Προς το περιεχόμενο

ετικετες πανω σε dvd πως??

mathimatikos196

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια καλημερα. πως μπορω να βαλω ετικετες πανω σε dvd?

χρειαζομαι καποιο προγραμμα (εχω το nero 6) και τελικα πως θα τις κολλησω

πανω στο dvd?

καθε βοηθεια ευπροσδεκτη!!!!

να ειστε ολοι καλα!!

Δημοσ.

να εισαι καλα cybereddie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μου εφτιαξες την διαθεση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

θα ακολουθησω τη συμβουλη σου και τρεχω για .........logo!!!!

αλλωστε για να το προτεινεις θα το εχεις βεβαια δοκιμασει !!!!!!!!!!

αν δεν βρω ομως ........logo?????????????(ξερω , θα δανειστω απο εσενα!!!)

καλα να εισαι !!

Δημοσ.

To Nero έχει cover designer. Απο εκεί μπορείς εύκολα να φτιάξεις και να εκτυπώσεις για όλη τη θήκη του cd (και dvd) και για το δισκάκι. Πώς θα το κολλήσεις; Θα αγοράσει αυτοκόλλητες Α4 και μετά με ψαλιδάκι τις κόβεις και τις κολλάς. Η καλύτερη λύση είναι αυτή που δίνει ο Μάριος αλλά είναι και η πιο δαπανήρη..

Δημοσ.

Πρόσεξε το εξής.

Αν το αυτοκόλλητο δεν τοποθετηθεί ακριβώς στην μέση, τότε κατα την περιστροφή του δίσκου δημιουργούνται κραδασμοί που (αν και μικροι) κάνουν το dvd να "πηδάει" (με την καλή την έννοια).

Δημοσ.
To Nero έχει cover designer. Απο εκεί μπορείς εύκολα να φτιάξεις και να εκτυπώσεις για όλη τη θήκη του cd (και dvd) και για το δισκάκι. Πώς θα το κολλήσεις; Θα αγοράσει αυτοκόλλητες Α4 και μετά με ψαλιδάκι τις κόβεις και τις κολλάς. Η καλύτερη λύση είναι αυτή που δίνει ο Μάριος αλλά είναι και η πιο δαπανήρη..

Panagos ποιά ψαλιδάκια...? Ποιος ανθρωπος πιστευεις οτι θα μπορουσε να κανει εναν αριστα κομμένο κυκλο...? Υπαρχουν έτοιμα labels στο Πλαισιο... Σου προτείνω τα γυαλιστερά, σαφως καλυτερο αποτέλεσμα, αλλά και πολυ ακριβά..

Δημοσ.

Φίλος μου συνήθιζε να κολλάει ετικέτες πάνω στα dvd που έφτιαχνε (με ταινίες). Μετά από λίγους μήνες διαπίστωσε ότι τα περισσότερα είχαν πρόβλημα και είτε έπαιζαν με προβλήματα είτε καθόλου.

Γι' αυτό καλύτερα να τις αποφύγεις, όπως σου λέει κι ο marios1957 προηγουμένως. Η καλύτερη λύση είναι ο εκτυπωτής και τα ειδικά δισκάκια.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...