random Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2005 den polykatalava.. αλλα ασε και το άλλο. Τραβα ενα screenshot και στείλε το σε καμια επιτροπη ανταγωνισμού (ωπ! τωρα θυμηθηκα σε ποια χωρα ζουμε. αστο! ξεχνα το ) "Iσοδύναμο με Celeron Χ Mhz"... και γιατι δε λεει ισοδυναμο με PowerMac cpu, Sempron, Cray, Via, Mitsos HT Dual Core ?? o Celeron ειναι το Golden Standard του Ελληνικου κράτους? "Σύγχρονο λειτουργικό σύστημα με γραφικό παραθυρικό περιβάλλον, με εγγενείς εφαρμογές για χρήση WWW (Web Browser), e-mail (E-mail Client) και FTP (FTP client)" τι σημαινει εγγενείς? να περιλαμβανονται στην default εγκατασταση? δηλαδη με το command line ftp εισαι ΟΚ? (ονοματα δε λεμε) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theobabis Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2005 random, αυτο που λεω ειναι οτι με τον γλαφυρο τροπο που εχεις να παρουσιαζεις τα πραγματα ειναι κριμα ενα τοσο ενδιαφερον θεμα να ειναι "κρυμενο" σε αυτο το τοπικ και να μη τα γραφεις σε ενα καινουργιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dali13gr Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2005 Eεεεεε!!! Προσβάλεις το topic μου! :razz: :razz: Βασικά ναι, το μόνο μου κόλλημα είναι η οθόνη, γιατί μιας και είναι γυναίκα δικηγόρος, που να κουβαλάει 3 κιλά πράμα μαζί με τα παρελκόμενα... Πρέπει να κάνω μια ερώτηση στον ΕΟΜΜΕΧ μου φαίνεται γιατί κρίμα είναι... P.S. Όντως, ο random δεν παίζεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.