Προς το περιεχόμενο

samsung 913N h Fujitsu Siemens c19-4

TH_boy_20

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Pe paidia vriskomai se dilima na parw tin samsung 913N h tin Fujitsu Siemens c19-4.H samsung exei kala xaraktiristika gia tin timh tis alla den tin exw dei se leitourgia, gia tin Fujitsu Siemens c19-4 den kserw tipota. HELP!

Δημοσ.

Φίλε μου αν κάνεις ενα ελάχιστο μικρό search μέσα στο topic για οθόνες θα βρείς ακριβώς οτι αναζητάς για την c19-4 και την 913Ν...απλά ψάξε..

θα διαπιστώσεις οτι η C19-4 είναι κατά πολύ καλύτερη σε όλα...

Η 913Ν είναι για games...

Δημοσ.

την samsung την εισάγει κυριως το πλαίσιο(δεν υπάρχει στο e-shop) σε όσα καταστηματα πλαισιου και αν πήγα(4) ειχαν όλες τις TFT σε λειτουργια εκτος απο την συγκεκριμένη. Ζητησα να την δω σε λειτουργια αλλα μου ειπαν οτι δεν γινεται μηπως υπάρχει καμια παγίδα. Thanx Leo.

Δημοσ.

Σου ξαναλέω να διαβάσεις ολα τα post που υπάρχουν εδω για την FSC C19-4 η οποία υπάρχει και στην Ελλάδα.

Με panel MVA Optronics 8ms 800:1 contrast και 170/170 γωνία θέασης στα 380 ευρώ περίπου δεν βρίσκεις άλλη οθόνη.

Αν θές μόνο games τότε σκέψου την 913Ν η οποία είναι και ακριβότερη..αλλά με ΤΝ panel...

Δημοσ.

Συμφωνω με reo.Η 913Ν εχει ΤΝ panel που ειναι καλο στα παιχνιδια αλλα μετριο σε ολα τα αλλα.Η C19-4 εχει P-MVA που εχει πολυ καλα χρωματα και γωνιες,και με το overdrive βγαζει και καλα response times.Το panel της C19-4 προσπαθει να τα συνδυασει ολα(και σε μεγαλο βαθμο τα καταφερνει).Σου γραφω απο μια FS P19-2 που εχει παρομοιο panel με την C19-4 και ειμαι πολυ ευχαριστημενος.....

Δημοσ.
.Σου γραφω απο μια FS P19-2 που εχει παρομοιο panel με την C19-4 και ειμαι πολυ ευχαριστημενος.....

Παρόμοιο αλλά όχι ίδιο panel. ..η P19-2 έχει το MVA που το δίνει η Samsung ενω η C19-4 το εξελιγμένο AU OPTRONICS..το ίδιο με την Viewsonic 191B

Η διαφορά P19-2 με C19-4 εκτός απο το panel είναι οτι η πρώτη έχει DVI,ρύθμιση ύψους και contrast 1000:1 <--(νομίζω)..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...