Fandom Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2005 Παίδες θέλω να αγοράσω νέο πληκτρολόγιο και σκέφτομαι το logitech media.Αυτό βγαίνει σε απλή κ ελίτ έκδοση, με την δεύτερη να έχει ελληνικούς χαρακτήρες επάνω (ψιλοάχρηστο) και σύνδεση usb εκτός απο ps/2. Αξίζει να πάρω το ελίτ μόνο για την usb? ή μήπως η ps/2 θα υποστηρίζεται ακόμα για τα επόμενα 2-3 χρόνια οπότε να γλιτώσω τα 5ε διαφορά; (ακόμα, μήπως έχετε να προτείνετε κάποιο άλλο keyboard; )
random Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2005 Eγώ δεν βλέπω το λόγο να βαλεις πληκτρολόγιο ή ποντίκι σε usb. εκτός αν εχεις πρόβλημα με τα pc που δουλευεις (χαλασμενη υποδοχη ps2, ή σου δινουν ενα usb mouse χωρις adaptor ps2 και δεν μπορεις να το αλλαξεις, ή κάποιο λαπτοπ που να μην εχει PS2 ) ή αν παρεις κανενα λουξ πληκτρολογιο με ενσωματομενο usb hub, οποτε θυσιαζοντας 1 usb, αποκτας αλλες 2,3,4. σε ενα στανταρ desktop, Ουτε πιο γρήγορα θα πληκτρολογείς, ουτε ξερω αλλες συσκευες που μπαινουν σε ps2 να πεις οτι ελευθερωνεις μια θυρα. δεν ξέρω καποιο πλεονεκτημα. Aντίθετα, θα χρησιμοποιήσεις 1 απο τις usb που έχουν εναλλακτικες χρήσεις (joypad, camera, phone, stick, HD, klp), και η ps2 δε βλεπω να καταργειται συντομα. Το 2001 η Ιντελ προσπαθησε να πεισει τους κατασκευαστες μητρικων να τελειώσουν τις παλιές θυρες, και προέβλεπε οτι μεχρι το τελος του 2002 θα το εχει πετύχει. (.. 3,5 χρονια περασαν και ολοι βαζουν ακομα πι.εσ.2 ..). Η Abit εβγαλε το 2002 μια μητρική χωρις parallel, serial, ps2. Μετά απο 6 μήνες έβγαλε την "βελτιωμένη" έκδοση της: περιπου ίδια, αλλα με την επαναφορά των "πεθαμένων" ps/2
Pink_Panther Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2005 Η Abit εβγαλε το 2002 μια μητρική χωρις parallel' date=' serial, ps2. Μετά απο 6 μήνες έβγαλε την "βελτιωμένη" έκδοση της: περιπου ίδια, αλλα με την επαναφορά των "πεθαμένων" ps/2 [/quote'] Popo ti mou 8imises twra!!! Pedevomastan na tis stisoume se pc kai etrwgan kai BIOS reset opote 8elane... PRovlimatikes prepei na itane, isws h partida... Tespa, egw protinw na parei kai me USB giati pes oti kegetai h 8yra :razz: e min psaxnetai gia metatropeis klp twra.
deathlok Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2005 pantos ta usb mouse oses fores ta exo balei me adaptora den mou doulevoun kala. tora sto thema toy pliktrologiou rikse mia matia sto e-shop gia kati orea setakia tis microsoft (ektos kai an exeis KALO pontiki)
Fandom Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2005 Έχω το ΜΧ1000 για ποντίκι Θέλω ενα πολύ καλό ενσύρματο πληκτρολόγιο, κατέληξα στα Logitech media και όπως φαίνεται το elite έχει κανα 2 χαρακτηριστικά παραπάνω αλλά αυτή τη στιγμη το έχει μόνο το πλαίσιο με ελληνικούς χαρακτήρες μόνο...no thanx! τπτ άλλο; (αντάπτορας ps/2 -->usb υπάρχει; )
NeTeD Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2005 Για να μην ανοίγω άλλο thread, μια ερώτηση να κάνω Πριν δύο μέρες αγόρασα το Logitech Cordless EX110. Μου άρεσε τρομερά λόγω σχεδιασμού (λιτό κι ωραίο - όχι διαστημικές κοψιές!) και ήταν και σχετικά φθηνό (40e μαζί με ασύρματο ποντίκι - το έβαλα στην άκρη, έχω καλύτερο). Λοιπόν, τα πλήκτρα του είναι απαλάαααα και αθόρυβα! Ο καημός μου είναι, πόσο θα κρατήσει αυτό; Πάντως, όσοι σκέφτεστε ασύρματες λύσεις να έχετε υπόψη σας την ελάχιστη (αλλά αντιληπτή) καθυστέρηση που έχουν. Τουλάχιστον αυτό συμβαίνει στα RF. Στα bluetooth πρέπει να είναι καλύτερα τα πράγματα. Το ποντίκι δεν το αντέχω να μην είναι απόλυτα ακαριαίο! Αλλά στο keyb τώρα, αν γράψω κάτι πάρα πολύ γρήγορα, το lag γίνεται μεν αντιληπτό (βλέπεις ότι οι χαρακτήρες προσπαθούν να προλάβουν να εμφανιστούν στην ώρα τους!) αλλά καθόλου μα καθόλου ενοχλητικό για πληκτρολόγιο. Για εμένα τουλάχιστον!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.