Προς το περιεχόμενο

Football Manager 2006

TH_boy_20

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 143
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

http://www.fmgreece.gr

Έδω όχι μόνο θα μάθετε αν λειτουργει Multiplayer, αλλά θα βρείτε και συμπαίκτες, συστήματα, τακτικές και γενικά τα πάντα γύρω από αυτό το παιχνίδι καθώς και άλλα πολλά.

Όπως αυτό το http://www.insomnia.gr είναι το κορυφαίo forum για προγραμματισμό στην Ελλάδα, δεν το έχω εξερευνήσει το υπόλοιπο ακόμα , έτσι και το fmgreece για το FM (Football Manager).

Δημοσ.

Eγω παιζω απο το CM94 το οποιο ηταν μονο ιταλικο πρωταθλημα.Αρκετα παλιος θα ελεγα αν και ειχα μερικα χρονια απουσιας.Με το FM05 επεστρεψα κανονικα και παιζω 3-2-2-1-2.Με λιγα λογια παιζω με 3 DC,2 DM (R & L) , 2 MC , 1 ΑΜC και 2 FC.Στη MILAN και στη BARCA πιανει πολυ καλα.Περιμενω να παρω κι εγω το FM06 να λιωσω!!!

Δημοσ.
Eγω παιζω απο το CM94 το οποιο ηταν μονο ιταλικο πρωταθλημα.

Εγώ παίζω από το CM93 το οποίο είχε Αγγλικό,Ιταλικό, Σκωτσέζικο και δεν θυμάμαι τι άλλο... Πολύ ωραίο παιχνιδάκι!! Αν και τότε ήμουν πολύ μικρός και δεν πολυκαταλάβαινα τι γινόταν, παρόλαυτα μου άρεσε πολύ! :)

Δημοσ.

mias kai poy lete gia ekdosis tis SI... egw asxoloyme (as to poyme kai etsi...:D) apo to proto cm3 poy kiklogforise to 1998 kai exw to teleyteo cm3 poy einai only on xbox giati i teleytea ekdosi bgike sto xbox (den eixe tin 2d mixani poy eixai to proto 4!!!)...............

Δημοσ.
καμιά τακτική help!! ότι και να δοκιμάσω με την Άρσεναλ όλο χάνω αντε το πολύ καμιά ισοπαλία. Δεν υπάρχει ματς που να μη φάω γκολ.

Ποιο παιζεις? To FM2005 ή το 2006?Η Αρσεναλ εχει τρομερο ροστερ,και 4-4-2 να παιξεις πρεπει να πας καλα.

Δημοσ.

loipon... molois teliosa tin proti moy xronia me tin aek sto fm 2006 kai pira to protathlima alla kai to uefa, kserete ti katalaba? pos to pexnidi einai gemato bugs!!!!! epeksa 4 fores to teliko to uefa me tin inter... giati? giati kathe fora pigena sta penalti kai kerdiza alla otan engena apo ton agona alaze to apotelesma iper tis inter (adika xoropidoysa!!!!:(:D) kai epeksa to teliko 4 fores.... tin 4 petaksa 3 mpalakia stin inter kai iremisa... MEGALO KSENEROMA PANTOS... TOSO POY TO PSILOPARATISA BRIZONTAS! ELPIZW STO PROTO PATCH NA LITHI AYTO!

Δημοσ.

basika to patch einai megalo gia tin ptsn poy exw spiti.... tespa long story ayto!!!!

esy epathes me olimpiako oti tha pathi o solid fetos h kalitera toy xronoy!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Δημοσ.

Δεύτερη χρονία Champions League με Ολυμπιακό;! Άνετα ή με το ζόρι;

Εγώ ξεκίνησα με την Λάρισα, έμεινα εκεί 4-5 χρόνια, βγαίνοντας και μια χρονιά στο Ουέφα, όπου προχώρησα πολύ (πέρασα και τη φάση των ομίλων. Στην επόμενη αποκλείστηκα). Το 2009 έφυγα από τη Λάρισα (επειδή δε με πλήρωναν τρομάρα μου, λες και θα τα πάρω στα αλήθεια τα λεφτά) και πήγα σε μια νεοφώτιστη ομάδα της S2 Ιταλίας. Την ανέβασα (με τα 3000 ζόρια και συγκλονιστική κ...φαρδία) στην S1 την πρώτη χρονία και τώρα παίζω με μεγάλες ομάδες όπως η Γιουβέντους και χάνω 3-0 ;-) Ω, μα δεν είναι καταπληκτικό παιχνίδι;! Επίσης έχω αναλάβει την εθνική Ελλάδος (νέος Ρεχάγκελ) και λυπάμαι που το λέω, αλλά παρόλο που πήγαμε στα τελικά του Euro2008 και του Μουντιάλ2010 αποκλειστήκαμε (στους 8 και στη φάση των ομίλων αντίστοιχα).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...