Προς το περιεχόμενο

Fahrenheit Gameplay?

therock

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Είναι το Indigo Prophecy αν δεν κάνω λάθος....

Έχω ακούσει και εγώ τα καλύτερα.....

Indigo Prophecy einai h amerikanikh onomasia se olo ton ypoloipo kosmo einai Fahrenheit...mhn ginesai amerikanaki

gia mena apla an to ekmetalleytoun opos prepei to sygkekrimeno game fernei thn epanastash sta paixnidia...xreiazetai mono perissotero prosoxh sto na yparxei mia kapoia dyskolia kai oxi na kylane ola omorfa kai orea kai na teleionei se 3 ores to poly kai epishs kanenan grifo etsi mono kai mono gia na skeftei kapoios ti prepei na kanei! kata ta alla to paixnidi rularei kai einai akros protoporiako gia ta mexri smera dedomena sthn paixnidoviomhxania

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αντιμετωπίζω πρόβλημα στην πίστα ποθ προσπαθείς να σώσεις το κορίτσι αλλά εγώ έχω μόνο 2 ζωές. Υπάρχει κάποιος που μπορεί να μου στείλει το save του στο οποίο έχει πάνω από 2 ζωές? (Μου έχει σπάσει τα νεύρα κυριολεκτικά)

Αν ναι, βρίσκεται στο εξής folder C:\Documents and Settings\(Your Name)\My Documents\atari\Fahrenheit Profile

Για όσους δεν γνωρίζουν το unistall δεν αφαιρεί αυτά τα αρχεία..

Ευχαριστώ, όποιος μπορεί ας με βοηθήσει !

Δημοσ.

Fahrenheit... επιτέλους ένα διαφορετικό παιχνίδι από τα υπόλοιπα... έχουμε πήξει στα πανομοιότυπα ποδοσφαιράκια και στρατηγικής.

Ο χειρισμός παρουσιάζει κάποιες δυσκολίες, αλλά αποτελεί και βασικό στοιχείο του παιχνιδιού.

Μου άρεσε που ο χειρισμός αλλάζει συνεχώς... διαφορετικά χειρίζεσαι το κάθε αντικείμενο.

Πάντως στην πίστα που αντιμετωπίζεις τον Jeffrey στο μπάσκετ, δεν μπόρεσα να κερδίσω :mad:

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Sto PC ti xeirismo exei guys?To dokimasa se ena filo mou kai mou arese,alla anarotiemai sto PC pos tha einai.To exei peskei kaneis?Exo xeiristrio ps2 styl me donisi kai analog gia PC,ara tha einai to idio?

• Moderators
Δημοσ.

Παίδες το game είναι απλά μοναδικό και τέλειο... (βέβαια δε το τελείωσα ακόμα). -In fact- Είμαι μάλλον (και μακάρι) στα πολύ πρώτα chapters. ΑΛΛΑ ... Γουουαααααουουουου!!!!! Aπέκτησα νέο ενθουσιασμό για τα adventures (μετά απο ένα ρηχό Myst V)

Ο χειρισμός είναι πρωτότυπος (όπως και πολλά άλλα στοιχεία στο παιχνίδι), αρκετά ευληπτος, και σίγουρα 100% λειτουργικός (για pc λέω).

H μουσική είναι πολύ καλή και ενίοτε ατμοσφαιρικότατη. Το σενάριο φαίνεται προσεγμένο και η δράση/ρυθμοι ικανοποιητικοί... Ενώ έχω παίξει 2-3 κεφάλαια ήδη αναρωτιέμαι τι τροπή θα είχαν πάρει τα πράγματα αν έπαιρνα διαφορετικές αποφάσεις...

Μπράβο στους δημιουργούς (QuanticDreams). Ευχομαι ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ :))

Δημοσ.

Praetorian

Mias kai to pezeis sto PC mporeis na mou perigrapseis ton xeirisimo?As poume sto ps2 pou epaiksa xrisimopoiouses tous analogikous moxlous gia ta action,sto PC ti patas?Ipostirizei kai gamepad,ksereis?

• Moderators
Δημοσ.

Στο pc πατάς το αριστερό κουμπι του mouse και ακολουθείς την κίνηση που σου υποδεικνύεται για το κάθε action. Έχει και ένα tutorial για να συνηθίσεις τον χειρισμό γενικότερα (κίνηση, action και dodge/special actions) ... Gamepad δεν έχω και δε μπορώ να ξέρω αν υποστηρίζει. Στα options το "Keyboard+mouse" φαίνεται ως επιλογή αλλά σε μένα τουλάχιστο δεν αλλάζει σε κάτι άλλο...(= ίσως γιατί δεν έχω...)

Πάντως και με το mouse όλα ok είναι. Συνηθίζεται και γρήγορα (learning curve = 1 λεπτό) και κανένας μαζοχισμός γενικότερα. Το παίζω σε hard level και μέχρι τώρα no problems.

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Λοιπόν, είπα κι εγώ να του ρίξω μιά ματιά...

