Papajohn Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2005 Μπορείς να το κάνεις με την μεταβλητή %$PERSONAL% σαν εντολή στην αντιστοίχιση κουμπιού. Well, δεν το πιασα ακριβώς! :???: Ποια είναι ακριβως η εντολή που πρέπει να έχει το κουμπί για να ανοιγει το D:\Downloads ας πούμε;;
panos78 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2005 Επειδή έδωσες το παράδειγμα για τον φάκελο «Τα έγγραφά μου», για αυτό σου έδωσα την αντίστοιχη μεταβλητή. Για έναν οποιοδήποτε φάκελο υπάρχουν δύο τρόποι: 1. Σύροντας και αφήνοντας τον φάκελο πάνω στη γραμμή κουμπιών ή 2. Από το παράθυρο αλλαγής κουμπιών βάζοντας ως εντολή την: cd οδηγός:\φάκελος1\φάκελος2
Papajohn Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2005 Να τος, να τος, λειτουργεί και αυτο! Ενταξει, ολοκληρώθηκα πλέον, Total Commander και ξερο ψωμί! ΥΓ. Καλά βρε, όλη μέρα insomnia;! Όχι μόνο ξέρεις το πρόγραμμα απ' έξω αλλα μου απαντάντας και σε χρόνο dt! Thnx Thnx Thnx!
panos78 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2005 Μην τα παραλέμε. Απλά είμαι συνδεδεμένος όλη μέρα 24 ώρες το 24ωρο και μόλις έχω ενημερώνομαι ότι έχω απάντηση, αν χρειάζεται να απαντήσω, απαντώ! Σε λίγες μέρες ολοκληρώνω και την διόρθωση της Βοήθειας του Total Commander. Αφού χρησιμοποιείς το Total Commander, όπως και άλλοι υποθέτω, αν θέλετε να του ρίξετε μια ματιά και να πείτε τις παρατηρησεις σας, στείλτε μου με ΠΜ το email σας για να σας στείλω το αρχείο βοήθειας.
Papajohn Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2005 Άλλο ένα γρήγορο: Είναι δυνατόν όταν κάνω drag & drop ένα αρχείο να μην γίνεται copy αλλά move; Όπως είναι default στα win δηλαδή. Και φυσικά πατώντας το control κατα το drag & drop να γίνεται copy. Η μόνη λύση που έχω βρει είναι να κάνω το drag & drop με το δεξί κλικ του ποντικιού και να επιλέγω απο το μενού που βγαίνει το move.
panos78 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2005 Αυτό που λες γίνεται όταν κάνεις την κίνηση Σύρε&Άσε να πατάς το SHIFT ή το ALT και αντί για αντιγραφή θα κάνει μεταφορά. Επίσης με τον συνδυασμό Ctrl+Shift δημιουργείς συντόμεύσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.