Founes Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2005 όντως και εγώ ως πιτσιρικάς που άρχιζα να ανακαλύπτω την ξένη μουσική άκουγα πολύ JG... πολυυυυυυυυ παλιά... 90 με 94 περίπου... τότε που έβγαζε τις συλλογές HIT-BOX!
tsimpouri3 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2005 Teleutaia ekpomph exthes.Me to kefali psila epese paizontas rock kai metal.Den tha xehasw pote tis xronies pou o groovy epaize mono xena se styl RADIO Dj.....Dysthxws o stathmos phre thn katw bolta me thn eisodo tou ellhnikou repertoriou kathws kai tou kakou kosmou pou proselkyse logo autoy.Gia mena eprepe na xe kleisei kairo twra.Zhtw to kleisimo tou geronimo groovy.Anoixte ton Atlantis Όταν ο jeronimο έπαιζε dance μουσική ο radio dj δεν υπήρχε καν... Πάντα προτωπόρος... Ακριβως. Και με τους "παραγωγους" που εκαναν εκπομπη και νομιζαν οτι ηταν σπιτι τους. Σεβασμος στον ακροατη μηδεν. Το τελευταίο πραγματικό ραδιόφωνο σίγησε τώρα ακούστε τους άλλους trendostathmous με τις χαζογκόμενες και τους χαζογκόμενους να διαβάζουν κειμενάκια και να κάνουν fake ραδιόφωνο με fake φωνές fake προσωπικότητα fake ακροατές που μιλάνε και αρθρώνουν καλύτερα και απο τον παραγωγό...(για ποιους σταθμούς λέω άραγε Τους σταθμούς με μόνο μουσική με πληρωμένα playlists... Με παραγωγούς που δεν τολμάνε να κάνουν μια εκφώνηση σωστή πάνω στο τραγούδι και απλά δεν μιλάνε... Αυτά! Καλή ακρόαση εγώ απο εδώ και πέρα θα ακούω μόνο mp3 ώσπου να ξαναγυρίσει ο "Ινδιάνος" *Edit:Και είναι Jeronimo Groovy
ekkli Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2005 Το τελευταίο πραγματικό ραδιόφωνο σίγησε τώρα ακούστε τους άλλους trendostathmous με τις χαζογκόμενες και τους χαζογκόμενους να διαβάζουν κειμενάκια και να κάνουν fake ραδιόφωνο με fake φωνές fake προσωπικότητα fake ακροατές που μιλάνε και αρθρώνουν καλύτερα και απο τον παραγωγό...(για ποιους σταθμούς λέω άραγε Τους σταθμούς με μόνο μουσική με πληρωμένα playlists... Με παραγωγούς που δεν τολμάνε να κάνουν μια εκφώνηση σωστή πάνω στο τραγούδι και απλά δεν μιλάνε... Αυτά! Καλή ακρόαση εγώ απο εδώ και πέρα θα ακούω μόνο mp3 ώσπου να ξαναγυρίσει ο "Ινδιάνος" *Edit:Και είναι Jeronimo Groovy χωρις να θελω να μειωσω το σταθμο κ αυτους που τον ακουγανε, ας μην λεμε μεγαλα λογια. ο jg ηταν καλος σε επιπεδο παρεας -παλια τουλαχιστον, που τον ειχα ακουσει λιγο. κ λεγοντας παλια εννοω πριν καμια 12ετια. σε επιπεδο παιδείας μουσικης δεν νομιζω οτι προσεφερε τπτ στους ακροατες, κ δεν εννοω να παιζει κλασσικη μουσικη, εννοω μια στο τοσο να δημιουργει επιτυχιες κ οι ακροατες να εχουν το κριτηριο να καταλαβαινουν τί ακουνε. εν αντιθεσει με αλλους σταθμους που δεν κολωνουν, τα μισα τους τραγουδια να μην εχουν ξανακουστει στο ελλ ραδιοφωνο κ τα αλλα μισα να μην εχουν επισημα εκδοθει στην ελλαδα. σορρυ ξανα αν πικρανω μερικους που γουσταρανε, αλλα ας μην υπερβαλλουμε κι ολας
tsimpouri3 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2005 Δες εδώ ενα ποστ ενος παλιού παραγωγού. Ο jeronimo ήταν πάντα μπροστά στην μουσική... http://freefm.gr/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=114#963
_BASSstarlet_ Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2005 ..εννοω μια στο τοσο να δημιουργει επιτυχιες... Θυμήθηκα μια περίοδο που έπαιζε τακτικότατα' date='το I Love Rock And Roll..[/color']
-nick- Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2005 den yparxei radiofono. breite moy stathmo na paizei Ambient, Chill, IDM , psychedelic goa, DnB na zitiso sygnomh.
