Προς το περιεχόμενο

ταφόπλακα στον Geronimo Groovy

_-spk-_

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Teleutaia ekpomph exthes.Me to kefali psila epese paizontas rock kai metal.Den tha xehasw pote tis xronies pou o groovy epaize mono xena se styl RADIO Dj.....Dysthxws o stathmos phre thn katw bolta me thn eisodo tou ellhnikou repertoriou kathws kai tou kakou kosmou pou proselkyse logo autoy.Gia mena eprepe na xe kleisei kairo twra.Zhtw to kleisimo tou geronimo groovy.Anoixte ton Atlantis :D

• Απαντ. 67
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

:-x :-x :-x :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(

Πραγματικά αξέχαστα χρόνια με JG...

Έκλεισε όντως?

Θα καταλήξει και αυτή η ιστορική ραδιοφωνικά συχνότητα (88.9) να γίνει άλλος ένας σταθμός-trendy-σκουπίδι που θα παίζει τα ίδια και τα ίδια...

Δημοσ.

:(:(:(:(

ο αγαπημενος μου ραδιοσταθμος πριν απο 8-9 χρονια... τοτε ειχα κολλησει. ξενερωσα κι εγω οταν αρχισε τα ελληνικα (οταν εχεις πισω σου 30 χρονια ιστοριας οφειλεις να την σεβεσαι)

φαινοταν παντως οτι δεν πηγαινει καλα

εγω παντως σαν φορο τιμης τον εχω στην μνημη #1 στο αυτοκινητο :)

Δημοσ.

Εκει εκανα την πρωτη μου και μοναδικη αφιερωση αχ τη ωραια ηταν οταν εβαζε scorpions και σκεφτομουν τη Σουιδεζα γκομενα....που να τα βρουμε τωρα αυτα....αντε το πολυ πολυ να σκεφτομαστε καμια ΚΟΥΛΑ-ΣΟΥΛΑ ακουγοντας Τασιο,Μπουγα και στα καπακια μετα αλλαγη με το Rich girl!KATANTIA!!!

Δημοσ.

Καιρος ηταν.

ο jg δεν έπεσε με τα ελληνικά. με την mediatel έπεσε....

Ακριβως.

Και με τους "παραγωγους" που εκαναν εκπομπη και νομιζαν οτι ηταν σπιτι τους.

Σεβασμος στον ακροατη μηδεν.

Δημοσ.

Ο σταθμός έπεσε από τότε που έφυγαν οι καλοί παραγωγοί πάντως.

Θυμάστε τον Jim ? ( που μιλούσε αγγλικά ) { Καρύτσης λεγότανε αν θυμάμαι καλά }

Δημοσ.
Zhtw to kleisimo tou geronimo groovy.

Συμφωνω και επαυξανω ---> Κλεισιμο ολων των ραδιοφωνικων σταθμων - _ - ξυλο στους "DJ" της τσαςπου.

Δημοσ.

Όταν παίζεις ξένα και όλοι οι άλλοι αρχίζουν και βάζουν ελληνικά στο πρόγραμμά τους και βλέπεις ότι αρχίζουν να μεγαλώνουν με μερίδιο ακροατών που έχουν, τότε το βάζεις και εσύ.

Είχε συγκεκριμένο target group. Δεν απευθύνονταν δηλαδή στον πατέρα μου. Αυτούς που τον άκουγαν τους σέβονταν. Με ένα search σε Ναυτεμπορική κτλ, θα δείτε σε τίνως χέρια κατέληξε ο σταθμός.

Αν μου δίναν και εμένα τόσα λεφτά όσα ακούγονται ότι πήραν οι ιδιοκτήτες του και ήμουν φτιαγμένος 50άρις+ (όπως είναι τα αδέρφια που είχαν το σταθμό) ούτε 30 χρόνια ιστορία θα σκεφτόμουν ούτε τπτ.. :)

Δημοσ.

Egw menw mitilini kai eimoun poli poromenos otan eimouna sto gimnasio kai sto dimotiko(twra paw triti likeiou) ksafnika omos prin 3 xronia eklise i fm tou kai valane sti thesi tou ton orange kai exasa auta ta kala pedia pou mou kanane parea kai otan pigena athina estelna minimata kai tous elega gia auto... alla tpt

O pateras mou rwtise mia mera auton pou to eixe edw kai eipe ton eklise apo dw giati itane mono gia 16 xrona kai den poulouse eleos!!!!!!!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...