nmamag Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2005 Στην asus P5WD2 premium πιο απο τα δυο ethernet lan port ειναι πρεπει να χρησιμοποιησω ?
NeTeD Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2005 Λές να παρεξηγηθεί η μία άμα χρησιμοποιήσεις την άλλη;
dpolal Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2005 Λές να παρεξηγηθεί η μία άμα χρησιμοποιήσεις την άλλη; lolololololololololololololololololololololololololololololololololololololol Από τα καλύτερα που έχω ακούσει τελευταία.... :grin: Όποιο Port και να διαλέξεις το ίδιο είναι φίλε....
nmamag Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2005 Λές να παρεξηγηθεί η μία άμα χρησιμοποιήσεις την άλλη; φιλε καλα θα κανεις να σεβεσαι τις ερωτησεις των αλλων αν θελεις οι αλλοι να σεβονται και τις δικιες σου ??????????????????????
NeTeD Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2005 Φίλε δεν το είπα για να παρεξηγηθείς, φαντάστηκα ότι και εσύ θα γελάσεις Συγγνώμη πάντως αν παρεξηγήθηκες.
nmamag Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2005 Φίλε δεν το είπα για να παρεξηγηθείς' date=' φαντάστηκα ότι και εσύ θα γελάσεις Συγγνώμη πάντως αν παρεξηγήθηκες.[/quote'] Δεκτη η συγγνωμη. Παντως αυτο που ηθελα να μαθω ειναι ποιο απο τα δυο ethernet port τρωει λιγοτερα system resource. Μου ειπαν οτι το Marvell port τρωει λιγοτερα resources, ειναι αληθεια ?
georgeadams Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2005 Χμ, η Marvel είναι "πάνω" στο δίαυλο PCI ή τον PCIexpress ? Γιατί η intel που είναι πάνω στο PCIe θα πιάνει πραγματικά το 1GBit ταχύτητα.
nmamag Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2005 κατα τα λεγομενα της asus ειναι και η Marvel σε pci-e
dpolal Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2005 Μήπως είναι περισσότερο θέμα καλύτερης απόδοσης και ταχύτητας παρά resources αυτό που σου είπαν ;;; Νομίζω ότι λογικά θα καταναλώνουν τους ίδιους πόρους αφού είναι ιδίου τύπου (κάρτες δικτύου). Πάντως μην νομίζεις ότι θα πετύχεις τίποτα το ιδιαίτερο από αυτήν την άποψη σε επίπεδο οικονομίας πόρων. Εκτός και αν είναι απολύτως απαραίτηο για σένα το network bandwidth και η συνεχής χρήση του αν και δεν νομίζω. Μπορεί και να κάνω λάθος βέβαια.(διορθώστε με κάποιος που ξέρει καλύτερα)
martyras Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2005 κατα τα λεγομενα της asus ειναι και η Marvel σε pci-e To review ths TT leei oti h Intel Pro1000MT einai PCI Express based kai h Marvell 8801 einai PCI based. http://www.tweaktown.com/document.php?dType=review&dId=812&dPage=3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.