BROWNEYES Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2005 Και κάτι άλλο ... για να βάλεις ανοιχτή ακρόαση πρέπει πρώτα να απαντήσεις την κληση και μετά με το δεξιό πλήκτο επιλογής ενεργοποιέις την ανοιχτή ακρόαση :wink: ! Ακούγεται ο ήχος από το ηχείο (που βρίσκεται στο πίσω μέρος του κινητού) κι εσύ μπορείς να μιλήσεις στο μικρόφωνο κανονικά. Επίσης, για να ηχογραφήσεις μια συνομιλία πατάς το ασημί πλήκτρο της δεξιάς πλευράς ("Voice Button")... Υ.Γ.: Ναι pern112... είμαι ΓΥΝΑΙΚΑ!!! Υ.Γ.2: Α! Το μαύρο .. εννοείται.. Έχει βγεί και σε κόκκινο και σε φούξια, αλλά δεν το βρήκα
Anexann Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2005 Πολύ καλά και χρήσιμα τα sites BROWNEYES. Η κοπελιά που της τα έδειξα δεν μπορεί να περιμένει να πάω το φορητό μου από εκεί να αρχίσουμε να εγκαθιστούμε "καλούδια". Μόνο τα άλλα χρώματα τι ήθελα και τα ανέφερα που δεν της αρέσει το μαύρο! Άραγε υπάρχουν στην ελληνική αγορά. Στο site της Motorola πάντως δεν αναφέρεται κανένα άλλο χρώμα πέρα από το κλασσικό ασημένιο και το μάυρο.
BROWNEYES Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2005 Πολύ καλά και χρήσιμα τα sites BROWNEYES. Η κοπελιά που της τα έδειξα δεν μπορεί να περιμένει να πάω το φορητό μου από εκεί να αρχίσουμε να εγκαθιστούμε "καλούδια". Μόνο τα άλλα χρώματα τι ήθελα και τα ανέφερα που δεν της αρέσει το μαύρο! Άραγε υπάρχουν στην ελληνική αγορά. Στο site της Motorola πάντως δεν αναφέρεται κανένα άλλο χρώμα πέρα από το κλασσικό ασημένιο και το μάυρο. Να το ρόζ/φούξια http://moto.mrcampaign.com/Sharapova/pix/sweepstakes_left.jpg Νομίζω όμως ότι ήταν για λίγο!!!
pern112 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2005 to foy3i tha to parw....kaleeeeeeeeeeeeeeee
BROWNEYES Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2005 to foy3i tha to parw....kaleeeeeeeeeeeeeeee
ApSiMan Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2005 Epitelous spiti meta pao mia kourastiki mera eipa na grapsw kai gia to koumpaki tis moto pou se exei talaipwrisei! to kalo me ayto einai oti mporeis kai allazeis ta profil xwris na xreiastei na anoikseis to kapaki tou! ti kaneis akrivws: Me kleisto to portaki 1.Patas to panw/katw velaki kai sou emfanizei to profil pou eisai twra (dynato, xamilo klp klp) 2.Patas to "eksypno" koumpi kai allazei profil me ti seira pou einai sta profil 3.patas pali panw/katw pliktro gia epivevaiwsi kai emfanisi tis wras pali (otan lew panw/katw ennow i to panw i to katw) Otan exeis twra anoixto to kapaki an patiseis to eksypno pliktro kanei oti to exeis valei na kanei.Rithmisi ginetai apo to menu/rithmiseis/diamorfwsi/oikia othoni/pliktra xeirismwn/eksypno pliktro (kala xwmeno....) Twra adelfe den kserw an se kalypsa oti thes rwta!!!! ps pern112 les oti i browneyes leei gia to tilefwniko katalgo lysi???Yparxei lysi???!!!!! koitaksa ta prwta link ligo viastika alla den eida kati....einai mipws sta forum(den exw kouragio na ta dw twra tha ta dw ayrio pia) an exete etoimo to url re paidia steilte to mia..... kalinixta all
pern112 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2005 nai einai sto topic edw v3 entypwseis post #7 telikws soy deixnei mono mia fora to kate onoma ston katalogo kai otan pathseis to onoma dialegeis meta me ta belakia to thlefwno poy thes apo to idio onoma. Thanx gia tis info gia to e3ypno koympi apla nomiza oti mporoyse na kanei pio polla me kleisto kapaki apo oti apla na allazei profil..
