-nick- Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Τωρα είδα ότι ειναι και μέλος των Ash Ra Tempel, αρα και krautrockας. Καλη φαση. Ακουω το Ε2 Ε4 τωρα, ωραιο.
Andreas2 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Για αυτό νόμιζα ότι θα το ήξερες αφού ακούεις Krautrock.Influential album,ψάξε την ιστορία του.
Andreas2 Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Αν και μάλλον θα το άκουσες προτείνω το αριστουργιματικό ομότιτλο ντεμπούοτ των Faust.
St4lker Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 http://www.youtube.com/watch?v=CWfLVy-tb80 ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ;;; ΠΟΣΟ;;; *caps*
-nick- Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Εχεις ακουσει το τελευταιο των Pleiadians ( 7 7sisters η κατι τετοιο?) Δεν ειναι goa παντως :\ Να προτεινω το καινουριο ISHQ ( εσενα Andreas2 ειδικα θα σαρεσει, ειναι χαρουμενη ambient - beatless φυσικα) ISHQ - Skyspaces
carlmikaze Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 ναι, πολύ δυνατό, ξέχασα να το μοιραστώ άκουσες νέο Vainio;
-nick- Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 ναι, πολύ δυνατό, ξέχασα να το μοιραστώ άκουσες νέο Vainio; Χαιρομαι που σαρεσε. Δεν τον ξερω τον τυπο, πρωτη φορα τον ακουω. Τι παιζει ? Δεν τον βρηκα στo discogs.com (Βασικα μου εβγαλε διαφορους Vainio). Επισης, μηπως σου βρισκεται κανα live Alva Noto ? Σαν αυτα τα χορευτικα που ειχε παιξει την αλλη φορα μοναστηρακι. Τα αλμπουμ του καμμια σχεση με αυτα που παιζει λαιβ, απο οτι εχω καταλαβει ( αν και εννοειται μ'αρεσουν πολυ, εχουν κατι το ιδιαιτερο και ειναι οτι πρωτη οταν εχει παιξει κορεσμο με τα υπολοιπα ειδη μουσικης)
carlmikaze Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 από τους Pan Sonic ρε! Alva Noto έχω μόνο τις κυκλοφορίες της Raster, τίποτα πιο bootleg. Συμπτωματικά σήμερα απέκτησα το album που έκανε με τον Blixa (φοβερό). Ήθελα να πάω να τον δω στο ίδρυμα Ωνάση, αλλά τρεις φορές Alva Noto ήταν αρκετές για την ώρα
-nick- Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 από τους Pan Sonic ρε! Alva Noto έχω μόνο τις κυκλοφορίες της Raster, τίποτα πιο bootleg. Συμπτωματικά σήμερα απέκτησα το album που έκανε με τον Blixa (φοβερό). Ήθελα να πάω να τον δω στο ίδρυμα Ωνάση, αλλά τρεις φορές Alva Noto ήταν αρκετές για την ώρα Pan Sonic δεν εχω ακουσει πολλα αλλα δεν με ειχαν ενθουσιασει , θυμαμαι. Θα τσεκαρω αυτο το καινουριο Αλβα Νοτο , θενξ για το ινφο! * Επισης, δεν ξερω αν πηγες Autechre, αλλα απογοητευτηκα :\ * Oυτε και αυτο το βρισκω discogs. Πως λεγεται το αλπουμ ? κανα λινκ ?
carlmikaze Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Anbb - Mimikry λέγεται. Δεν πήγα Autechre γιατί δεν ξαναπάω στην χιπστεροπανήγυρη του Bios. Συγκεκριμένα μετά την συναυλία των Pan Sonic (τελευταία τους έβερ!) το αποφάσισα αυτό. Προτιμώ να ακούω το "Oversteps" σπίτι μου. Μεγάλο album λέω. Γίναμε και λίγο offtopic, ας μεταφέρει κάποιος τα ποστς σε πιο κατάλληλο θρεντ!
-nick- Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Ναι, ας μεταφερθουν εδω ( Θερμη παρακληση ! ) Και εγω το bios δεν το γουσταρω, οχι τοσο λογω κοσμου, αλλα οκ , 5 ευρω η μπυρα, εισοδος ακριβη χωρις ποτο, ασε που Autechre ηταν απελπιστικα πηχτρα.
carlmikaze Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Τσέκαρε : http://www.youtube.com/watch?v=xb1IUy6lPRI επίσης άκου και νέο Alva Noto - Sakamoto που βγήκε, πραγματικά σκοτώνει
-nick- Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 ^ Ωραιος, εφυγαν dc++ για κατεβασμα Εγω θα σου προτεινω - αν γουσταρεις beatless ambient - να τσεκαρεις το καινουριο ISHQ , με τιτλο Skyspaces ... Ειναι επιπεδου Steve Roach, Vir Unis κλπ ( τεραστιο κοπλιμεντο), οχι dark αλλα το αντιθετο, αρκετα light/φωτεινο ...
carlmikaze Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 -nick- αδυνατώ να πιστέψω πως μπορεί να μην κοπανιέσαι με αυτό http://www.youtube.com/watch?v=gNl2-Jb5fSo
-nick- Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Συμπαθητικο αλλα παραειναι downtempo για κοπανημα ,οχι ? Με κανα FSOL - We Have Explosive , χαλαρα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.