Προς το περιεχόμενο

μTorrent: μικρό αλλά θαυματουργό

georgeadams

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Re pedes to getright 6.0a poy apo afti tin ekdosi einai kai bittorent download manager den einai kalo?? emena me exei volepsei apistefta. oyto si allos to xrisimopoioysa alla twra poy ypostirizei kai bittorent arxeia akoma kalitera.

• Απαντ. 665
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

αυτο δεν το ηξερα!!!!θα το δοκιμασω στο επομενο torrent μου φενεται οτι αυτο θα αρχισω να χρισιμοποιω αφου εχω μηνει ΥΠΕΡευχαριστημενος απο τα γενικα δοςνλοαδ που κανω...

Δημοσ.

Αλήθεια?Τώρα το ακούω αυτό.Σε ποια έκδοση έχει γίνει αυτό?Ρωτάω γιατί έχω καιρό να κατεβάσω καινούργια έκδοση.Και όταν πας να κατεβάσεις ένα torrent σε ρωτάει ποια αρχεία θες να κατεβάσεις από αυτό ή τα κατεβάζει όλα?

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν πρέπει να το γράψω εδώ, ας το μεταέρουν οι mods.

Λοιπόν, είμαι καινούργιος στα torrent και δουλεύω με azureus και τώρα με μtorrent. Το πρόβλημα είναι ότι κατεβάζω με μικρές ταχύτητες (6k/s), τι πρέπει να κάνω για να ανέβει η ταχύτητα? Έχω 4νετ 512.

Ακόμα, αν και η ταχύτητα όπως είπα είναι μικρή, το browsing με firefox και οτιδήποτε κάνω στο internet (email,skype) σέρνεται, ούτε pstn να είχα. Μόλις κλείσω το torrent όλα τρέχουν.

Καμιά συμβουλή από τους βετεράνους?

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Λίγο άσχετο με το utorrent thread...τέλοσπάντων, έτσι όπως το περιγράφεις μου μυρίζει "μπούκωμα" της γραμμής λόγω uploading.

Αν π.χ. ανεβάζεις κάποιο torrent file με 11-12kb/s (το μέγιστο upload του 512/128 ) τότε είναι λογικό να μην κατεβαίνει τίποτα...

Δοκίμασε να βάλεις ένα κόφτη στο upload και να δεις αν θα συνεχίσεις να έχεις το ίδιο πρόβλημα με την ταχύτητα του browsing.

Δημοσ.

Ευχαριστώ nzeppos για την άμεση απάντηση.

Το κόφτη που λες να βάλω, μέσα από τις ρυθμίσεις του utorrent?

Τις πείραξα και θα το δοκιμάσω.

Δημοσ.

@kakavia

Mε 128 upload για να μην σέρνεσαι πρέπει να μοιράζεις το ανώτερο με 8-9 kb/s…

Ρύθμισε το από τα options του μtorrent το upload….

Δημοσ.

Το πρωτόκολλο torrent είναι λίγο περίεργο σε ορισμένα πράγματα. Μεγάλο ρόλο παίζει και ο tracker που κανονίζει την μεταφορά. Για παράδειγμα μερικοί trackers δεν πρόκειται να σας αφήσουν να κατεβάζετε γρήγορα αν δεν έχετε υψηλό ratio. Πολλές φορές αφού πατάς να το κατεβάσει αρχίζει μετά από 10 λεπτά (μπορεί και 20)- λόγω tracker (χαμηλό ratio). Όσο για το upload εγώ το έχω να στο 7kb/s και κατεβάζει full. Με 384kbps κατεβάζω με 40,5KB/s σταθερά. Αν βάλω το upload στο unlimited τότε αρχίζει και πέφτει το download. Επίσης δεν πρέπει να βάζουμε κάτω από 6KB/s στο upload γιατί μειώνει το download αμέσως. Στο μtorrent βγάζει κάτω κιόλας "Download Limited". Αυτά πιστεύω ότι θέλουν προσοχή. Με αυτές τις ρυθμίσεις σε μένα δουλεύει άψογα. Έχω ρυθμίσει και το router στο πεδίο port forwarding, έτσι ώστε να μπορεί να δέχεται συνδέσεις από έξω το μtorrent. Γιατί και αυτό παίζει ρόλο στην ταχύτητα. Τώρα κάτι άλλο δεν μου έρχεται στο μυαλό.

Δημοσ.

Λοιπόν, αν και δεν συνθίζω να μπαίνω βράδυ στο forum, αυτή μου η επίσκεψη με έσωσε.

Έβαλα στο utorrent upload 7kb/s και ως δια μαγείας το download έγινε 48k/s.

Thanks guys!!!

Δημοσ.

Εγώ με 512 vivodi, αν δεν κατεβάζουν από μένα (σπάνιο) κατεβάζω με 50+ (και rapidshare & mTorrent). αν πάλι παίρνουν από μένα πέφτει το DL στο 22..

Κ έχω και USR 9108 router

Δημοσ.
Εγώ με 512 vivodi' date=' αν δεν κατεβάζουν από μένα (σπάνιο) κατεβάζω με 50+ (και rapidshare & mTorrent). αν πάλι παίρνουν από μένα πέφτει το DL στο 22..

Κ έχω και USR 9108 router[/quote']

Για να μην πέφτει η ταχύτητα του download, πρέπει να ρυθμίζεις την ταχύτητα του upload σε 10 maximum.

Δημοσ.
Πρώτα απο όλα κατέβασε την τελευταία βερσιόν 1.3.1.386

Στην φώτο σου στα 2 αρχεία έχεις 0 seeds & 0 peers

στο άλλο που κατεβαίνει έχεις λίγους seeds .

Νομίζω οτι πρέπει να βρίσκεις αρχεία που να έχουν οσο το δυνατόν πιο πολλούς seeders .

εαν οι seeders einai 0(674) και οι peers ειναι 24(5432) τοτε υπαρχει πιθανοτητα να μην κατεβαινει το αρχειο;;

Δημοσ.

Λογικα θα σου κατεβει οταν συνδεθουν καποιοι seeders, επειδη αυτοι το εχουν ολοκληρο και το ανεβαζουν, οι αλλοι οι peers ειναι σαν εσενα που το κατεβαζουν το αρχειο και δε το εχουν ολο ακομα.

Στην περιπτωση που ολοι οι peers δε εχουν ενα συγκεκριμενο κομματι και δε υπαρχει κανενας seeder δε μπορεις να ολοκληρωσεις το download σου...

Δημοσ.

Στο μTorrent 1.6 που πάω για να κάνω ρυθμίσεις σχετικά με τις ταχύτητες download/upload; Και ποιες είναι οι ιδανικές ρυθμίσεις για να πετύχω το μέγιστο ρυθμό download;

Δημοσ.

Άλλη μία ερώτηση κάνοντας δεξί κλικ σε ένα αρχείο που κατεβάζω και ρυθμίζοντας το Bandwidth Allocation στο high κερδίζω τίποτα σε download speed;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...