fonzi Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2005 Επειδή δεν μπόρεσα να βρω αν γίνεται θα παρακαλούσα αν κάποιος φίλος χρησιμοποιεί dreamweaver να μου πει: Μπορώ να έχω navigation bar σε όλες τις σελίδες και αυτή να αλλάζει αυτόματα όταν εγώ προσθέτω ή διαγράφω σελίδες; Νομίζω στο frontpage γίνεται. Εκεί μάλιστα έχει wizard που δημιουργεί εξ' αρχής αυτόματα, αν θέλεις, μενού που οδηγούν στις συνδεδεμένες σελίδες.
ApSiMan Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2005 ti ennoeis me to na allazei aytomata???
fonzi Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2005 πχ αν εχω στη σελίδα Α ένα μενού με δεσμούς στις σελίδες που βρίσκονται στο ίδιο επίπεδο (διάρθρωσης) με τη σελίδα Α, το μενού να εμφανίζεται σε όλες αυτές τις σελίδες και επιπλέον αν διαγράψω μια σελίδα αυτόματα να διαγράφεται ο αντίστοιχος δεσμός και στα μενού σε όλες τις σελίδες. Δηλαδή η navigation bar να ενημερώνεται παντού αυτόματα...
ApSiMan Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2005 katalava....mono pou dystixws den kserw.... prospathises na koitaskseis se kana help i se kana tutorial tou dreamweaver? pantws tha me endoiafere kaie emna so an kserei kaneis as apantisei!
fonzi Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2005 Nα και άλλος που απορούσε εδώ για το ίδιο θέμα http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=84383&highlight=dreamweaver
theolam Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2005 sto arxeio sou kane to index.php kai kane sto menu iclude: -------------------------- <? include("menu.php"); ?> --------------------------- kai sto menu.php --------------------------- vale ton kodika html tou menu.., opote 8a allazeis ka7e fora tin antistixi seira
fonzi Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2005 Ναι αλλά έτσι δεν είναι όπως στο frontpage όπου τα αλλάζει μόνο του όταν πειράξεις τις συνδεδεμένες σελίδες... Επιπλέον το μενού θα είναι το ίδιο έτσι σε όλες τις σελίδες που θα μπει το include. Αρα δεν μπορεί σε καθεμία να είναι "βυθισμένο" το αντίστοιχο κουμπάκι στο μενού.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.