nikoskourtis Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2005 Παιδια το divx player σιγουρα υποστηριζει υποτιτλους. Υποστηριζει οπως λεει στις οδηγιες σε DVD,SVCD και MP4/divx. Εβαλα διαφορα δισκακια και μονο σε αυτα τα format βγαζει επιλογη υποτιτλων (σε mpeg απλο για παραδειγμα οταν παταω subtitles μου λεει invalid key). Ομως στα Divx βγαζει τις επιλογες υποτιτλων και εχει μονο την επιλογη "off" που σημαινει οτι το δισκακι δεν εχει υποτιτλους. Αρα υποστηριζει αλλα δεν τους βρισκει. Δοκιμασα πολλα εξωτερικα format υποτιτλων και τιποτα. Θελω να ρωτησω ποια format υποτιτλων μπορω να ενσωματωσω στο avi; Θα κανω την τελευταια προσπαθεια πριν το παω πισω την τεταρτη που θα παω στην Πατρα.
nikoskourtis Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2005 Σημερα πηγα στο MAkro και μου το πηραν πισω το μηχανημα. Μου εδωσαν ενα χαρτι (αποδειξη με -46,40 ευρω) και μου ειπαν οτι μπορω να ψωνισω οτι θελω και θα αφαιρεθει το ποσο (πολυ καλο να μη σε δεσμευουν να παρεις το ιδιο). Πηρα λοιπον παλι το crown και δεν παιζει ουτε αυτο υποτιτλους. Αυτο το μοντελο εχει "υποστηριξη" πολλαπλων υποτιτλων (δηλαδη κανονικα υποστηριζει πολλες γλωσσες ταυτοχρονα στα divx και επιλεγεις κατα την αναπαραγωγη) σε divx οπως δηλαδη ειναι τα dvd. Υποθετω οτι υπαρχει καποιο bug στο firmware που δεν διαβαζει τους υποτιτλους και υπαρχει σε ολα την παρτιδα. Απ την αλλη ειναι περιεργο να το βγαλανε στην αγορα αδοκιμαστο. Ερωτησεις: 1) Ποια ειναι τα format υποτιτλων πολλαπλων γλωσσων στα divx; Δηλαδη πως γινεται να φτιαξει καποιος δισκακι divx με 2-3 γλωσσες υποτιτλων και να επιλεγει γλωσσα οταν βλεπει την ταινια (υποτιθεται οτι το υποστηριζει το μηχανημα μου); 2) Στην τελικη θα το ξαναπαω πισω (μου ειπαν οτι μπορω) και θα παρω αλλη μαρκα ή θα ψωνισω κατι αλλο και θα αγορασω απο αλλου divx αν δε βρω αυτο που θελω. Ποια ειναι λοιπον τα divx-player που υποστιριζουν ελληνικους υποτιτλους (εστω και μεσω xsubs, δε με ενοχλει), και ταυτοχρονα δεν ειναι κλειδωμενα (mp3, vcd, svcd, dvd,jpeg κτλ) και επισης εχουν ξεχωριστη εξοδο για καθε καναλι ηχου (ηταν βασικος λογος που αγορασα το crown αφου εχει παρα πολλες εξοδους πισω. scart,composite,s-video,YUV,6 καναλια ηχου που με ενδιαφερει οπωσδηποτε, ηχο σε stereo, οπτικη ινα, ψηφιακο με καλωδιο); Ελπιζω να βρεθει καποιος που να μπορει να βοηθησει. Επισης, μηπως θα πρεπε να γραφουμε ολοι τι dvd-divx player εχουμε και τα χαρακτηριστικα τους (τα + και - τους) ωστε να βοηθιομαστε ολοι στις αγορες μας (ειναι τοσα διαφορετικα μεταξυ τους που δεν μπορει να πεις καποιος οτι ξερει απολυτα τι αγοραζει).
marios07 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2005 Ontos paidia iparxei tropos na prosthesi kapios subs se dvd tainia. Katevasa xthes to FF7 Advent Children kai inai se morfi .VOBS arxion, kai ta dio DVD tis tainias, alla i language inai sta Iaponezika, Katevasa tous subtitles kai tora thelo na tous ensomatoso stin tainia. Pio programma analamvanei na kanei auti tin doulia kai pos??? Marios
speedy23 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2005 Παιδες,sorry κατ'αρχας για το ασχετο της ερωτησης αλλα δεν λεει ν'ανοιξω ενα καινουργιο θεμα για ενα προβλημα που εχω.Εχω κατεβασει ελληνικους υποτιτλους για το Star Wars αλλα οταν παω να παιξω το εργο (BS player),αντι για ελληνικα μου δειχνει κατι υποτιτλους σε στυλ ιερογλυφικα.Μηπως κανεις γνωριζει πως αντιμετωπιζεται αυτο?
JaDo Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Kalhspera sas... Prox8es agorasa ena dvd/divx player to Advent 710E... Polu wraio player alla me monadiko meionektima oti DEN PAIZEI ELLHNIKOUS UPOTITLOUS!!!! Olous tous allous tous paizei! Tailandezikous, 8ivetianous akoma kai Alvanikous upotitlous paizei ... Den exw vrei site me software pou uposthrizei h etaireia (vasika oute kan site den exei!!!) parolo pou apo to katasthma apo to opoio to agorasa mou eipane oti einai aksiopisth etaireia kai pws kataskevazei kai PC (!!!). Uparxei kapoios pou 8a mporouse na me voh8hsei? Sas euxaristw polu!
jazzoza Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 Έχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα με το Advent ADVDV 710E. Δεν υποστηρίζει ελληνικούς υπότιτλους σε avi αρχεία,κρίμα.Δεν βλέπω και να υπάρχει site απο το οποίο να μπορέσω να κατεβάσω κάποιο firmware. Kατά τ'άλλα η συσκευή είναι πολύ καλή.Σύνδεσα και το εξωτερικό σκληρό δίσκο (Western Digital My Book 250GB) που έχω, στην διαθέσημη USB θύρα που έχει και τον βλέπει μια χαρά και διαβάζει τα αρχεία αρκετά γρήγορα θα έλεγα.Διάβασε ολα τα αρχεία και τους φακέλους, όμως το πρόβλημα με τους υπότιτλους θα με κάνει να το επιστρέψω στο κατάστημα του Κωτσόβολου από οπου το αγόρασα. Αν κάποιος μπορεί να με βοηθήσει για να βρώ firmware θα του ήμουν ευγνώμων μιας και η συσκευή είναι αρκετά καλή για τα λεφτά της(59 ευρω,σε προσφορά).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.