Προς το περιεχόμενο

Οι οθόνες των laptops

mjmj

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι καθρεφτίζουν περισσότερο τον περιβάλλοντα χώρο. Έντονος φωτισμός κάνει ίσως αδύνατη την εργασία σε τέτοιους φορητούς. Πάντως έχουν και τα καλά τους. Εμένα μου αρέσουν περισσότερο. Μπορείς να δεις πολύ καλύτερα μία ταινία για παράδειγμα ή να παίξεις κάποιο παιχνίδι.

Όσο για κλασσικές Τft υπάρχουν και με γυαλιστερές... οθόνες. Αν κάνεις μία βόλτα σε οποιοδήποτε μαγαζί θα δείς πολλά παραδείγματα. Βέβαια ισχύει σε μεγάλο βαθμό το ρητό: ότι πληρώνεις παίρνεις.

Όλα είναι θέμα προσωπικού γούστου.

Θέμης.

Δημοσ.
Επειδη πολλές τεχνολογίες παίζουν και επειδη υπάρχουν μέτρια κατα τα αλλα laptop με πολυ καλες οθονες(φωτεινοτητα-γωνιες θεασης κλπ) αλλα και πρωτοκλασατα laptop με μετριες οθονες' date=' καλο θα ηταν να πουμε εδω τις εμπειριες μας ανα εταιρια παραγωγής.

Εγω ειχα παλια toshiba με μετριοτατη οθονη και τωρα εχω ενα acer με άπαιχτη οθονη. Βεβαια ο toshiba ηταν πιο 'δεμενος' σαν μηχανημα και εδειχνε πιο ποιοτικος. Οχι οτι με το acer αντιμετωπισα σοβαρα προβληματα.

Εσεις τι ξερετε για το θεμα?[/quote']

Πεταξε τον ACER και κρατα τον TOSHIBA.....Μην μπερδευεις τις ...... με τις βουρτσες....οσον αφορα το θεμα τις οθονης μην τρωτε προλογο...Τα LAPTOP δεν ειναι γκομενες...για να κοιτας ποσο ωραια ειναι...τα παιρνεις για δουλεια...οχι SEX

ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΑ LAPTOP ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΟΥ...

Δημοσ.
Όντως η SONY ήταν η πρωτοπόρος.

Αλλά και οι άλλες brands ακολούθησαν.

Η CrystalBrite TFT-LCD του Acer της υπογραφής μου είναι πανομοιότυπης τεχνολογίας με καταπληκτική απόδοση χρωμάτων' date=' ευκρίνια και τεράστια γωνία θέασης σε σχέση με τις απλές TFT.

Βέβαια ότι δώσεις θα πάρεις. Η ποιότητα γενικά του SONY VAIO είναι ανώτερη της ACER.

Aπό τη στιγμή πάντως που δούλεψα με τον ACER όλα τα άλλα laptops με απλή TFT οθόνη μου φαίνονται απλώς αρχαία.[/quote']

Καταρχην καμια εταιρεια δεν εχει δικες της οθονες.Στον τομεα τον οθονων για laptop (panels) υπαρχουν 7-8 εταιριες που τις κατασκευαζουν και ολες οι εταιρειες laptop αγοραζουν απο αυτους.Για παραδειγμα η ACER,HP,SONY και αλλες χρησιμοποιουν οθονες των εταιρειων AU OPTRONICS,LG PHILIPS,SAMSUNG,CHI MEI,HANSTAR κ.τ.λ και απλα η καθε μια βαζει το δικο της TRADEMARK.Για παραδειγμα η ACER τις καινουργιες οθονες τεχνολογιας GLARE TYPE τις ονομαζει CRYSTAL BRITE....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...