Προς το περιεχόμενο

Γιατί ανέβηκε?

geovard

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά χαρά.Γιατί ενώ τις πολύ ζεστές μέρες τού Καλοκαιριού η θερμοκρασία ενός prescott 3.2E idle ήταν 48 βαθμούς,τώρα έχει ανέβει στούς 55?Αλλαγές δεν έγιναν στο pc παρακολουθώ αν λειτουργεί κάτι στο παρασκήνιο αλλά δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο.Πείτε καμμιά ιδέα.

Δημοσ.

Oi PresHOTT einai panta zestoi san CPUs kai genika to Cooler pou dinei h Intel den einai ki o,ti kalytero. To gegonos einai oti h' kati paizei ontws me thn pasta ston epeksergasth, h' oti allakse h 8ermokrasia perivallontos sou (eite ekswterika tou koutiou, eite eswterika), an kai kommataki dyskolo to deytero :)

Δημοσ.

-Θέλω να μού πεί κάποιος πού έχει την ίδια cpu,(είναι stepping D0) μέχρι πόσο χαμηλά έχει ρίξει τη θερμοκρασία της.

-Όλες οι ψύκτρες βέβαια δεν είναι ίδιες,αλλά πείτε μου έτσι ενδεικτικά κάθε πότε 'γεμίζουν' οι ψύκτρες σας καί θέλουν καθάρισμα?

-Έπειτα αυτό με την πάστα ισχύει?Μπορεί δηλαδή να φύγει από τη θέση της?

Δημοσ.
-Θέλω να μού πεί κάποιος πού έχει την ίδια cpu' date='(είναι stepping D0) μέχρι πόσο χαμηλά έχει ρίξει τη θερμοκρασία της.

-Όλες οι ψύκτρες βέβαια δεν είναι ίδιες,αλλά πείτε μου έτσι ενδεικτικά κάθε πότε 'γεμίζουν' οι ψύκτρες σας καί θέλουν καθάρισμα?

-Έπειτα αυτό με την πάστα ισχύει?Μπορεί δηλαδή να φύγει από τη θέση της?[/quote']

1.Eγω πριν παω στον AMD 64 ειχα εναν Prescott 3.0 GHz s478, και με την εργοστασιακη ψυκτρα ειχα 70C σε full load και μετα με μια GIGABYTE 3D ''επεσε'' στους 55C.Αστα ειναι ο συγκεκριμενος επεξεργαστης...Ειχα ανοιξει και topic http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=101482

2.Εγω καθε 3-4 μηνες την καθαριζω

3.Ναι ισχυει, αν και μιλαμε για μικρες μετακινησεις της παστας

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...