Προς το περιεχόμενο

Εγκατάσταση windows95 σε 2ο σκληρό...

CENTAURUS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω εναν υπολογιστη με τα χp κ κάποιος φίλος μου έφερε τον παλιό του υπολογιστή (486!) στον οποίο είχε τα windows 95 νομίζω...πάντως ότι κ να είχε δεν υπάρχει άλλο! Μου ζήτησε να του περάσω τα win95 πάλι,κ να του τον δώσω πίσω.

Εγώ στο δικό μου pc, πέρα από τους σκληρούς μέσα στο τάουερ,άλλους 2,έναν σε θήκη ρακ και έναν σαν εξωτερικό με σύνδεση usb.

Πέστε μου πώς θα περάσω τα win95(τα έχω στον σκληρό μου σε φάκελο) στο παλιό σκληρό χωρίς να επηρεαστεί το δικό μου σύστημα με τα xp?

Δημοσ.

Βάλε τον δικό του σκληρό σαν slave στο δικό σου μηχάνημα, κάνε copy τα win95 σε install μορφή στον σκληρό του. Βάλε τον σκληρό του στον δικό του μηχάνημα, κάνε boot από δισκέτα και στη συνέχεια κάνε setup. Καλή επιτυχία.(Ελπίζω να τα είπα σωστά γιατί έχω να βάλω 95 κάτι χρόνια... :-? )

Δημοσ.

Μια χαρά τα είπες, με τη διαφορά ότι δεν χρειάζεται να τον βάλει slave, μπορεί να τον βάλει στο rack ή σαν εξωτερικό (για να μην ανοίγει το κουτί)...

Δημοσ.

Ta parapanw einai ola swsta.

Mia enalaktiki pou exeis einai na grapseis ta Win 95 se CD, na peraseis ena CDROM prosorina ston 486 kai me disketoula pou na anagnwrizei CDROM gia DOS na xekiniseis setup.

Oti theleis.. orexi kai wra na exeis...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...