Προς το περιεχόμενο

beos 5

pyro

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το κατεβασα απο ενα φιλο...καλο ειναι?

τι ειναι? LoL!!!

βασικα δεν εχω ξανα δουλεψει ποτε με τετοιο συστημα, οι γνωσεις μου σταματανε σε win/linux/mc...ξερει κανεις τιποτε?

• Super Moderators
Δημοσ.
ΒeOS Newbie Guide<p>To ΒeOS ήταν ένα ωραίο λειτουργικό για multimedia κυρίως, βασισμένο εν μέρει στο γραφικό περιβάλλον των Macintosh. Το έβγαζε η εταιρεία Be που είχε ιδρυθεί από ένα πρώην στέλεχος της Apple Γαλλίας, τον Jean-Louis Gassee. H Be αγοράστηκε από την Palm (την γνωστή κατασκευάστρια των Palm PDAs) στα τέλη του 2001 αλλά η εξέλιξη του BeOS είχε σταματήσει αρκετό καιρό πριν.<p>Το λειτουργικό έτρεχε σε Intel και σε PowerPC G3 και είχε επικεντρωθεί σε ανάπτυξη κυρίως multimedia presentations. Το BeOS κυκλοφόρησε και μία δωρεάν έκδοση το 2000, την BeOS 5 Free, την οποία μπορούσε κάποιος να κατεβάσει από το site της - η έκδοση είναι ακόμα διαθέσιμη από το ftp του ΕΜΠ. Χαρακτηριστικό της έκδοσης αυτής είναι ότι αποτελείται από ένα .exe το οποίο τρέχει μέσα από τα Windows - δηλ. δεν χρειάζεται ούτε partition ο σκληρός ούτε dual boot ούτε τίποτα. Απλά τρέχεις το ΒeOS .exe πρόγραμμα και μέσα από τα Windows 'μπαίνεις' στο BeOS!<p>Ωραίο γραφικό περιβάλλον, συμπαθέστατο file system - είχε, αν δεν κάνω λάθος, χαρακτηριστικά των xNIX λειτουργικών (UNIX, ΑΙΧ κλπ) - αλλά δυστυχώς... δεν 'περπάτησε'.<p>(άσχετο: το ξέρατε ότι και η Microsoft είχε προσπαθήσει παλιάααα να μπει στην αγορά του Unix με το... XENIX; Απίστευτο! smile.gif" border="0 )
Δημοσ.

Το είχα για κάποιο καιρό,πολύ καλό.Αναγνωρίζει ότι έχεις χωρίς drivers και τέτοια.Μέχρι και τηλεόραση είδα με μια κάρτα του κώλ**.Έχει και δυνατότητα multiple-desktop. Μόνο τα windows είναι πισω...

Δημοσ.

2μηση ωρες κατεβασμα!!!! mad.gif" border="0 mad.gif" border="0

τεσπα, σας ευχαριστω, πανα ριξω μια ματια!

(εντυπωση μου κανει το γεγωνος οτι τρεχει σε win, ακομι μεγαλυτερη εντυπωση μου κανει το γεγονος οτι ειναι στο start>program files>BeOs5 !!!!)

• 10 μήνες μετά...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...