pyro Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2002 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2002 το κατεβασα απο ενα φιλο...καλο ειναι? τι ειναι? LoL!!! βασικα δεν εχω ξανα δουλεψει ποτε με τετοιο συστημα, οι γνωσεις μου σταματανε σε win/linux/mc...ξερει κανεις τιποτε?
Super Moderators paredwse Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2002 Super Moderators Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2002 ΒeOS Newbie Guide<p>To ΒeOS ήταν ένα ωραίο λειτουργικό για multimedia κυρίως, βασισμένο εν μέρει στο γραφικό περιβάλλον των Macintosh. Το έβγαζε η εταιρεία Be που είχε ιδρυθεί από ένα πρώην στέλεχος της Apple Γαλλίας, τον Jean-Louis Gassee. H Be αγοράστηκε από την Palm (την γνωστή κατασκευάστρια των Palm PDAs) στα τέλη του 2001 αλλά η εξέλιξη του BeOS είχε σταματήσει αρκετό καιρό πριν.<p>Το λειτουργικό έτρεχε σε Intel και σε PowerPC G3 και είχε επικεντρωθεί σε ανάπτυξη κυρίως multimedia presentations. Το BeOS κυκλοφόρησε και μία δωρεάν έκδοση το 2000, την BeOS 5 Free, την οποία μπορούσε κάποιος να κατεβάσει από το site της - η έκδοση είναι ακόμα διαθέσιμη από το ftp του ΕΜΠ. Χαρακτηριστικό της έκδοσης αυτής είναι ότι αποτελείται από ένα .exe το οποίο τρέχει μέσα από τα Windows - δηλ. δεν χρειάζεται ούτε partition ο σκληρός ούτε dual boot ούτε τίποτα. Απλά τρέχεις το ΒeOS .exe πρόγραμμα και μέσα από τα Windows 'μπαίνεις' στο BeOS!<p>Ωραίο γραφικό περιβάλλον, συμπαθέστατο file system - είχε, αν δεν κάνω λάθος, χαρακτηριστικά των xNIX λειτουργικών (UNIX, ΑΙΧ κλπ) - αλλά δυστυχώς... δεν 'περπάτησε'.<p>(άσχετο: το ξέρατε ότι και η Microsoft είχε προσπαθήσει παλιάααα να μπει στην αγορά του Unix με το... XENIX; Απίστευτο! )
Coilworks Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2002 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2002 Το είχα για κάποιο καιρό,πολύ καλό.Αναγνωρίζει ότι έχεις χωρίς drivers και τέτοια.Μέχρι και τηλεόραση είδα με μια κάρτα του κώλ**.Έχει και δυνατότητα multiple-desktop. Μόνο τα windows είναι πισω...
pyro Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2002 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2002 2μηση ωρες κατεβασμα!!!! τεσπα, σας ευχαριστω, πανα ριξω μια ματια! (εντυπωση μου κανει το γεγωνος οτι τρεχει σε win, ακομι μεγαλυτερη εντυπωση μου κανει το γεγονος οτι ειναι στο start>program files>BeOs5 !!!!)
AfterForever Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2002 ti egine,mas teleiose tora to BeOS ??? ta'ftise i BE kai poleitai ? mporoume na broume to BeOS apo pouthena allou tora ?
omerus10 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2002 gia koita na deis an sou kanei afto http://classic.tucows.com/beos/osupdates.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.