TheBoyFromSalina Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2005 τώρα ακούστε τους άλλους trendostathmous με τις χαζογκόμενες και τους χαζογκόμενους να διαβάζουν κειμενάκια και να κάνουν fake ραδιόφωνο με fake φωνές fake προσωπικότητα fake ακροατές που μιλάνε και αρθρώνουν καλύτερα και απο τον παραγωγό...(για ποιους σταθμούς λέω άραγε Τους σταθμούς με μόνο μουσική με πληρωμένα playlists... Δε διαφωνω' date=' εχεις δικιο - με εξαιρεσεις. Με παραγωγούς που δεν τολμάνε να κάνουν μια εκφώνηση σωστή πάνω στο τραγούδι και απλά δεν μιλάνε... Η δεν ακους πολυ ραδιοφωνο, η θεωρεις το να εχεις μια ατελειωτη λογοδιαρροια και τη μουσικη να παιζει ως χαλι οτι ειναι σωστη εκφωνηση... Kαι ο JG δεν ηταν ποτε "μπροστα στη μουσικη". Απλως δεν υπηρχαν πολλα αλλα παρομοια ραδιοφωνα για να γινουν συγκρισεις. Το ρεπερτοριο του εξαλλου διαμορφωνοταν καθαρα απο το κοινο, ενα κοινο κολλημενο στους Scorpions, τους Bon Jovi κλπ. Πως να προχωρησει ο σταθμος οταν παει να παιξει κανουρια κομματια και βγαινει ο αλλος στον αερα και ζηταει το "November rain"? Θυμήθηκα μια περίοδο που έπαιζε τακτικότατα,το I Love Rock And Roll.. :lol:
kx5 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2005 nick[']den yparxei radiofono. breite moy stathmo na paizei Ambient' date=' Chill, IDM , psychedelic goa, DnB na zitiso sygnomh.[/quote'] Υπήρχαν δυο αλλά τους κλείσανε.
xpapias Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2005 Συγγνώμη κιόλας ρε παιδιά, αλλά είχε κάποιους παραγωγούς που ήταν -το λιγότερο- αχώνευτοι. Και πρώτος απ'όλους, ο Φωτίου. Ο ...Τάκης. Προσπαθούσε να περάσει στους ακροατές ως καλό παιδί, γλυκιά φωνή κλπ και είχε καταντήσει ο μέγιστος γλείφτουρας που ενδιαφερόταν μόνο για τα φράγκα. Αν υπάρχουν fake παραγωγοί ραδιοφώνου, όπως είπε κάποιος σε προηγούμενο post, τότε αυτός ήταν σίγουρα από τους πρωτοπόρους. Ο συγκεκριμένος σταθμός, πόσο μάλλον το συγκεκριμένο άτομο, δεν σεβάστηκαν ποτέ το κοινό τους, και προσπαθούσαν πάντοτε να αρπάξουν ότι μπορούσαν (βλ. Μediatel κλπ). To ίδιο και ο τηλεοπτικός σταθμός που είχαν κάποτε με πιο λαμπρό παράδειγμα την εκπομπή του Φωτίου, που άρπαζε τα λεφτά (1Ευρώ/τηλ) από τα παιδάκια και όχι μόνο φανατίζοντας τα με το ποδόσφαιρο κλπ ("Πάρε τηλ. ωστε να κερδίσει η ομάδα σου το πρωτάθλημα κλπ"). Σίγουρα υπήρχαν και καλές εποχές. Και εγώ ανήκω εξάλλου στα άτομα που άκουγα φανατικά την περίοδο 92-98. Πέρασαν επίσης και καλοί παραγωγοί (πχ Πέτρακας) και άτομα που ήταν πολύ μπροστά από την εποχή τους. Εκπομπές που έπαιζαν φοβερή μουσική (πχ η βραδυνή με τις Rock μπαλάντες). Όμως τελικά αυτό που τουλάχιστον σε εμένα έμεινε από αυτό το σταθμό είναι οι αρνητικές εντυπώσεις....
-nick- Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2005 Υπήρχαν δυο αλλά τους κλείσανε. gia poious les?
