Προς το περιεχόμενο

Tι προτείνει ο nick...__

-nick-

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το ambient ειναι beatless(saw II,music for airports,apollo,dreamtime return...).Το beatατο είναι τα ambient house(76:14,lifeforms),ambient techno(saw 85-92...)...

• Απαντ. 287
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Η απλα IDMbient,downtempo,psychill/chill Κλπ

Επισης καποια ambient δεν ειναι πληρως beatless αλλα εχουν διακριτικο,σιγανα,υποτονοικα beats η/και ρυθμους...

Δημοσ.

Και κάτι που δεν συνηθίζω, πάμε προς Punk ηχοτοπία ...

Σμέρνα - Σμέρνα (2008) , αντιεμπορικη μπαντα, δωρεαν dload Απο http://www.disobey.net/syntexniaplhn/

Όσοι έχετε last.fm ,φτιάξτε τα tags (ελληνικό artist name = Σμέρνα και τον τίτλο κάθε κομματιού στα ελληνικά!)

Όποιος ξέρει συγκροτήματα (ελληνικά ή ξένα) με παρόμοιο ήχο ας μιλήσει!

Δημοσ.

Φίλε Νικο δεν έχω ακουσει το 7 7isters των Pleiadians γτ ξερω οτι θα ναι μαπα αφού 2 απο τα μέλη-κλειδιά του group φύγανε μετα το 2ο αλμπούμ...

Είμαι σίγουρος οτι δεν θα έχει καμία σχέση με το I.F.O..

Δεν φτιάχνουν τέτοια μουσική πλέον, και είμαι πολύ άτυχος που δεν έχω ζήσει αυτα τα χρυσά χρόνια.

http://www.youtube.com/watch?v=_OzB9qs7woQ

Πραγματικα διαγαλαξιακή μουσική...

/rant

Anyway, και το καινούργιο του Ishq φαίνεται καλό, αλλα νομίζω πως ακολουθει την ίδια φόρμουλα...

Κάθε κομμάτι κ μια νότα απο ατμοσφαιρικό pad. Αλλα για να χαλαρώσεις (και να κοιμηθείς) είναι ότι πρέπει! ^_^

Δημοσ.
Φίλε Νικο δεν έχω ακουσει το 7 7isters των Pleiadians γτ ξερω οτι θα ναι μαπα αφού 2 απο τα μέλη-κλειδιά του group φύγανε μετα το 2ο αλμπούμ...

Είμαι σίγουρος οτι δεν θα έχει καμία σχέση με το I.F.O..

Δεν φτιάχνουν τέτοια μουσική πλέον, και είμαι πολύ άτυχος που δεν έχω ζήσει αυτα τα χρυσά χρόνια.

Ακριβως ετσι φιλε μου ... 5 χρονια νεοτερος να μουν θα ταν κομπλε. Μαλλον δεν θα ζησουμε ποτε παρτυ που θα παιζει αποκλειστικα goa trance.. Βεβαια και σημερα υπαρχουν αρκετοι που γραφουν παρομοια μουσικη (neo-goa trance) πχ τσεκαρε E-mantra η το τελευταιο Artifact303... Και για κατι πιο παλιο (αλλα κ καλυτερο, 2005 νομιζω) σου προτεινω το Anima Mundi απο Ethereal >..

περι ISHQ, ναι λογικο να ειναι ετσι αφου ειναι droney...

Δημοσ.

Ποτέ μη λες ποτέ, εγώ ευχομαι να υπάρξουν τέτοια παρτυ.

Και τα neo-school goa δεν με πολυενθουσιάζουν για να πώ την αλήθεια.

Το arcana του E-Mantra το έχω αλλα δεν με εκπλήσει.. Απο ένα βιαστικό άκουσμα που του χω ρίξει μόνο 3 μ'αρέσουν.

Πολύ reverb ρε παιδί μου όμως, όχι μόνο απο τον E-mantra αλλα και απο άλλους που προσπαθούν να επάναφέρουν το είδος.

Αυτό των Etherial το ψάχνω καιρο και δεν το βρίσκω, πάντως έχω ακούσει το Moondawn και παρα του οτι είναι λίγο επάναληπτικο, μπορω να πω οτι μαμά και δέρνει!

Απο neo goa αυτό έχει 2 ΚΟΜΜΑΤΑΡΕΣ(Estimate of standing crop, Misterika Island) που απλά για μένα είναι οτι καλύτερο έχω ακουσει απο αυτή την αναγέννηση.

Δημοσ.

Στειλε μου πμ με μσν σου για το Ethereal ( Καθως και αλλα διαφορα). Αν δεν εχεις μσν μιλαμε μεσω πμ

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...