-nick- Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Δεν μαρεσει τοσο το Psyprog, με λιγες εξαιρεσεις (πχ το Trimada - Devilish που ειναι μπασταρδεμα με tech-trance, και το Jaia - Fiction ). Το Time Slices θα ελεγα οτι φερνει περισσοτερο σε goa, οχι σε fullon
carlmikaze Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Και το προηγούμενο του από ότι θυμάμαι δεν μου'χε κάνει τρελή εντύπωση. Επιμενώ ότι Permutation και Bricolage ειναι οτι καλυτερο εχει βγάλει σύμφωνα με το γούστο μου. Btw, check your pm ! θενξ! θα ακουστεί οσονούπω
-nick- Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Περιμένω και εγώ feedback για το άλμπουμ. Αρκετά όμορφο album, ακούγεται ευχάριστα. Καλή ambient. Πάντως από Brian Eno το καλύτερο που έχω ακούσει είναι συνεργασία με Robert Fripp , τίτλος : The equatorial stars
Andreas2 Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Αρκετά όμορφο album, ακούγεται ευχάριστα. Καλή ambient. Πάντως από Brian Eno το καλύτερο που έχω ακούσει είναι συνεργασία με Robert Fripp , τίτλος : The equatorial stars Εννοείς μόνο από τα ambient του έτσι;
-nick- Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Ναι, απο τα ambient, ούτως ή άλλως πατέρας της ambient θεωρείται. Τα ποπ του δεν με ενδιαφερουν γιατί δεν με ενδιαφέρει η ποπ.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Koμματαρα. Btw για οσους εχουν παιξει το heroes of might and magic 2 και θυμουνται το soundtrack του και τη γενικοτερη ατμοσφαιρα του παιχνιδιου, νομιζω οτι το κομματι αυτο θα ταιριαζε γαντι. http://www.youtube.com/watch?v=ADxY3lyq5eY
Andreas2 Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Ναι, απο τα ambient, ούτως ή άλλως πατέρας της ambient θεωρείται. Τα ποπ του δεν με ενδιαφερουν γιατί δεν με ενδιαφέρει η ποπ. Ναι μα έχουν instrumentals μέσα,ambient ακόμη.
-nick- Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Μια λίστα με albums psytrance ( psy/goa trance και dark psychedelic trance) που εδωσα σε μια φιλη που εδειξε προσφατα ενδιαφερον για αυτην τη μουσικη: MFG - PROJECT GENESIS MFG - THE PROPHECY MFG - NEW KIND OF WORLD MFG - THE MESSAGE HUX FLUX - TIME SLICES AND PERCEPTOR EP BATTLE OF THE FUTURE BUDDHAS - DEMONOIZER SCHLABBADUERST REKKORDS VOL 2 , VOL 5 PSYKOVSKY - DEBUT KINDZADZA - WAVES FROM OUTER SPACE DERANGO - TUMULT ASTRAL PROJECTION - ANOTHER WORLD CALIFORNIA SUNSHINE - WONDERLAND KOXBOX - DRAGON TALES ALIENATED BUDDHA - LIVE IN BARCELONA ASIA 2001 - AMA ZONE BORRIS BLENN - PARADISE CONNECTION COSMOSIS - COSMOLOGY ELECTRYPNOSE - LE TIREUR DES FICELLES ETHERAL - ANIMA MUNDI GREEN NUNS OF THE REVOLUTION - ROCK BITCH MAFIA JUNO REACTOR - BIBLE OF DREAMS MANDALAVANDALZ - POISONMACHINE OCELOT - VECTOR SELECTOR OZMALI - FOREST FUSION THE INFINITY PROJECT - FEELING WEIRD TRIMADA - LEFT BEHIND TRIMADA - DEVILISH VA - APSARA VA - DISTANCE TO GOA 1 VA - TWIST DREAMS X-DREAM - IRRITANT Enjoy =]
-nick- Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Τα παραθετω σε txt γιατι το φορουμ τρωει σκαλωμα με τα greeklish : Ambient(beatless) IDM/Chill/Downtempo/Experimental Ambient (Beatless).txt Chill_IDM_Downtempo.txt
Andreas2 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Φίλτατε Νίκο το E2 E4 του Manuel Gottsching το άκουσες;Αν και είμαι σίγουρος.Αλμπουμάρα.
-nick- Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Οχι. Θα το ψαξω. Δες και τα συνημμενα txts παραπάνω. ΕΝΤΙΤ: Το κατεβασα, θα το ακουσω σε καποια φαση.
Andreas2 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Καλά έκανες.Το βρίσκεις και καινούργιο από ebay,δεν θυμάμαι από amazon,τα storew της μπάντας και μάλλον σε άλλα με search στο google shopping.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.