pern112 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2005 Εδω και 24 ωρες εχω το v3 black edition και ειπα να γραψω τις εντυπωσεις μου για υποψηφιους αγοραστες. Κατ'αρχας σαν εμφανιση πεταει οπως και σαν φωτισμο το βραδυ με το εντονο μπλε χρωμα. Η συνεργασια με τον υπολογιστη ηταν αψοψη μεσω του καλωδιου που παρεχεται και περασα τοσο midis και mp3 που χρησιμοποιω σαν ringtone και τον τηλεφωνικο καταλογο τον συνεθεσα αποκλειστικά στον υπολογιστη. Το μενου ειναι αρκετα ευκολο και θα λεγα τυπικο κινητου. Διαστασεις απλως αψογες. Στα συν οτι συνοδευεται και απο hands-free. Στα μηνυματα μπορεις να εχεις προκαθορισμενα καμια 10αρια τυπου μωρακι μου τι κανειs οποτε ξεμπερδευεις στα γρηγορα... Παμε τωρα το θαψιμο!!!!Τονιζω το εχω μονο 24ωρες αλλα ηδη εχω εεντοπισει αρκετα σημεια για θαψιμο. Κατ'αρχας η δερματινη θηκη του ειναι πολυ στενη και θελει πολυ προσπαθεια για να το βγαλεις. Το hands free δεν ειναι bluetooth οπως θα επρεπε για τοσα λεφτα που δινουμε και απο την αλλη εχει και ενα τεραστιο ακουστικο που θυμιζει στηθοσκοπιο! Προχωραμε...οι φωτογραφιες του ειναι πολυ κακης ποιοτητας τουλαιχστον συγκριτικα με το sharp gx20 που ειχα πριν. Καμια σχεση!!!Οπως και η ποιοτητα των γραμματων.Το γεγονος οτι δεν εχει video recording δεν μου λεει τιποτα γιατι απλα και στο σαρπ τελικως δεν εβγαινε καλη ποιοτητα. Ο τηλεφωνικος καταλογος κοβει τα επιθετα γιατι εχει μικρη σειρα. Επισης δεν μπορεις να συνδιασεις στο ιδιο ονομα πολλα τηλεφωνα αλλα στα βγαζει στην σειρα με το ιδιο ονομα γεμιζοντας ετσι τον καταλογο(ισως να υπαρχει τροπος και ακομα δεν τον εχω βρει) Η μνημη ειναι αθλια σαν mp3 player αλλα οχι αν θελετε να εχετε ringtones. Και ενα mp3 να περασετε σαν ringtone ποτε δεν θα παι3ει ολο γιατι κλεινει αυτοματα η γραμμη αν δεν απαντησετε. Τελος το κουμπι που και καλα ειναι για γρηγορες δουλειες(στα πλαινα) ακομα δεν εχω καταφερει να το δουλεψω. Μονο προβληματα δημιουργει του στυλ να περναει σε δονηση κλπ. Επισης δεν καταφερα να δουλεψω ακομα την ανοικτη ακροαση για να δω ποιοτητα. Συνοψιζοντας οποιος θελει απλα κατι πολυ μικρο για την τσεπη του και δεν φοβαται μην το χασει αποτελει μια καλη λυση.Η αισθηση του ειναι φοβερη και το πορτακι του φαινεται πολυ καλης ποιοτητας. Σε μερικα σημεια ομως το ταπεινοτατο κατα τα αλλα sharp gx20 ειναι ανωτερο. Στο συν της συσκευης παντως σιγουρα η ελλειψη λογοτυπου vodafone και η πολυ καλη αντιπροσωπεια που γνωριζω καλα απο παλιοτερα κινητα μου. Για την σαρπ δεν γνωριζω αλλα η νοκια με μπεδεψε παρα πολυ για να μου κανει την δουλεια στο 8210 μου... Αν προκυψει κατι αλλο θα κανω εντιτ Lol προεκυψε ηδη!!!Εκανα μια ωρα να γραψω ενα ςμς τωρα καταλαβα γιατι εχει ετοιμα προκαθορισμενα!η ταστιερα δεν αντιστοιχει με αυτην των αλλων κινητων!!Τι αλλο θα δω....Να συμπληρωσω μονο στα θετικα την πολυ καλη αποδοση στον ηχο τοσο του κουδουνισματος οσο και στην επικοινωνια.
