haris_ch02019 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2005 λοιπον οπως καταλαβατε κοπηκε σε δυο σημεια(αφου την μάσησε καλά καλά το κασσετόφωνο) μια κασσετα με τραγουδια που εχω.!θελω να σωσω εστω και ενα μερος απο τα τραγοθδια που εχει αλλα το θεμα ειναι οτι δεν ξερω τι κομματια εχει (ουτε η φιλη που μου την εδωσε) και δεν παιζει να κολησει με σελοτέ'ι'π ειναι αδυνατο!τι να κάνω?????υπαρχει κάποιος τρόπος να σώσω τα τραγούδια???εννοω αν παιζει κάποιος επαγγελματίας η που να μπορεί να σου κάνει αυτή την δουλειά!με όσο κόστος!! και ουτε που προλαβα να την ακουσω ρε γμτ ο γκαντεμης!! π.σ: ο δράστης εκπαραθυρώθηκε στην αυλή!!!
gerontas Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2005 Φυσικά το σελοτέηπ το ξεχνάς. Υπάρχουν ειδικές κόλλες, ωστόσο από προσωπική εμπειρία οι κόλλες stick κάνουν την ίδια καλή δουλειά. Βάλε ελάχιστη ποσότητα και και ένωσε τα κομμένα σημεία επικαλύπτοντας ένα κομάτι γύρω στα 2-3 χιλιοστα. Κράτα την ένωση για κανένα δεκάλεπτο ανάμεσα σε κάποιο υφασμάτινο μαντήλι ή καλύτερα μια κομμένη αντιστατική θήκη από σκληρό δίσκο. (Γι αυτό η ελάχιστη ποσότητα: Μην κολλήσει η ένωση πάνω στο μαντήλι). Ασε την να στεγνώσει καλά (ας πούμε 12 ώρες). Για να ξαναμπεί η ταινία στη θέση της, κράτα το ένα καρούλι σταθερό, την ταινία τεντωμένη (αν είναι μικρό κομάτι, ένα στρογγυλό μολύβι είναι καλός εντατήρας, αλλιώς ψάξε γύρω σου κάποιο λείο πόδι καρέκλας ή τραπεζιού) και γύρνα τη προσεκτικά με το κλασσικό bic) Βρες ένα αξιοπρεπές deck, τα all-in-one με τις τιμές προσφοράς και τους πλαστικούς μηχανισμούς απαγορεύονται. Γύρνα τη μια-δυό φορές γρήγορα μπρος-πίσω. Αν δεν κοπεί, βάλτην να παίξει και αν ακούγεται αξιοπρεπώς, γράψε τα κομμάτια που σ' ενδιαφέρουν το συντομώτερο. Καλή Τύχη. ΥΓ1. Η αντιγραφή, ίσως είναι καλύτερα να γίνει: Σημείωσε τα κομμάτια που σ' ενδιαφέρουν και ψάξε στους ...usual places ;-) ΥΓ2. Οι υπόλοιποι μη γελάτε. Η κασέτα σήμερα θεωρείται -και σωστά- μέσο της πλάκας, αλλά για τη γενιά μου υπήρξε πολύτιμο μέσο, όχι μόνο για μουσική, αλλά και για δεδομένα.
haris_ch02019 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2005 σε ευχαριστώ πάρα πολύ!!θα το δοκιμάσω!! εγω παντως δεν ειμαι της γενιας της κασσετας αλλα της γενιάς που μόλις είχαν γίνει προσιτά τα cd-r αλλα έχω ακόμα πολλές κασσέτες από το δημοτικό και λίγο από το γυμνάσιο!! αντε να δουμε τι θα γίνει!!
accipio Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2005 Έχω κολλήσει αρκετές κομμένες κασέτες στο παρελθόν και δεν είχα πρόβλημα, έπαιζαν κανονικά μετά. Πάντα βέβαια με μεγάλη προσοχή, όπως πολύ σωστά αναφέρει ο gerontas. Καλή επιτυχία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.