tornado Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 nick[;906319']den yparxei radiofono. breite moy stathmo na paizei Ambient' date=' Chill, IDM , psychedelic goa, DnB na zitiso sygnomh.[/quote'] μονο ο BEST fm πλησιαζει αυτα που γραφεις και βεβαια οχι παντα... αυτον ακουω εγω αυτο το καιρο παντως.
mandate Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 καλά εντάξει ,καλό το παρελθόν αλλά να κοιτάμε και λίγο πιο πέρα πχ BEST τα τελευταία χρόνια [τουλάχιστον 4 ] η ζώνη 00.00-04.00 + Ψαριανός + Βαμβακάρης- Γιανούτσος είναι απλά η καλύτερη επιλογή
blu-ray Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 +best kai apo emena. Oi epohes klik kai Geronimo Groovy perasan distihos...
Piper_H Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 O Geronimo Groovy ηταν για μενα ο καλυτερος σταθμος της Αθήνας.Οταν σπουδαζα στην Αθήνα μονο αυτον ακουγα..ειδικα τα βραδια μετα τις 12 ειχε πολυ γελιο..καθομουν μεχρι το πρωι και τους ακουγα..
Sebastienomnia Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 O Geronimo Groovy ηταν για μενα ο καλυτερος σταθμος της Αθήνας.Οταν σπουδαζα στην Αθήνα μονο αυτον ακουγα..ειδικα τα βραδια μετα τις 12 ειχε πολυ γελιο..καθομουν μεχρι το πρωι και τους ακουγα.. pwpw nai..egw na deis kati ksenyxtia pou erixna...jeronimo groovy tv vlepate katholou???
KWSN_Men Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Δεν είχα ιδέα ότι έκλεισε... θυμάμαι όμως πολύ καλά μέχρι και τα πάρτυ που έκανε στο εμπορικό γύρω στο 90-91...
Harkon Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 ωραία ήταν χθες, δυστυχώς τον Αλέξανδρο δεν τον πρόλαβα άκουσε κανείς; αντώνη οκ με το κρύωμα τώρα;
kx5 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Μπορείς να κατεβάσεις τις εκπομπές από τη σελίδα του σταθμού.
xpapias Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Παιδια ανατριχιασα τωρα... Ξαναζουμε μερες Jeronimo... Διαβασα πολλες ειρωνειες για αυτο τον σταθμο...Οι ανθρωποι ηταν και μαγκες,και ειχαν και χιουμορ,και ηταν και ανθρωποι...Τωρα τι μου λετε εσεις...Εχω ζησει πολυ ΜΕΓΑΛΑ βραδυα με Καραγιαννη και Στελιο Αγιοστρατιτη στο δισυμο της συμφορας...Μεγαλα βραδυα με τον Αλεξιου...Με Πετρακα...Τι να λεμε τωρα για ραδιοφωνικους παραγωγους της που**ας που εχουν ξεφυτρωσει...Μεγαλεια παιδια...Εγω ετσι νομιζω οτι μεγαλωσα..Ολοι σημερα το βραδυ στο gamesradio.gr ... Γιατι μερικες ΑΞΙΕΣ παραμενουν αναλοιωτες στο χρονο...Οσα χρονια και αν περασουν..Ο Jeronimo συμαδεψε μια εποχη,παρόλο που σε σας αρεσει σε μερικους αυτο... Πρέπει να ήταν μεγάλα βράδια κια για την τσέπη τους. Απορώ που πήγαν τόσα χρήματα και έκλεισε τελικά ο σταθμός. Αλίμονο από αυτούς που πλήρωναν...
xtrmsnpr Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 JG,άκουγα κ γω με μανία!Το είχα κ γω στο ν1 στο stereo,(87.6 για Μυτιλήνη) ,κ ναι τότε με τα ελληνικά ήταν άστα να πάνε,αλλά κ η κοροηδία που έπεφτε προς τους ακροατές!
sephiroth Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Οφείλω να τονίσω ότι άκουγα κι εγώ φανατικά JG. Απλά, από την στιγμή που κατάλαβα ότι ορισμένοι περίμεναν να βγάλουν φράγκα από την μιζέρια και την μοναξιά ορισμένων ανθρώπων, αηδίασα και άκουγα μόνο όσους μου κρατούσαν συντροφιά. Επειδή μάλιστα ορισμένοι έχουν ακόμα blogs, sites κτλ, μπορεί ο καθένας να δει ποιοι ζούσαν από τα SMS και για το πόσο ενδιαφέρονταν πραγματικά για να βγάλουν κάτι καλό στον αέρα. Εδώ, παραγωγός του JG έχει blog, στέλνει newsletters και σε αυτά υπάρχουν "κρυφά" links για διαφημιστικούς σκοπούς... Τι να πω; από την μία λυπάμαι για το σταθμό, από την άλλη λυπάμαι και για αυτά τα άτομα...
Sebastienomnia Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Δεν εχεις αδικο sephiroth...Εξαλλου ο Πετρακας το παραδεχθηκε προχθες στον αερα οτι ολοι τους εβγαλαν λεφτα απο το 090 ... Εξαλλου εκεινη η εποχη ηταν το μεγαλο 'μπαμ" με τα 090...Ηταν η μεγαλη 'κονομα,οσα προλαβουμε να παρουμε...Με τηλεπαρεες,με μηνυματα κλπ...Τελος παντων... υγ στον Φωτιου αναφερεσαι?
kx5 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 υγ στον Φωτιου αναφερεσαι? Προφανώς. Τι να πω ρε παιδιά... :-| Προσωπικά δεν έχω καταλήξει αν φταίνε οι ίδιοι για τα 090. Είναι γεγονός ότι το πρόγραμμα του σταθμού καταστράφηκε με αυτά. Για τις τσέπες τους θα έλεγα το αντίθετο.
Sebastienomnia Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Εγω ενα εχω να πω...thanks for the memories...
Piper_H Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Φυσικα και εβλεπα και το καναλι στην τηλεοραση..ειδικα την ωρα που εβγαινε ο Πετρακας..δυστυχως το πετυχα λιγο πριν κλεισει.Και εγω προσφατα εμαθα οτι εκλεισε ο σταθμος και στεναχωριθηκα μπορω να πω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.