Το παιχνίδι είναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ !!!!

Επιτέλους μία νότα φρεσκάδας στη μονότονη ζωή μου ώς ξενερωμένου gamer.

Δεν γνωρίζω αν έχουν βγεί στο παρελθόν παρόμοια παιχνίδια, πάντως είναι πάρα πολύ πρωτοποριακό.

Μιά πολύ ωραία και ενδιαφέρουσα ιστορία που σε τραβάει 100%.

Η πλοκή, η σκηνοθεσία είναι φανταστικές.

Έχω πάρα πολύ καιρό να παίξω παιχνίδι που να με ενθουσιάσει πραγματικά.

Να φανταστείτε η κοπέλα μου που με φωνάζει όταν τη γράφω για να παίξω κάνα παιχνίδι, τώρα με παρακαλάει να το παίζω μόνο όταν είναι και αυτή στο σπίτι για να βλέπει τη συνέχεια. Βοηθάει πού και πού και με τα κουμπιά :-)

Τί να πώ, ότι και να πώ είναι λίγο. Επιτέλους ένιωσα πάλι παιδί.

Μακάρι να δούμε κι άλλα πρωτοποριακά παιχνίδια.

Ακόμα δεν το τερμάτισα, αλλά το ξέρω ότι μόλις το τερματίσω θα το ξαναξεκινήσω από την αρχή.

Τα παιχνίδια που τα ξαναέπαιξα πάνω από μία φορά είναι μετρημένα στα δάχτυλα του ενός χεριού και όλα τους είναι του 1990-95.

Τρομερό παιχνίδι!!!

Δημοσ.

Mia xara to teleiwsa sto pc kai kerdisa ola ta stadia eukola xwris gamepad. Den katalavainw giati to kanate toso megalo thema. Ligo sthn arxh sou pairnei na to sunithiseis kai meta EISAI ARXONTAS.

Δημοσ.

Μάλλον διαδραστική ταινία θα το χαρακτήριζα το fahrenheit παρά video game. Μου θυμίζει το dragon's lair που έπαιζα στην amiga. Απλά πατάς το σωστό συνδιασμό πλήκτρων στη σωστή στιγμή. Σου δίνει βέβαια μια ψευδαίσθηση ελευθερίας κινήσεων, αλλά ουσιαστικά βαδίζεις σε ένα πολύ στενό μονοπάτι που οδηγεί σε προκαθορισμένο προορισμό. Τώρα θα μου πείτε, και με όλα τα adventure games το ίδιο δε γίνεται; Απλά λύνεις μια σειρά προκαθορισμένων γρίφων για να φτάσεις στο τέλος της ιστορίας. Αλλά τουλάχιστον στα υπόλοιπα adventures σπας λίγο και το κεφαλάκι σου για να βρεις τη λύση αυτών των γρίφων. Δε λέω ότι είναι άσχημο, αλλά σίγουρα η πολύ μικρή του διάρκεια είναι ένα μεγάλο μείον.

Δημοσ.

Εγώ πάντως, αν και όταν το έπαιξα το παιχνίδι είχα ενθουσιαστεί πάρα πολύ στην αρχή, καθώς, ως λάτρης των adventure games αλλά μπουχτισμένος από όλα τα πανομοιότυπα που βγαίνουν τον τελευταίο καιρό, τόλμησε να δοκιμάσει κάτι διαφορετικό, έστω και αν αυτό έγινε με την προσθήκη action στοιχείων. Πολλοί φίλοι μου που το έπαιξαν ενοχλήθηκαν αρκετά από αυτά, με κυριότερο λόγο τον γεγονός πως στην προσπάθεια να παρακολουθήσουν τα βελάκια και ό,τι άλλο έπρεπε να πατούν έχαναν τη σκηνή στην κάθε περίπτωση. Εμένα προσωπικά δε μου φάνηκε άσχημη η ιδέα των "αντανακλαστικών" action σκηνών. Αυτό που με ενόχλησε και με ξενέρωσε τελείως και, ενώ ήθελα αρχικά να το ξαναπάιξω αμέσως μόλις θα το τελείωνα, δεν το έκανα ποτέ, ήτνα η ξαφνική αλλαγή στη σχέση των χαρακτήρων, της πλοκής...γενικά κάπου προς το τέλος ( δε θα πω τίποτα περισσότερο για να μην κάνω κανένα spoiler και με κυνηγήσει κανένας, όσοι το έχουν τελειώσει νομίζω θα καταλάβουν που αναφέρομαι) μου έδωσε την εντύπωση πως αυτοί που έφτιαχναν το παιχνίδι, είτε ξέμειναν από λεφτά είτε από έμπνευση.

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Μολις τερματισα το παιχνιδι...ειναι απλα φανταστικο :lol::lol::lol:

ψαχνω στο google ισως βρω τι μπορει να ειπε το indigo child ... και με βγαζει παλι στο Insomnia...χαχα :lol:

αληθεια ξερει κανεις?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...