Petza Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 Έχει κανείς πρόβλημα με τη νέα version; Μου βγάζει κενά dialog boxes και το mouse γίνεται ένα μαύρο τετραγωνάκι στα σημεία που προσαρμόζεις το πλάτος των στηλών (status' date=' ratio, name, size, done, κλπ.).[/quote'] Η έκδοση 1.6 b 473 δουλεύει από χτες ασταμάτητα χωρίς πρόβλημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cristina Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 Η έκδοση 1.6 b 473 δουλεύει από χτες ασταμάτητα χωρίς πρόβλημα Μμμ... Θα σου ήταν εύκολο να ανεβάσεις κάπου την 473 γιατί η 474 (standalone) που έχω εγώ μου τα κάνει αυτά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asmilon Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 Εχει βγει και η Version 1.6 (build 474) η οποια βγηκε λιγες ωρες πιο μετα με αυτο το changelog: - Fix: Autoload would not copy the torrent under some circumstances - Fix: No mark was shown in the Label selection menu for the selected label - Change: Always merge trackers if loading a torrent in silent mode και ισως λυσει και τα προβληματα που αναφερετε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cristina Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 asmilon, όπως ανέφερα και πιο πάνω, με αυτή ακριβώς την έκδοση έχω το πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Cristina, κατέβασε την έκδοση που θέλεις από εδώ. Κι ο Θεός βοηθός. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dark-Shadow Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Pedia simera katevasa tin 474 exei kna bug??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Petza Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Μμμ...Θα σου ήταν εύκολο να ανεβάσεις κάπου την 473 γιατί η 474 (standalone) που έχω εγώ μου τα κάνει αυτά; εδώ είναι το αρχείο εγκατάστασης http://briefcase.pathfinder.gr/browse/Petza/45564/ η κατέβασε μόνο το εκτελέσιμο που έβαλε ο nzeppos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cristina Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά... Δυστυχώς όμως πάλι έχω το ίδιο πρόβλημα και με την 1.6 b473... Δεν μπορώ να σκεφτώ για ποιόν λόγο μου το κάνει αυτό... Με την 1.4 b402 είναι μια χαρά. Επίσης παρατήρησα πως όταν τρέχω την 1.6 b473 και είναι στον ίδιο φάκελο με την 1.6 b474, όταν κοιτάω την version της, την δείχνει ως b474 και όχι b473. Ξέρετε αν η standalone version κρατάει πουθενά κανένα .ini με ρυθμίσεις; Από το λίγο που έψαξα δεν βρήκα κάτι. Edit: Θα με τρελλάνει... Ξαφνικά η b473 τώρα που την έτρεξα δεν το έκανε. Την έκλεισα και την άνοιξα πάλι και το ξανάκανε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Για ini δεν βρήκα τίποτα, ούτε και για το πρόβλημά σου, φαίνεται όμως να υπάρχει ένα settings.dat αρχείο που κρατάει τις ρυθμίσεις, βρίσκεται στον κρυφό φάκελο C:\Documents and Settings\user_name\Application Data\uTorrent Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dark-Shadow Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Koita Cristina tha sviseis oti exei sxesi sto pc sou me utorrent meta tha sviseis xeirokinita tin reg!!! Kai meta vale to utorrent to portable!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cristina Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Για ini δεν βρήκα τίποτα' date=' ούτε και για το πρόβλημά σου, φαίνεται όμως να υπάρχει ένα settings.dat αρχείο που κρατάει τις ρυθμίσεις, βρίσκεται στον κρυφό φάκελο C:\Documents and Settings\user_name\Application Data\uTorrent [/color'] Σε ευχαριστώ πολύ... Δυστυχώς όμως δεν έχω καταφέρει τίποτε ακόμη. Έχω σκάσει όμως και είναι σαν σπαζοκεφαλιά για μένα... Θα προσπαθήσω μέχρι να βρω τον λόγο που το κάνει... Koita Cristina tha sviseis oti exei sxesi sto pc sou me utorrent meta tha sviseis xeirokinita tin reg!!! Kai meta vale to utorrent to portable!! Έχω την standalone version. Δείτε εδώ δύο screenshots: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takis456 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Δοκίμασες να ποστάρεις το πρόβλημα σου στο forum του utorrent? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cristina Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Όχι, αλλά μίλησα μαζί τους στο IRC και δεν με βοήθησε τίποτα από όσα μου είπαν να κάνω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Το βλέπω και δεν το πιστεύω, τι κουλό bug είναι αυτό πάλι...που θα πάει όμως, θα τη βρούμε την άκρη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luxx Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 ελεος! πηγα να δω ποσα GB κατεβασα και μου εδειξε : Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.