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2005 Δεν πειραζει φιλε μου για μοστρα ειναι σουπερ...εχει και 100μ εμβελεια το bluetooth που ελεγε και μια ψυχη!
Physics_Rulez Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2005 Παρακαλούνται οι Mods να μεταφέρουν το παρόν στο Insomniacs reviews (αν δεν υπαρχει ήδη τέτοιο thread)
BROWNEYES Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2005 Για τον τηλεφωνικό κατάλογο, για δοκίμασε να ορίσεις ένα τηλέφωνο από αυτά που έχεις π.χ. απο τα 2, ως primary και στο setup του καταλόγου να του πεις να κάνεις view primary numbers. 'Ετσι θα δείχνει μόνο ένα entry για κάθε όνομα και όταν το επιλέγεις θα σου δείχνει και τα άλλα δύο
pern112 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2005 swstos file moy thanx lythke to prwto problhma. Mhpws 3ereis ti paizei me ta plhktra kai einai diaforetika apo ta alla kinhta sta sms?Yparxei kapoia rytmisei?Grammata opws to thita einai sta teleytaia koympia!Exeis kataferei na doylepseis to e3ypno koympi?Thn anoikth akroash?Otan me kaloyne kai einai kleisto pataw to de3i koympi poy einai kai gia eggrafh alla den anoigei anoikth akroash...damn moto...
Angeldust Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2005 Ωραίο κινητάκι, το είχα για ενα φεγγάρι. Απο εμφάνιση σκίζει βέβαια αλλά απο λειτουργίες είναι πολύ πίσω. Προσωπικά το βαρέθηκα σε μια βδομάδα και το έδωσα. Στα θετικά του, εκτός απο την εμφάνιση, η πολύ καλή ακουστική, η καλή οθόνη και το αρκετά πλήρες πακέτο αγοράς. Απο'κει και πέρα, κάμερα χάλια, μικρή μνήμη, κουμπάκια στο πλάι πολύ σκληρά και πρακτικά άχρηστα, σχετικά μικρή διάρκεια μπαταρίας (εμένα μου κρατούσε με το ζόρι 1,5 μέρα, μιλάω αρκετά βέβαια). Είναι με λίγα λόγια ενα κινητό που απευθύνεται σε ενα ιδιαίτερο target group. Σε ανθρώπους που κύριο στοιχείο επιλογής ενός κινητού είναι η εμφάνιση και τους ενδιαφέρουν μόνο οι βασικές λειτουργίες (να μιλάνε και να στέλνουν μυνήματα).
Anexann Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2005 Παιδιά πραγματικά μου φαίνεται πολύ καλό κνητό. ΤΟ πήρε ένα κοντινό μου πρόσωπο προχθές και μόνο το σχέδιο του είναι "κόσμημα". Για εμένα πάντως που έχω ένα K700i δε θα έκανε. Το ΒΤ link του πάντως με το δικό μου είναι από τα πιο γρήγορα που έχω συναντήσει με άλλο κινητό. Όπως και το μπλε φωτάκι όταν δουλεύει το BT είναι πολύ καλό. Μνήμη φυσικά δεν έχει, αλλά αυτό το ξέρεις πριν το αγοράσεις το κινητό. Επίσης η επιδότηση που είχε η φίλη μείωσε τη λυπητερή. Πάντως είναι πολύ καλό για την τσέπη άσχετα αν και η θήκη του είναι, όπως είπε και ο φίλος παραπάνω, άχρηστη. Ξέρει κανείς αν υπάρχει κανένα site στο Internet με "εφόδια" για το κινητό αυτό;
pern112 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2005 Den dokimasa to BT giati me bolepse prosvrina to handsfree kai den exw kai bt sto pc. Apo ringtones kykloforoyn pantoy kai an thes tpt pm me. Gia paixnidia h tpt alla kaloydia kai egw endiaferomai pls pm me:)
