verrasod Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2005 Θα συμφωνήσω απόλυτα με τον NeTeD.Έχω κι εγώ τον 3438 με τον 1,6 Dothan και στην αρχή είχα μπερδευτεί.Είναι όμως όπως ακριβώς τα αναφέρει ο ΝeTeD !!!
HQ Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2005 raid se laptop?Yparxei tetoio pragma? oxi mono iparxei tetoio pragma alla boro na sou anafero kai xaraktiristikotato paradeigma tou plaisiou .turbo-x 17 wp!tsekare to.ekoma kapia fujitsu kai acer nomizo 1804 i 1704 i kati tetoio telos panton pou eperne kanonikous diskous kai oxi 2.5'' kai zigize kai 7 kila lol! filika
iwsplm Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2005 Να πω εναν απλο τροπο να βλεπεις τι εχεις?Αν τελειωνει σε χχ5 ο κωδικος του επεξεργαστη τοτε εχεις Dothan με 400FSB,αν τελειωνει σε χχ0 τοτε ειναι η νεα γενια με 533FSB.Πχ εγω εχω Pentium M745 που σημαινει 400FSB. Αυτος ειναι ενας γενικος,ευκολος τροπος και ελπιζω να μην σας παιρνω στον λαιμο μου.
teopont Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2005 Σημερα λοιπον πηρα την μεγαλη αποφαση να αγορασω ενα λαπτοπ αφου το εψαχνα πανω απο ενα μηνα! το αγορασα λοιπον απο εδω http://www.zero1.gr/product_info.php?cPath=95&products_id=15828 το συγκεκριμενο μοντελο . εμενα μου φαινεται οτι για αυτα που δινει ειναι πολυ καλη η τιμη του . θα ηθελα την αποψη σας. να πω παντως οτι ο επεξεργαστης ειναι pentium M 1.6(sonoma) και οχι ο τουριον που εχουν γραψει κατα λαθος. επειδη μπερδευτηκα λιγο τι ισχυει με τους σονομα.
teopont Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2005 ωραια sonoma ειναι οπως λεμε centrino απλα η διαφορα του ειναι οτι το fsb του επεξεργαστη ειναι 533 και οχι 400 ετσι δεν ειναι η υπαρχουν και αλλες διαφορες!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.