Προς το περιεχόμενο

μTorrent: μικρό αλλά θαυματουργό

georgeadams

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 665
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα.Διάβασα αυτά που λέγατε και πριν λίγη ώρα κατέβασα το μ-Torrent και όντως είναι φοβερό!!!:-D :-D Σε σχέση με το azureus που χρησιμοποιούσα μέχρι σήμερα κ α μ μ ί α σχέση!!Μόλις λίγα kb,δεν θέλει setup και πιάνει και καλές ταχύτητες.Συν του ότι έχει ενσωματωμένη μηχανή αναζήτησης torrents.Όλα σε ένα.Έχετε απόλυτο δίκιο σε ό,τι λέτε.

P.S. Ο moderator έχει δίκιο κατά κάποιο τρόπο.Βέβαια και μένα με ενδιαφέρουν αυτά που λέτε και πολύ μάλιστα,αλλά πρέπει να σεβαστούμε και τους κανόνες του forum.....:oops: :oops:

Δημοσ.
δεν βλεπω κατι το κακο στις σελιδες. που ειναι;

Ίσως να τον πείραξε πx η κουβέντα για port scanning...Άσχετα από αυτό πραγματικά όσο πιο πολύ το δουλεύω(υπενθυμίζω,σήμερα το έβαλα πρώτη φορά ) τόσο περισσότερο το παραδέχομαι.Τι να σας πω,ότι νωρίτερα κατέβαζα ένα πρόγραμμα περίπου 10 MB σπίτι μου με γραμμή ISDN 128K και έπιανε σχεδόν σταθερά 14KB/sec???Φοβερό έτσι??Ενώ με το azureus άντε να έπιανα 5-6 το πολύ.Φανταστείτε να είχα ADSL τι ταχύτητες θα έπιανε!!!

• Super Moderators
Δημοσ.

Όχι, πείραξε η ερώτηση ενός μέλους "από πού κατεβάζω torrents;" και η απάντηση ενός άλλου "δες εδώ..." και το link.

Τα μηνύματα δεν τα βλέπετε γιατί τα έσβησα.

Τα'χουμε πει 100 φορές, στο κάτω-κάτω δεν έχω πρόβλημα να βρείτε και να κατεβάσετε torrents (δεν θα κάνω εγώ κουμάντο στη ζωή σας) ούτε ηθικολόγος θέλω να φαίνομαι, αλλά το ζήτημα είναι να μην δημιουργηθεί πρόβλημα στο forum. Νόμιζα ότι είναι κατανοητό αλλά μερικοί επιμένουν ακόμα... :(

Δημοσ.
Όχι' date=' πείραξε η ερώτηση ενός μέλους "από πού κατεβάζω torrents;" και η απάντηση ενός άλλου "δες εδώ..." και το link.

Τα'χουμε πει 100 φορές, στο κάτω-κάτω δεν έχω πρόβλημα να βρείτε και να κατεβάσετε torrents (δεν θα κάνω εγώ κουμάντο στη ζωή σας) ούτε ηθικολόγος θέλω να φαίνομαι, αλλά το ζήτημα είναι να μην δημιουργηθεί πρόβλημα στο forum. Νόμιζα ότι είναι κατανοητό αλλά μερικοί επιμένουν ακόμα... :([/quote']

Σε αυτό έχεις δίκιο..Όντως ο κανονισμός απαγορεύει να αναφέρουμε τέτοια sites...Θατο έχω και εγώ υπόψη μου.

Δημοσ.
Όχι' date=' πείραξε η ερώτηση ενός μέλους "από πού κατεβάζω torrents;" και η απάντηση ενός άλλου "δες εδώ..." και το link.

Τα'χουμε πει 100 φορές, στο κάτω-κάτω δεν έχω πρόβλημα να βρείτε και να κατεβάσετε torrents (δεν θα κάνω εγώ κουμάντο στη ζωή σας) ούτε ηθικολόγος θέλω να φαίνομαι, αλλά το ζήτημα είναι να μην δημιουργηθεί πρόβλημα στο forum. Νόμιζα ότι είναι κατανοητό αλλά μερικοί επιμένουν ακόμα... :([/quote']

Eheis dikio alla pesto nte kai kathomai kai diavazw posh wra na dw pou einai to "lathos" lol

Δημοσ.

Ερώτηση:Άν ενα torrent δεν έχει καθόλου seeds ούτε και peers αποκλείεται να δουλέψει έτσι?Ή μπορεί να γίνει κάτι??:confused: :confused:

Δημοσ.

Με καθόλου seed-peers δεν πρόκειται να κατεβάσεις... Παίζουν τα εξής ενδεχόμενα, ή τρέχει κάτι με τον tracker, ή το τορρεντ αρχείο είναι νεκρό, ή κάτι έχει η σύνδεσή σου ή το πρόγραμμα έχει πρόβλημα... Αν τα υπόλοιπα τόρεντ τα κατεβάζει κανονικά τότε αυτό είναι νεκρό οπότε δεν υπάρχει κανείς στο p2p δίκτυο bittorent για να στο δώσει, ή καλύτερα να σου δώσει κομμάτια...

Δημοσ.
Ερώτηση:Άν ενα torrent δεν έχει καθόλου seeds ούτε και peers αποκλείεται να δουλέψει έτσι?Ή μπορεί να γίνει κάτι??:confused: :confused:

Αν δεν έχει τίποτα από αυτά τα 2 που αναφέρεις, δεν μπορείς να κάνεις τίποτα απολύτως.

Δημοσ.

Κι όμως!!!!Έβαλα πριν λίγη ώρα να κατεβάσω με το μtorrent ένα αρχείο των 7 mb χωρίς καθόλου seeds και leeds από περιέργεια να δω τι θα γίνει και αν και έκανε αρκετή ώρα να ξεκινήσει ,τώρα το κατεβάζει μια χαρα!Ενώ με azureus που δοκίμασα τίποτα!!

Χαίρε μtorrent!!!:-D :-D :-D

Δημοσ.

Gia mas pouxoume modem kai oxi router,to UPnP exei kamia epiptwsi an einai on/off sto thema tis taxytitas?

As rwtisw alli mia: giati me seeds 18(7974) kai 18(9712) kai mono auto na katevenei kai allo ena na kanei seeding vlepw pros to paron 10k otan prin mia vdomada tetoia wra thaxa 20k??Den einai poly ligo??

Exw 128 global connections kai 50 per torrent.Episis exw

2 slots upload

2 active torrents(u+d)

1 active down

Disable to Upnp kai disable to DHT(kala,otan taxa enable den pigena kalytera)

Any suggestions?384/128 apo forthnet me crypto f200

Na shmeiwsw oti genika i grammi paei poly kalytera se downloading,kai xtes kata tis 3 to vrady petyxa kai 27-30K

Aaaaaa kai mouxei kitrinisei to Network,oso eixa balei mia tyxaia porta(xanagyrisa stin default) itan prasino

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...