BROWNEYES Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2005 Παιδιά πραγματικά μου φαίνεται πολύ καλό κνητό. ΤΟ πήρε ένα κοντινό μου πρόσωπο προχθές και μόνο το σχέδιο του είναι "κόσμημα". Για εμένα πάντως που έχω ένα K700i δε θα έκανε. Το ΒΤ link του πάντως με το δικό μου είναι από τα πιο γρήγορα που έχω συναντήσει με άλλο κινητό. Όπως και το μπλε φωτάκι όταν δουλεύει το BT είναι πολύ καλό. Μνήμη φυσικά δεν έχει' date=' αλλά αυτό το ξέρεις πριν το αγοράσεις το κινητό. Επίσης η επιδότηση που είχε η φίλη μείωσε τη λυπητερή. Πάντως είναι πολύ καλό για την τσέπη άσχετα αν και η θήκη του είναι, όπως είπε και ο φίλος παραπάνω, άχρηστη. Ξέρει κανείς αν υπάρχει κανένα site στο Internet με "εφόδια" για το κινητό αυτό;[/quote'] 1. http://www.geocities.com/motorolarazr_v3/ -----> Έχει τα πάντα, java games, java programms, pc programms, wallpapers, skins και οδηγούς "how to" :wink: :wink: :wink: 2. http://www.vxxxwalls.com/ ----> Wallpapers 3. http://mobile.zipzic.com/tones.php?section=1&char=a&offset=20 ----> ringtones 4. http://www.geocities.com/cellgr/ 5. http://www.motopage-links.uk.tt/ ----> με διάφορα links Εγώ το παραλαμβάνω την Δευτέρα το V3... είναι πραγματικά πανέμορφο!!
ApSiMan Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2005 @ pern112 aploa ithela na sou pw oti ta perissotera apo ta meionektimata pou anafereis parapanw ta exoun ola ta moto kai oxi mono to V3.To pliktrologio einai athlio to kserw egw grafw mono me greeklish pleon (exw to V550). Gia ton tilefwniko katalago den exw vrei kapoia lysi gia na min ta emfanizei dipla.Ayto pou kanw otan exw kai til spitiou px einai oti to vazw san ODOS1.Den emfanizetai vevaia an me pairnoun apo to tilefwno alla ti na kanoume.... H mnimi einai ontws mikri alla einai arketi gia ringtones (an itheles na exeis mp3player kakws pires to V3....) Twra gia to plaino koumpi ennoeis ayto pou einai aristera katw apo ta pliktra entasis? Emena me exei volepsei para poly sto na allazw profil otan einai kleisto to kapaki....(sou lew einai idia ta kinita tis moto eswterika,mono ekswterika allazoun!!!!)An thes na su eksigisw pws douleuei to plaino mpouton steile mou pm (kai emena allos mou to eksigise......) Twra opws eipe kai poly swsta o KYRIAKOS_GKLEZAKOS to kin einai gia mostra pio poly.Gia tin omorfia tou to pires kai oxi gia tis leitourgies tou!!!!!!!
pern112 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2005 thanx browneyes gia ta sites thanx apsiman an mporeis dwse ta fwta soy. Nai gia ayto to koympi milaw. Gia to problhma toy katalogoy o browneyes grafei panw thn lysh.Egw apo motorola eixa mono 2 seires startac to 75 kai to 80. Polyyyyyy palia montela alla den eixa tosa problhmata:). Sigoyra den ton phra gia mp3 player kai pote den tha epairna kinhto genika gia radio h gia na balw mp3, mia xara me boleyei h creative:)Apla kanw ena review opws ezhsa to kinhto 24wres gia ypopshfioys agorastes poy teloyn kati poly kalo. To v3 pisteyw oti einai to pio omorfo kinhto sthn agora kai synodeyoymeno apo para polla kalooydia poy gia allo kinhto tha plhrwna extra(blepe px dermatinh thkh). Omws exei arketa arnhtika poy einai se apla pragmata oxi gia extreme leitoyrgies. Krithrio moy einai ena poly mikro kinhto gia ayto kai to phra. Allos omws poy telei px fwtografies na bgazei h kati tromera eyxrhsto na to 3exasei! xaxaxaxax browneyes twra eida to pm soy eidika to ΥΓ xaxaxaxaxax em paidi moy grapse kai esy kati na katalaboyme!se black to phres?to gkrizo exei leei e3afanistei kai mono kat'opin paraggelia toylaxiston pros boreia proasteia p koita3a. Pantws to gkri den me entoysiazei...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.