Προς το περιεχόμενο

Conexant Pci Access Runner Dsl


logica1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλοι μου ανθρωποι...

ειμαι τελειως ψαρας σε οτι αφορα τα linux, θελω να μαθω να χειριζομαι ενα εναλακτικο συστημα πλην windows.

ενα φιλαρακι μου μου περασε τα Linux Suse 9.3 ολα πηγαν καλα, εκτος απο το οτι δεν ηταν δυνατον να μπω στο Net γιατι ειχα καποιο προβλημα στο modem.

Ενω μου βρηκε ποιο Modem εχω, δεν μπορεσε ποτε να με βαλει στο Net.

 

Δεν ξερω αλλα αποτι μου ελεγε αυτο το φιλαρακι μου, που προσπαθησε επι 7 ωρες να βρει ακρη!! Μαλλον φταιει κατι σε PPP ή μαλλον χρειαζομαι καποιους αλλους drivers.

 

Μηπως εχει βρεθει κανεις σας σε παρομοια κατασταση και ξερει πως μπορω να βρω λυση?

σιγουρα αυτο το modem δεν ειναι και πολυ γνωστο και αμφιβαλλω αν βρεθει καποιος να με βοηθησει.

Αλλα αν υπαρχει εστω και ενας σας παρακαλω, βοηθηστε με να ξεφυγω λιγο απο τα windows.

 

ευχαριστω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

De mas eipes oute ti grafiko periballon douleueis (kde/gnome?), oute me ti syndesh to exeis (usb/ethernet), oute me poio programma phges na synde8eis, oute ti mhnyma la8ous blepeis. Pws na se boh8hsei kaneis?

Pes mas ta parapanw toulaxiston na doume..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 9 μήνες μετά...
Exo kai ego to idio provlima! Eno sta windows syndeomai kanonika, sto Linux(Ferdora core 5 me KDE) den borei na syndethei sto NET parolo pou vlepei to modem(crypto F200 fast ADSL usb modem me connexant chip). Mipos sas vriskondai kataliloi drivers????

 

βάψτο μπλέ κ πέτα το στη θάλασσα!! αυτό έκανα κ εγώ!! δεν το σκέφτηκα καθόλου να πάρω καινούργιο ρούτερ. δεν άξιζε τον κόπο οι ώρες το στήσω. έδωσα 85ε κ πήρα ένα αληθινό ασύρματο μόντεμ-ρούτερ...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Από την έκδοση πυρήνα 2.6.14 και άνω υποστηρίζεται το modem κανονικά. Το link που έδωσε ο Meredoth παραπάνω είναι κατατοπιστικό. Εγώ δουλέυω σε slackware με το συγκεκριμένο modem χωρίς πρόβλημα. Επειδή δεν θυμαμαι λεπτομέρειες όμως θα ποστάρω το απόγευμα από το σπίτι.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

NullScan, είναι η χειρότερη λύση που θα μπορούσες να πάρεις από linuxα σε αυτή την κοινότητα... έχω πολύ κακή εμπειρία με τα τσιπάκια της conexant. θυμίζω ότι φτιάχνουν κ 56k modems με ενα πολύ ιδιόμορφο τσιπάκι. εμφανίστηκε η linuxant κ πουλούσε τους οδηγούς για linux... άκου αλητεία!!! να χω πληρώσει τότε το modem σε pci εσωτερικά 35ε και αργότερα να διαπιστώσω ότι δεν έχει οδηγούς κ να πρέπει να τους πληρώσω...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

k_antoni, έχει περάσει από τα χέρια μου και εσωτερικό 56k modem και το εν λογω usb dsl modem και τα 2 τελικά δουλέψανε αλλά τελικά δεν άξιζε τον κόπο και τις ώρες που ξόδεψα. patch στον kernel, patch στον pppd, config από δω κι από κει, μάχρι και το source του pppd διάβαζα μπας και βγάλω άκρη. Στο τέλος έβγαλα αλλά.. έλεος! 1000 φορές να δώσω τα γράγκα και να πάρω κάτι που δουλεύει καλύτερα και στην τελική είναι και πιό σωστό σαν στήσιμο δικτύου. Αν θυμάμαι καλά αυτή η linuxant σου έδινε "demo" από τους drivers που σε συνδέανε στα 33.600 ή κάνω λάθος? κατάντια...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...