-nick- Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Προτείνω το καινούριο Totakeke http://www.discogs.com/Totakeke-The-Things-That-Disappear-When-I-Close-My-Eyes/release/1710265 και το Jerome Chassagnard - In Flight (είναι ο ένας από τους 2 των Ab Ovo)
-nick- Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Προτείνω - βεβαια θα μου πεις , ποιος σε διαβάζει πια - , αλλά δε γαμιέται ???!? Τελευταία έχουν κυκλοφορήσει πολλά καλά IDM'ish... Aligning Minds - Reality Tunnel Recue - All The Wrong Places Polestar - Space Expanse Το καινούριο Tonikom , 2009, η γκόμενα παίζει σωστά. =-= Evol Intent και Counterstrike για dark drum&bass/darkstep φάσεις. =-= Groundation για reggae. Rhythm & Sound - See Mi Ya για dub. =-= The Delta - Minusman για σωστό Techno.
-nick- Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 διαβάζουμε... keep up the good work Όμορφα ! Αν μου λέτε και ποια ακούτε και ποια σας αρέσουν, θα ήταν πιο σωστή φάση :>
-nick- Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 =- AMBIENT -= DEEPSPACE TELOMERE MAITREYA =- IDM'ish DUBSTEP -= Ital Tek - Cyclical -= Jazzy Hiphop aka Jazz Hop -= Digable Planets - Blowout Comb
_hopelesscase_ Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Πρώτη φορά βλέπω το θρεντ γμτ Iszoloscope (dark ambient - power noize) [ame=http://www.youtube.com/watch?v=b9RFy6pLFGM&feature=related]Iszoloscope (dark ambient - power noize)[/ame]
St4lker Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Πολύ ενδιαφερον θέμα!! κ γω είμαι σχετικά νέος στην goa & στην psychedelic τρανς (2007-εως κ σημερα) Μερικά απο τα αγαπημένα μου: Shakta - Lepton Head (Deedrah Remix) Pleiadians - Jungle Trax Pleiadians - Alcyone Dimension 5 - Transformation Dimension 5 - Beyond The Stars Man With No Name - Teleport Charm - Incense Psychaos - Intellect κ γενικότερα μελόδικη goa! nick[;903942']Miranda - Phenomena[Να και μια γυναικα... γαλλιδα ] [/b] Η Miranda είναι σουηδέζα!!
-nick- Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 ^ Astrix bliah χμμμ έχουμε και λεμε Ital Tek - Cyclical -- μπασταρδεμα IDM και Dubstep, από τα ελάχιστα αξιόλογα dubstepoειδη P.Laoss - Landscapes and Machines -- Καλο ambient/dub technoambient Steve Roach - Immersion:Four -- κλασσικά γαμάτη pure ambient από τα μεγαλύτερα ονόματα του είδους
-nick- Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 + Το τελευταίο Autechre με τίτλο Move Of Ten ...
-nick- Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Psykovsky - Tanetsveta (2010) // Τρελός ο ρώσσος ..
-nick- Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Access To Arasaka - Void(); // Πολύ καλό IDM/Ambient
Zeknafein Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Ξεχασες enigma Sent from my iPhone using Insomnia
-nick- Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Δεν τους ξέχασα, απλά δεν τους έχω πολυακούσει αν και από τα λίγα που είχα ακούσει δεν μου έκαναν εντύπωση ... Πρόταση : http://www.discogs.com/artist/J%C3%A9r%C3%B4me+Chassagnard
-nick- Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Έχουμε και λέμε αλάνια ... Monolith - Talisman (2006) - Industrial/EBM/Electronic Joel Tammik - τα πάντα που έχει βγάλει, και ειδικά το τελευταίο του με τίτλο Horisont. Απίστευτη ambient, τον ξέρω λίγο καιρό και έχει μαζέψει πάνω από 350 plays. FaltyDL - 2step,post-garage,electronic . Πάρα πολύ καλή μουσική, συγγενική με Dubstep αλλά πολύ καλύτερη κατά την άποψη μου ... αυτά..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.