Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με DVD-R (TEAC)

scouser

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα παιδια..Εχω ενα προβλημα και ψαχνω λυση με αγωνια! Αν μπορει καποιος ας βοηθησει λιγακι....

Εχω ενα TEAC DVD-R (SL). Εγραψα καποια δισκασκια (DVD) Imation (DVD+R) αλλα σημερα που ηθελα να τσεκαρω καποια αρχεια απο ενα τετοιο DVD, αλλα μολις το βαζω στο tray, δεν διαβαζει τπτ...Το βλεπει σαν να μην εχει κανενα δεδομενο γραμμενο.....Ξερετε κανενα προγραμμα που να μπορεσω να δω τα αρχεια απο το DVD?

Δημοσ.

α)Ποιό teac έχεις;

β)Firmware update έκανες; Το δικό μου w58g-a χωρίς firmware update έγραφε χάλια και ειδικά τα δισκάκια της πλάκας. [Τα imation δεν τα έχω δοκιμασει αλλα έχω ακούσει τα χειρότερα. Αν γνωρίζει κάποιος άλλος ας ενημερώσει..]

γ)Δοκίμασες με κανένα πιο επώνυμο δισκάκι; Yiuden, Verbatim, Thats κτλλ κτλ;

δ)δοκίμασες να βάλεις τα δισκάκια που δεν διαβάζει το αντιγραφικό σου σε κάποιο άλλο pc ώστε να δεις αν το πρόβλημα είναι στα δισκάκια ή στο drive;

ε)Τα δισκάκια σου τα προσέχεις; Το drive σου έχει καθαρή κεφαλή;

στ) Πρόγραμμα για recovery δεδομένων έγω χρησιμοποιώ τα CD Check, Cd Roller και Bad CD Repair. Αλλα στην περίπτωση που δεν αναγνωρίζει κάν το drive σου το δισκάκι μην περιμένεις να σώσεις αρχείο. Καλύτερα δοκίμασε σε κάποιο άλλο drive.

Δημοσ.

Φιλε kleidokratwr σε ευχαριστω για την απαντηση σου...

α) Εχω τo TEAC DV-W50D.

β) Firmware update δεν εχω κανει...Βασικα μεχρι στιγμης δεν εχω συναντησει καποιο προβλημα στην εγγραφη. Το προβλημα μου εμφανιστηκε οταν εβαλα 2 DVD που ειχα γραψει παλαιοτερα και δεν μου τα διαβαζε...Τα εμφανιζε ως κενα δισκακια (Κανωντας browsing δηλαδη, δεν μου εμφανιζε ουτε ενα αρχειο). Μαλιστα, το ενα ηταν μια ταινια, και ενω την εκανα rip σταματησε το Decrypter βγαζοντας λαθος στην αναγνωση αν κ το δισκακι ειναι καθαρο, χωρις γρατζουνιες απο κατω...

δ) Οχι δεν προλαβα. Θα το δοκιμασω σημερα και θα ενημερωσω..

ε) Τα προσεχω σαν τα ματια μου φιλε...Οσο για την κεφαλη του drive δεν το εχω κοιταξει...Να παρω καποιο καθαριστικο??

στ) Θα δοκιμασω σε αλλο drive γιατι με αγχωσες τωρα! :)

Δημοσ.

Οχι εντάξει ρε συ, δεν είναι αναγκαίο το καθαριστικό, απλά αν δεν τα πρόσεχες τα δισκάκια και τα είχες παρατημένα σε σκόνες κτλ κτλ τότε θα ήταν αναγκαίο διότι η ζέστη του λέιζερ τραβάει τη σκόνη σαν μαγνήτης :P

Δημοσ.

Τα δισκακια τα προσεχω..Δυστηχως δεν ειναι αυτο..

Προσπαθησα με το Firmware update και Bad CD Repair αλλα δεν πετυχα τπτ. Το απογευμα το μονο που μου μενει ειναι να τσεκαρω στο pc σπιτι....Thanx παντως

Δημοσ.

Teac DV-W50D = OEM Pioneer DVR-106 (4x +/-)

Dokimase na kaneis ena search sto google kai 8a vreis links gia seites pou lene pws na kanoun mod to firmware se Pioneer. Ayto 8a sou eina ixrhsimo giati h Pioneer einai pio mprosta se firmware apo thn TEAC (afou to DV-W50D to kataskeyazei ayth).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...