Xvipes Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2005 thimamai otan pigena dimotiko prwtoakousa geronymo k malista stis diakopes mou stin mitilini !apo auton isws na ksekinisa na akouw mousiki....ontos ta teleutaia xronia eixe ginei aisxos...alla thimamai ta ateliwta ksenixtia pou eixa kanei mia epoxh me thn thleparea....den stenaxwrieme giati etsi ki alliws ton eixa ksegrapsei pro pollou auton ton stathmo....
tzinos Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2005 bleehhh jeronimo grrovy, thymamai ton akouga mikros isos arxes gymnasiou dystyxos tetoioi stathmoi einai pou apoprosanatolizoun ton kosmo, oson afora thn dance mousikh. Panta epeze eurodance rap-dance kai alles teoies aidies. Poloi sthn ellada nomizoun oti dance mousikh einai ta kathe typou papi chulo, h dj bobo ksero go!! Kai o jeronimo grooy ekeines tis epoxes tetoia epaize. Tora den ton exo akousei prosfata kai den ekfero apopsh alla den pisteuo na proothise pote kana sobaro eidos mousikhs. Opote die & burn in hell
Belial Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2005 Τι μου θυμίσατε, εφηβική ηλικία, κρίμα που θα κλείσει αλλά η εποχές αλλάζουν. Θυμάται κανείς την εκπομπή του Τεό Μιχαηλίδη και του Τζίμη Μανωλάκου; Απίστευτα ξενύχτια. Τρελή παρέα. Για τις όμορφες στιγμές που μας χάρισε ο σταθμός θα ζει για πάντα στις καρδιές μας. Ο Μιχάλης Γελαντάλης που λέει τα οικονομικά στην νετ ξεκίνησε απο εκπομπές μεταμεσονύκτιες με θέμα το σέξ.
kx5 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2005 Τι μου θυμίσατε, εφηβική ηλικία, κρίμα που θα κλείσει αλλά η εποχές αλλάζουν. Θυμάται κανείς την εκπομπή του Τεό Μιχαηλίδη και του Τζίμη Μανωλάκου; Απίστευτα ξενύχτια. Τρελή παρέα. looooooooooooooooooooooool τι μου θύμησες τώρα!!!!!!!!!!!!!! :razz: Ένα βράδυ μια κοπέλα πήρε τηλέφωνο και τους έκανε μια κουφή ερώτηση (κάτι για χελωνάκι που θα τους έκανε πιπι... για όσους θυμούνται...) και για 5 λεπτά γέλαγαν στον αέρα! Εγώ και ο αδελφός μου στα κρεβάτια μας κρατούσαμε την αναπνοή μας για να μη γελάσουμε και ξυπνήσουμε τους γονείς μας! Τρελοί οι τύποι bleehhh jeronimo grrovy, thymamai ton akouga mikros isos arxes gymnasiou dystyxos tetoioi stathmoi einai pou apoprosanatolizoun ton kosmo, oson afora thn dance mousikh. Panta epeze eurodance rap-dance kai alles teoies aidies. Poloi sthn ellada nomizoun oti dance mousikh einai ta kathe typou papi chulo, h dj bobo ksero go!! Kai o jeronimo grooy ekeines tis epoxes tetoia epaize. Δίκιο έχεις, χώρια του ότι εδώ και 5-6 χρόνια με τα 090 και τα ελληνικά ξενέρωσε όλους τους φανατικούς ακροατές του. Όμως ο Jeronimo δεν ήταν μόνο η μουσική του αλλά και οι παραγωγοί του που κάνανε τρελό κέφι στον αέρα. Ακόμη για μένα ο JG ήταν ο πρώτος σταθμός που άκουσα και με έβαλε στο κλίμα της τότε ηλεκτρονικής χορευτικής μουσικής. Και στο κάτω κάτω τι θα ανοίξει στη θέση του? Άλλος ένας Village-Orange-Red-ξέρω γω. Έχουμε αρκετούς... Ψάχνοντας βρήκα και αυτό: http://hotstation.gr/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=611 ]nick[ bluesky & energy (δεν μιλάμε για super στοθμούς αλλά για 2 χρόνια ζωής ήταν αρκετά καλοί και σίγουρα θα εξελίσσονταν).
tsimpouri3 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2005 Δεν θα απαντήσω γιατί θα μιλήσω άσχημα και δεν το θέλω... Απο ραδιόφωνο ξέρω πολύ καλά και ξέρω οτι το ραδιόφωνο δεν είναι μόνο μουσική... Αν θες μουσική βάζεις Mp3 η ενα cd να ακούσεις... Ακούστε computized σταθμούς τώρα αν σε λίγο ακούτε και ηχογραφημένες εκφωνήσεις απο πρόγραμμα που γράφεις αυτό που θες και το εκφωνεί μην παραξενευτήτε... Ο φωτίου δεν είναι fake... sorry για τα ορθογραφικά δεν έχω την ηρεμία να το τσεκάρω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.