωσες την public IP σου' date=' αυτη με την οποια συνδεεσαι στο Internet, εβω επρεπε να ορισεις την IP του υπολογιστη σου, την εσωτερικη σου δηλαδη... Ορισε του καποια στατικη, αν δε το εχεις κανει ηδη, της μορφης 192.168.xxx.xxx και δηλωσε αυτη στην ρυθμιση των ports... Τωρα πια πορτα θα διαλεξεις, βαλε καποια αλλη απο αυτη που δινει default το προγραμμα καθαρα για λογους ασφαλειας, πχ καποια στο διαστημα 32000-65535...[/quote'] οπα με μπερδεψες τωρα..η ΙΡ που εδωσα δεν ειναι η δικη μου..ειναι του utorrent.com (208.99.198.134). Tη δικη μου επρεπε να δωσω; Η εσωτερικη ΙΡ δεν ειναι του τυπου 10.χχχ.χχχ.χχχ και οχι 192.168.xxx.xxx;
virgo Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 τι ρυθμισεις πρεπει να κανω για να εχω την καλυτερη δυνατη ταχυτητα downloading με dsl 512?
asmilon Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 οπα με μπερδεψες τωρα..η ΙΡ που εδωσα δεν ειναι η δικη μου..ειναι του utorrent.com (208.99.198.134).Tη δικη μου επρεπε να δωσω; Η εσωτερικη ΙΡ δεν ειναι του τυπου 10.χχχ.χχχ.χχχ και οχι 192.168.xxx.xxx; Ναι μπορει να εχει τετοια μορφη, αφου το εχεις ετσι βαλε αυτη την ΙΡ στα settings του ρουτερ και θα εισαι ΟΚ μετα...
pusher Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Είναι καλύτερα να εγκαταστήσω το μTorrent 1.6 στον υπολογιστή μου κατεβάζοντας το Installation program ή να κατεβάσω το Standalone; Η διαφορά τους είναι περίπου 400 ΚΒ (το Installation program είναι μεγαλύτερο - προφανώς - από το Standalone). Η επιβάρυνση του συστήματος θα έχει διαφορά με το ένα ή το άλλο πακέτο (Installation program, Standalone);
asmilon Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Το ιδιο πραγμα ειναι, απλα το Installation εχει την ρουτινα εγκαταστασης και για αυτο πιανει πιο πολυ χωρο, ειναι θεμα δικης σου επιλογης τι θελεις...
eretzum33 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Εγκατέστησα το μTorrent σε ένα νέο υπολογιστή και μετέφερα όλα τα torrents και τα αρχεία που έχω κατεβάσει από το τον παλιό στο νέο, τοποθετώντας τα αντίστοιχα στους φακέλους των ολοκληρωμένων torrents και downloads, προκειμένου να συνεχίσω το seeding. Έχω την αίσθηση όμως ότι το μTorrent δεν μπορεί να "καταλάβει" ότι έχω αρχεία για seeding! Τί πρέπει να κάνω προκειμένου να είναι διαθέσιμα όλα τα αρχεία που έχω κατεβάσει;
Super Moderators paredwse Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Δεν αρκεί η μεταφορά torrents και κατεβασμένων αρχείων. Πρέπει να ανοίξεις το κάθε torrent file με το μtorrent.
akis401 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Το χρησιμοποιώ από τότε σχεδόν που βγήκε, με το τελευταίο update (1,60) συμβαίνει κάτι που δεν συνέβαινε πριν, Ενώ από το ρουτερ εχω ανοίξει κάποια πόρτα και το d/l γίνεται κανονικά , μόλις βγαίνω aπό το μ torrent και πάω στο NAPT toy ρουτερ το tcp από την πόρτα που άνοιξα λείπει(Η εγγραφή δλδ δεν υπάρχει καθόλου)...Όταν τα βάζω φυσικά κάνω apply kai save all. Έχει κανείς κάτι παρόμοιο. Speedtouch έχω 500i. Για δοκιμή μήπως τα έφτυσε εγκατέστησα το bit comet και όλα δουλεύουν μια χαρά και δεν εξαφανίζεται η πόρτα από το NAPT...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.