Evangelos Anagnostou Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2005 Θέλω να ρωτήσω αν έχει κανείς αγοράσει από το megamarket.gr. Έχει τον φορητό που ενδιαφέρομαι (toshiba m40-237) περίπου 200ευρώ φθηνότερα από όλα τα γνωστότερα e-shop και τα "κανονικά" καταστήματα. Γενικά να εμπιστευτώ μια αγορά φορητού από e-shop? Βοηθήστε με με την εμπειρία σας! http://www.skroutz.gr/index.php?lang=GR&keyword=toshiba+m40-237&keyword_or=&limitfrom=&limitto=&page=
geoland22 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2005 Φιλε μου απ'οτι ειδα εκτος του οτι εχει συνεργασια με την τραπεζα πειραιως και την Speedex,εχει τσατ ρουμ να μπορεσεις να ρωτησεις εκει μεσα για πιο σιγουρια,παντως φιλε μου εχει τρομερες τιμες,ενας φιλος πηρε απο το πλαισιο το Motorola V3 περιπου 325ευρω αλλα με δωρεαν μεταφορικα,και στο συγκεκριμενο σιτε το δινει με 288ευρω και βαλε 15ευρω περιπου τα μεταφορικα για κρητη,αστα να πανε καμια 20αρια ευρωπουλα πιο κατω(βενζινα για μια εβδομαδα)
Evangelos Anagnostou Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2005 Εμένα βγαίνει η βενζίνη για 10 εβδομάδες! . Γενικά όσοι έχουν αγοράσει φορητούς σε e-shop είναι ικανοποιημένοι (με το service κτλ.)?
geoland22 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2005 Τι να σου πω,υποτιθεται οτι το σερβις ειναι ενα απο τα οπλα το e-shops γα να σε κανουν να αγορασεις εκτος τις χαμηλες τιμες φυσικα,παντως φιλε μου οταν αγοραζεις απο ιντερνετ οπως και σε κανονικα μαγαζια θελει ψαξιμο και υπομονη,ειδες το παραδειγμα μου πιο πανω(τωρα θα ηταν 20ευρω τουλαχιστων πιο πλουσιος ή με 20ευρωπερισσοτερη βενζινα καλο!!!!!Οτι αλλο θες ρωτα φιλε και αν μπορω θα βοηθησω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.