froulis Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 υπάρχει καμιά ρύθμιση στι μtorrent ώστε όταν ανοίγεις τον browser και θες να δεις καμια σελίδα να μην είναι εξωφρενικα αργή η διαδικασία ανοίγματος των σελίδων; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Steven1985 Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Να κατεβάσεις το upload στο 7. Εκτός και αν έχεις ταχύτητα μεγαλύτερη του 512/128 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ItsToasted Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Sigoura to upload opos kai to download paizoun rolo.Alla tha deis oti kai na min katevazeis me megali taxitita (px na exeis 15-20kb/s se 384) tha sou lagarei asxima o explorer.To provlima vriskete Options->Preferences->Torrents->Maximum Number of Connections/torrent. Edw lipon kalo tha einai tha exeis peripou 20 connections sinolika kai tha deis oti to net tha pigenei mia xara.Oso perisotera connections vazeis toso kalitera gia ta torrents alla toso xirotera gia to internet. Egw to exw se 50/torrent kai simul torrent 2:DL 0:UP kai global connections sta 100.Otan thelw na serfarw katevazw ta 50 se 15/torrent (ara 15x2=30). Vlepontas kai kanontas sinithos. Kove mexri na piaseis ta epithimita.Oso gia tin taxitita tou torrent me ta ligotera connections apla den tha einai statheri oxi pos tha exeis kamia megali apolia stin taxitita. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eliask Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 aaaa.eyxaristo poly kai ego paidia.Eixa to idia provlima giati sxetika neos sta torrents kai mou eixan spasei ta neyra poy argousan oi selides .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mazda Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Προσπαθω απο το γραφειο να συνδεθω με torrents μεσω του μtorrent. Εχω απανεργοποιησει το zone labs αλλα παρολα αυτα βγαινουν τα πιο κατω μηνυματα. Τα μηνυματα που βγαζει οταν κανεις start ειναι : Στο tab General: Tracker : Tracker Status : connection closed by peer DHT Status : not allowed Στο status bar: DHT : Waiting to log in Τι αλλο πρεπει να κανω ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Marcos_Aurilius Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Να βρείς εναλλακτικούς trackers. Αυτός απ' τον οποιο προσπαθεί να κατεβάσει, θέλει registration. Κοινώς, ψάξε βρές από αλλού το .torrent. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mazda Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Να βρείς εναλλακτικούς trackers. Αυτός απ' τον οποιο προσπαθεί να κατεβάσει' date=' θέλει registration.Κοινώς, ψάξε βρές από αλλού το .torrent.[/quote'] Απο τον ιδιο τρακερ κατεβαζω απο το σπιτι...απο το γραφειο δεν μπορω μονο. Αλλωστε εκανα πολλες προσπαθειες απο διαφορετικα σημεια αλλα δεν κατεβαινει τιποτα. Καποιες ρυθμισεις που παρακαμπτουν καποια πραγματα μαλλον χρειαζονται αλλα δεν παει το μυαλο μου καπου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Για δοκίμασε να πατήσεις ένα ctrl+g και να μπεις στο μενού του utorrent και να κάνεις το τεστ για το port forwarding (νομίζω είναι η 32459? ) να δεις αν το περνάει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arxon Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 iparxei kapoios tropos na to elegxeis to mtorrent apo makria?opos to azureus gia paradigma? San programma einai kalo afou den troei poli mnimi Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
damiano Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 mazda δεν κοιτάς τι τρέχει εκείνη τη στιγμή στον υπολογιστή (task manager)? μήπως στο γραφείο έχετε ρυθμίσει το δίκτυο ωστε να κόβει τέτοιες συνδέσεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GiorgosH Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Λοιπόν παιδιά έβαλα μια ταίνια να κατεβαίνει η οποία ήταν σπασμένη σε 48 rars αλλά για κάποιο λόγο (ίσως το ακύρωσα κι εγώ) κατέβηκαν τα 28 μόνο. Το torrent ξέρω από ποιο σάιτι το κατέβασα αλλά πως μπορώ να το ξαναξεκινήσω αλλά να λάβει υπόψη του τα αρχεία που ήδη έχω κατεβάσει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Super Moderators Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Λοιπόν παιδιά έβαλα μια ταίνια να κατεβαίνει η οποία ήταν σπασμένη σε 48 rars αλλά για κάποιο λόγο (ίσως το ακύρωσα κι εγώ) κατέβηκαν τα 28 μόνο.Το torrent ξέρω από ποιο σάιτι το κατέβασα αλλά πως μπορώ να το ξαναξεκινήσω αλλά να λάβει υπόψη του τα αρχεία που ήδη έχω κατεβάσει? 1. Μην πειράξεις τα 28 rar. Μην τους αλλάξεις θέση. Μην τα σβήσεις. 2. Αν δεν έχεις σβήσει το αρχείο torrent (δηλ. το αρχείο που θα λέγεται TitlosTainias.DVDrip.ABC.torrent - θα έχει δηλ. κατάληξη .torrent), το κάνεις διπλό κλικ ή το ανοίγεις κανονικά μέσω του torrent client σου: File > Open. 3. Αν έχεις σβήσει το αρχείο με την κατάληξη .torrent, πηγαίνεις στο site όπου το κατέβασες και το ξανακατεβάζεις. 4. Ο torrent client σου θα δει ότι έχεις τα 28 από τα 48 αρχεία, δεν θα κατεβάσει ό,τι έχεις κατεβάσει ήδη και θα συνεχίσει να κατεβάζει τα υπόλοιπα. Απλό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GiorgosH Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Άφησα τα αρχεία εκεί που ήταν, ξανακατέβασα το τόρεντ αλλά τίποτα.. Ξεκινάει απο το 0% Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GiorgosH Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Το βρήκα! Έπρεπε να κάνω point στο φάκελο που ήταν τα υπόλοιπα αρχεία κ μετά έκανε re-check μόνο του.. Αντιμετωπίζω όμως τώρα άλλο πρόβλημα. Στο σπίτι με Βιβόντι, μόλις αρχίσω κάποιο Upload (πχ απο τόρεντ όταν κατεβάζουν από μένα) πέφτει κατακόρυφα το download speed.. Είναι που είναι χαμηλο (με 512 δεν πιάνω πάνω απο 35-39) πέφτει στα 15-17, ενώ εάν ακυρώσω το Upload επιστρέφει στα κανονικά επίπεδα... Κάποια λύση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luxx Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 ποια ειναι η επιλογη ωστε κανοντας κλικ στο παραθυρο στην taskbar το προγραμμα να ελαχιστοποιειται; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.