mentoras Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2005 Καλησπέρα αγόρασα πριν ενα μήνα τα παραπάνω ηχεία οταν το PC είναι αναμμένο ακούγετε ενα ενοχλητικό βουητό απο τα ηχεία κάποιος μου είπε οτι φταίει η γείωση του ρέυματος ειναι έτσι ? η πρέπει να κάνω κατι άλλο παρακαλώ δωστε μου τα φώτα σας ευχαριστώ
planetman Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2005 Αν δεν έχεις τον υπολογιστή σε μπρίζα με γείωση, βάλ' τον αμέσως. Μπορεί να δημιουργήσει πολλά προβλήματα. Ίσως ένα είναι και αυτό με τα ηχεία. Και είναι κρίμα να χαλάσουν, πίστεψέ με. Δοκίμασε να βάλεις όλο τον υπολογιστή σε μπρίζα σούκο.
mentoras Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2005 Φιλε planetman έχω 2 πολλύμπριζα ασφαλειας 10 θέσεων και τα δύο ειναι γεμάτα μάλλον θα φταίει η μπρίζα και δεν εχω και άλλη κοντά γιατί όμως όταν κλείσω το pc και τα ηχεία παραμένουν ανοικτα δεν βουίζουν?? κατι απο το pc δημιουργεί τον θόρυβο thx για την απάντηση !
polaki Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2005 Μα προφανως επειδή υπάρχει "εξοδος" σηματος απτην κάρτα ήχου... Δεν εχει σημασία αν εσυ το έχεις χωρίς πχ μουσική κλπ, απτη στιγμή που κάνει επαφή περνάει το σημα!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2005 Super Moderators Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2005 vouhto e? exeis kanei mute px to mic kai ta alla outputs pou den xrhsimopoiountai?
mentoras Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2005 ναι mute δεν έκανα ίσως κάτι γίνει με αυτό ευχαριστώ παιδιά
FISHERMAN Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2005 Στην προηγούμενη σειρά ζ-680 όντως είχε παρατηρηθεί ενα αντίστοιχο φαινόμενο λόγω της καλωδίωσης.Στα 5500 και στις 2 εκδόσεις που περέλαβα δεν αντιμετώπισα κατι τέτοιο.Σίγουρα ο ενισχυτής κανει ενα θόρυβο αλλά δεν νομίζω να εννοείς αυτόν τον ήχο.Μπρίζα άλλαξε απαραίτητα,κάνε σίγαση..,κοίταξε μήπως τα καλώδια των ηχείων ακουμπάνε πάνω σε καλωδια ρεύματος,δες τη γείωση του κουτιού.Άνοιξε τέρμα τα ηχεία και απόλαυσε την μουσικούλα σου...δεν θα προσέξεις κανένα θόρυβο!
mentoras Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2005 κατάλαβα σημερα θά ασχολήθω να τακτοποιήσω τα καλώδια πίσω απο το pc γίνεται ο χάμος απο πίσω όταν λες γείωση κουτιού τι εννοεις? τελικά τα ηχεία ειναι φανταστικά και αξίζουν τα λεφτά τους .Αριστη αγορά ευχαριστώ
ababapanos Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 παιδιά θέλω και εγώ μια μικρή βοήθεια. Θα ζητήσω αντικατάσταση για τα ηχεία όμως στο σαιτ της εταιρίας εκτός απο την απόδειξη θέλει ακόμα έναν PID number τον οποίον τον βρίσκω γιατί είναι πίσω από τα ηχεία γραμμένος και θέλει ακόμα και ένα P/N (part number) . Αυτό που μπορώ να το βρω? δεν είναι γραμμένο ούτε στην απόδειξη από το πλαίσιο ούτε πάνω στα ηχεία...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.