ApSiMan Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2005 o gkavos 7o post kai den to proseksa..........thanx kai gia ta Links browneyes metrane apisteyta!!!!(twra aksiothika na ta dw ola...)
BROWNEYES Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2005 pern112 έβαλες κάνα παιχνίδι?? Εγώ έβαλα τρία... πολύ γέλιο... είναι καταπληκτικά!!http://www.geocities.com/motorolarazr_v3/
pern112 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2005 kaloriziko!!!!elpizw na mhn phres to foy3i!oxi den perasa akoma paixnidia pros to parron kobw kai rabw mp3 moy kai ta kanw ringtones:)tha ftia3w kai kana mix:)arxizw siga siga kai to matainw mono sms kanw akoma kamia wra na steilw:)esy pws ta pas?
BROWNEYES Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2005 Sms ε?? Δεν είχες ποτέ Ericsson?? Σχεδόν το ίδιο πληκτρολόγιο έχει!! Όλα είναι θέμα συνήθειας. Πάντως με ένα πρόγραμμα μπορείς να διαγράψεις αρκετές βλακείες της ΜΟΤΟ και να αδειάσεις χώρο (προσεκτικά όμως)!!! Επίσης, απ' ό,τι έμαθα, μπορείς να κάνεις αναβάθμιση και τα ελεύθερα ΜΒ να φτάσουν τα 8!! Εγώ τώρα θέλω να περάσω κάτι φοβερούς ήχους που βρήκα για sms (π.χ. τον κλασσικό "ταχυδρόμο" ή το "έχετε μήνυμα" LOL LOL LOL). Τα games φοβερά. Εθίστηκα με το Tetris και το φοβερό ραλάκι Colin McRae !!! Ringtones έβαλα δύο προς το παρόν........
Anexann Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2005 Καλά ρε παιδιά αυτό το sms editing είναι πραγματικά πολύ άβολο. Η φίλη μου όταν είναι για sms αλλάζει κινητό στο παλιό Siemens SL55 που το έχει συνηθήσει. Κάτι άλλο που ήθελα να ρωτήσω. Είδα στο site που αναφέρει η BROWNEYES λίγο πιο πάνω κάτι Java games που παίζω και εγώ στο K700i μου. Πέρα από το γεγονός ότι η πλατφόρμα της Java έγινε για να γεφυρώσει τέτοιες διαφορές, πας και αυτά τα παιχνίδια παίζουν σε όλα τα κινητά που υποστηρίζουν Java;
BROWNEYES Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2005 Καλά ρε παιδιά αυτό το sms editing είναι πραγματικά πολύ άβολο. Η φίλη μου όταν είναι για sms αλλάζει κινητό στο παλιό Siemens SL55 που το έχει συνηθήσει. Κάτι άλλο που ήθελα να ρωτήσω. Είδα στο site που αναφέρει η BROWNEYES λίγο πιο πάνω κάτι Java games που παίζω και εγώ στο K700i μου. Πέρα από το γεγονός ότι η πλατφόρμα της Java έγινε για να γεφυρώσει τέτοιες διαφορές' date=' πας και αυτά τα παιχνίδια παίζουν σε όλα τα κινητά που υποστηρίζουν Java;[/quote'] Επειδή ενδιαφέρεται και η αδελφή μου που έχει το SE K700, μου είπαν ότι τα περισσότερα παίζουν και σε αυτό. Δεν τα έχει περάσει ακόμα για να σου πω εγγυημένα. Θα ρωτήσω κάτι παιδιά που "ειδικεύονται" σε αυτό και θα σου πω. Δοκίμασε.... Τι εννοείς sms editing? Οι αντιστοιχίες των ελληνικών χαρακτήρων στα πλήκτρα του v3?? Ε εντάξει.. θέμα συνήθειας είναι! Αν όμως αλλάζει κινητό γι αυτό το λόγο, δεν πρόκειται να το συνηθίσει :wink: και θα της είναι πάντα άβολο!!
Anexann Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2005 Τη φούξια version του V3 την είδα pay as you go στην Αγγλία και πια και στο επίσημο site της Motorola. Προσωπικά δε μου αρέσει καθόλου. Είδατε και το νέο 3G Razr ? ...αλλά και ice blue !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.