greeneye Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2005 adynaton file mou,apla mporeis na to paiksis me emulation pou ine i diadikasia pou egrpses... terma ta "crack" files...parahtan aplo,kai i giagia mou to ekane hehe
greeneye Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2005 oxi,mono to iso file kai meta bazis ta spasthria... apla tha balis diladi sto cd oti xreiazese gia na to paiksis. Den tha ine omos ena cd pou apla kanius install kai pezis
panther_512 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2005 Για όσους από εσάς που βάλατε ή δεν βάλατε το patch και το παιχνίδι δεν παίζει ή crash-άρει, τα βήματα είναι πολύ απλά: Πάντε στο φάκελο του FM. Εντοπίστε το fm.exe και πατήστε δεξί κλίκ και επιλέξτε Properties. Από τα Properties πάντε στο Compatibility. Στο Compatibility επιλέξτε Windows NT 4 (service pack 5). Πατήστε Apply. Τα προβλήματα τέλος.
Mandragoras Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2005 panther_512 δουλεύει μια χαρά thanx! Γιώργος
wgibson Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 re paidia mporei kapios na pei mia diadikasia gia vlakes telios exo dokimasei olous tous pithanous sindiasmous kai tzifos exo steilei pm se paidia kai tipota den ksero ti na kano , na kano install apo to antigrammeno cd apo authentiko apo iso ti ti hellllllpppppppppppppppp
panther_512 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 panther_512 δουλεύει μια χαρά thanx! Γιώργος Χαρά μου που σε βοήθησα. Άλκης PS: wqibson' date='[/b'] τη διαδικασία που έγραψα στο προηγούμενο post την δοκίμασες? Φυσικά πρέπει να έχεις κάνει install το παιχνίδι.
Luxx Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 δλδ πρεπει συνεχεια να εχω ανοικτο το anti-blaxx; στα net cafe δεν ειναι ετσι.
Luxx Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2005 υπαρχει επιλογη για αυτοματη τοποθετηση των παικτων στις θεσεις που ειναι και στην πραγματικοτητα;; επισης εκει που λεει τις ομαδες που δεν εχουν προπονητη πως μπορω να γινω εγω προπονητης; και ενα πιθανον bug.. οταν παιζει το match και δεν το εχεις σε highlight mode, τρως πιο ευκολα γκολ ή ειναι η ιδεα μου; Και μερικες ακομα αποριες.. οταν βαζω καποιον παικτη σε μια θεση στην οποια δεν μπορει να παιξει η αποδοση του μειωνεται; πως μπορω να τους κανω training; πειραξα κατι καταλαθος και ενω εδειχνε τα στατιστικα με αριθμους, τωρα τα δειχνει με διαγραμμα. ποια επιλογη ειναι; και επειδη ειμαι λιγο ασχετος μπορει καποιος να μου πει τι σημαινουν τα mc,am και δεν συμαζευεται, στα ελληνικα; ή και στα αγγλικα, δεν με πειραζει. Ευχαριστω.
tevatron Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2005 MC = Midfielder center AM = Attacking midfielder DC = Defender center ST = Striker klp klp klp Egw exw allo provlima me to paixnidi pou mou ti spaei. Se kathe agwna exw 2 travmaties. Mesa se ena mhna exw 11. E de ginetiai auto to pragma. Einai malakia de mporeis na pai3eis.
Luxx Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2005 ο sweeper ποιος ειναι; επισης πως μπορω να βαζω τους παικτες αυτοματα στην θεση που βρισκεται ο καθενας στην πραγματικοτητα;
subdee Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2005 sweeper είναι ο λίμπερο αλλά πλέον δεν πολυχρησιμοποιείται...
tevatron Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2005 ο sweeper ποιος ειναι; επισης πως μπορω να βαζω τους παικτες αυτοματα στην θεση που βρισκεται ο καθενας στην πραγματικοτητα; Ama eisai se omada pou den polu3ereis tous paixtes mporeis na valeis ton assistant na sou diale3ei thn omada gia na deis pws th stinei k meta na kaneis esy tis allages sou opws nomizeis
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.