Προς το περιεχόμενο

Ποιο ειναι το καλυτερο e-καταστημα για την αγορα Η/Υ

TH_boy_20

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kai egw tha sou elega e-shop apo prosopiki empiria. Den mou etixi kati stravo mexri twra kai exw parei polles fores.

Episis apo prosopiki empiria tha sou elega na apofigeis to plaisio.

Akougonte kala logia kai gia to openmind. Den exw prosopiki empiria.

Vevea opos eipe kai o filos prin des kai to http://www.skroutz.gr gia na tsekareis times.

An einai mikres oi diafores, prosopika, tha epelega eshop.gr.

H epilogi diki sou. :-)

Δημοσ.

Δυστυχώς όλα έχουν τα υπέρ και τα κατά τους.Προσωπικά μέχρι πρότεινος "έπινα" νερό στο όνομα του e-shop αλλά και αυτό με απογοήτευσε από την στιγμή που μετακόμισε και μεγάλωσε τις δουλείες του.Καταρχάς οι τιμές του γίναν παρόμοιες με του πλαισίου,που θεωρούσα "πιασοκωλέ" και η εξυπηρέτηση αργή.Μάλλον δεν προλαβαίνουν τόσο κόσμο.Τα τελευταία 2-3 χρόνια έχω παραγγείλει πάρα πολλά υλικά τόσο για εμένα όσο και για φίλους και φίλους φίλων κλπ,μιλάμε για τρελά ποσά σχεδόν κάθε εβδομάδα...και όλα πήγαιναν περίφημα.Τον τελευταίο καιρό όμως όλο μου τυχαίνουν ελατωματικά κομμάτια..λόγω επαρχίας υποχρεώνομαι να πληρώνω courrier για να τα στείλω πίσω και το χειρότερο είναι οτι με το ρολόϊ κάθομαι να περιμένω στην αναμονή 45+ λεπτά φτάνω στη θέση 2-1 και εκεί κολάει για πάντα.Απλά και μόνο για να μάθω αν έφτασαν και αν θα μου τα αλλάξουν.(Αντι για 2 πατήστε 3 για να συνδεθείτε με τη διακίνηση και από εκεί αν τσαμπουκαλευτείτε λίγο σας συνδέουν αμέσως με service κλπ. :-) ) Οπότε στην τελική τα οσα γλίτωσα απο την αγορά τα πληρώνω 2-πλάσια.Τουλάχιστον το πλάισιο πάνω απο 60ευρώ τα στέλνει δωρεάν και σε παίρνουν και 10 τηλέφωνα για να σε ενημερώσουν για το κάθε τι.Από άλλα καταστήματα πέρα αυτών των 2 δεν έχω μεγάλη εμπειρία για να πώ.Το HACSHOP είναι

πολύ καλό αλλά και ακριβό.Το skroutz.gr έχει γίνει ο οδηγός αγορών και από εκεί και πέρα ότι βρέξει ας κατεβάσει....

Δημοσ.

και εγώ ψηφίζω e-shop.

μόνο μην κάνεις το λάθος να ψωνίσεις από το κατάστημα. όσες φορες το έχω κάνει ταλαιπωρήθηκα.

όταν στα φέρνουν σπίτι είναι άψογοι.

καλό όμως είναι πριν απο κάθε αγορά όπως λέει και ο fisherman τσέκαρε το skroutz.gr

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...