Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με καινούριες μνήμες..

FISHERMAN

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω το Α8V Deluxe και πριν κανά μήνα έβαλα 2χ512 corsair ddr 400 και μάλιστα προτίμησα το πακετάκι των 2 μαζί για να έχουν ίδιο chip.H Διαφορά σε επιδόσεις όντως μεγάλη από τα 512.Τα win ήταν ξεσκισμένα όποτε τα διάφορα σφάλματα αναμενόμενα.Προχθές έκανα format ,έβαλα παλι λειτουργικό μια χαρά και όλα σφαίρα.Έπαιξα λίγο με το bios και όταν απενεργοποίησα το quick boot στην μέτρηση μνήμης στα 437mb έβγαλε R/W failure.To ενεργοποίησα και όλα οκ.Μπαίνει win και όλα μια χαρά.Έτρεξα memtet και ολο το βράδυ εβγαζε ακριβώς στο 437.2mb και 437,4mb σφάλματα,άλλα μου έκανε εντύπωση ότι ολο έκανε τεστ σε εκείνο το σημείο.Δεν εχω ξανακάνει τεστ οπότε ίσως δεν το διαβάζω σωστά.Επίσης επίτηδες άνοιξα οσα πιο πολλά προγράματα μπορούσα για να τιγκάρω την μνήμη να δω αν κολήσει.εφτασα τα 800mb τπτ.Ολα ανοίγαν σφαίρα..αλλά όταν έκλεισα το alcohol120% έβγαλε access violation error κλπ,πράγμα που το έκανε και παλιά αλλά νόμιζα έφταιγε το λειτουργικό.Επίσης έχω σε σχέση με παλιά σχετικά πολλά corrupted RARs απο downloads.Κάνω sfv check και κάθε φορά βγάζει σε άλλο rar fail αλλά όχι πάντα.Τι άλλο να δοκιμάσω?Τι να πω στο e-shop για να μου της αλλάξουν?Πρώτη φορά εχω πρόβλημα με μνήμες και μάλιστα φρέσκιες και υποτίθετε λίγο ποιο ποιοτικές από kingston,sumsung,baffalo.Να τις δοκιμάσω μια μια?Ισως και σε άλλο μομπο η τζάμπα κόπος? :???:

Δημοσ.

nai.einai xalasmenes distixos...

otan exei sfalmata se compressed arxeia... sinithos simainei oti tin patises...

egatestise gia plaka to office pou einai megalo kai ginetai olo decompress stin mnimi, na deis oti tha sou leei pos einai xalasmeno to cd.

Oso poio grigora mporeis pare to e-shop na stis antikatastisoun

Δημοσ.

Και office έχω και πολλά αλλά....γμτ τόσο γρήγορα..είναι και τράβηγμα να τις στείλω από επαρχία..έξοδα αποστολής..αλλά έτσι είναι αυτά.Απλά προβληματίζομαι μήπως τις έκαψε τπτ άλλο και καούν και οι επόμενες.Να αλλάξω και psu?Έχω ενα HEROICHI 350watt το είχα πάρει καμια 100ευρο δεν είναι της πλάκας τελείως αλλά οκ το εχω καιρό και το pc δουλεύει 24/7 σχεδόν.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...