Προς το περιεχόμενο

9800 pro και θέλω να πάω σε 6600gt,θα δω διαφορά?

avenger

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Λοιπόν βλέπω πως οι 6600 gt έχουν λογική τιμή

( περίπου 200 ευρώ) και σκέφτομαι να σπρώξω την 9800 pro.Αξίζει η αλλαγή ή θα είμαι στα ίδια?Με ενδιαφέρει κυρίως να ανεβάσω την ανάλυση στα παιχνίδια στα 1280χ1024 επειδή πήρα μια καινούρια tft.To μηχάνημα είνα p4 2.4, 845p intel motherboard,1giga μνήμη.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Διαχρονικη καρτα η 9800 pro οπως και η προγονος 9700 pro. Περιμενε μεχρι να βγει κατι που θα σου δωσει σχεδον διπλασιες επιδοσεις σε καλη τιμη.

ΞΕΧΑΣΕ ΤΟ!

ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ! ΘΑ ΠΕΤΑΞΕΙΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΝΕΙς 5 FPS ΠΑΡΑΠΑΝΩ στο Doom. Άποψη μου, εχω δει και τις δυο καρτες. Σε διαφορα pc, και τις τεσταρα ο ίδιος.. Φίλος μου πηρε την 6600gt και την πηγε πισω σε 15 μερες. Τωρα εχει 9700προ και είναι πραγματικα ενθουσιασμένος! ;)

Μην υπερβάλουμε κι όλας.... και γω 9800Pro έχω.

Σωστο!Ναι μεν δεν αξιζει να δωσει ο ανθρωπος χρηματα για να παει σε 6600GT, αλλα μην τρελαθουμε, η 6600GT ειναι καλυτερη απο 9800(και οχι μονον οσον αφορα τα 5fps...)Καλυτερα ομως να σωπασω γιατι επεσα σε fans της ATI :grin: :grin: :grin:

Ennalaktika mporeis na paraggeileis apo to http://www.technixx.gr/ mia 6800 pou exei me 160 eyro kai tote tha deis diafora apo tin 9800pro.Min pas se 6600gt afou einai athlia karta kai den tha deis diafora.Akoma kai mia 6800gt rixnei aneta se 2 trisathlies 6600gt se sli....

σας εχω βαρεθει εσας τους fanATIkous

η 6600 gt φιλε μου εχει πουλησει τρελα γιατι απλα ειναι φθηνη και τελεια για αυτα που ζηταει.αλλα βεβαια οι κολημενοι τι θα πουν?αχρηστοι κλασικα.

δεν τρεχει και μεγαλος λογως αναβαθμισης απο 9800 αλλα αυτο δεν σημαινει οτι δεν ειναι καλυτερη η 6600gt.

γιατι δεν απαντας τωρα στο post του ailoyroy?

απλα η ati το χασε το παιχνιδι παλι.ειδικα στη μεσαια κατηγορια.

Αν ήταν φανΑΤΙκός δεν θα πρότεινε 6800GT. Mε το "άνετα" είχα μια μικρή διαφωνία. Σε πραγματικό χρόνο είναι αρκετά δύσκολο να καταλάβεις την διαφορά.

Πέραν αυτού η 6800GT μπροστά σε συνδυασμό 2*6600GT@SLi είναι σαφώς καλύτερη λύση.

Τώρα για τον χαρακτηρισμό της 6600GT ως τρισάθλια, άποψή του. Η ερώτηση ήταν πολύ συγκεκριμένη και η πρωταρχική απάντησή μου φειδωλή, αλλά εξίσου συγκεκριμένη. Συντρέχει λόγος να υψώσουμε τους τόνους για αυτό;

Εδώ σηκώσαμε κι άλλο μαμημένο και εσείς το χτενίζετε; LOL ;)

den eimai fanATIkos,apla koitao to simferon mou kai tin tsepi mou.

Eksallou proteina 6800gt.Ok ailouros,aneta den tous rixnei alla tous rixnei sigoura...

Oso gia to an i 6600gt einai athlia karta ena tha po kai opoios katalave-katalave...

I 9700pro overlocarismeni (karta trietias kai vale) exei sxedon idies epidoseis me tin 6600gt.Mono pou i proti exei kamia 70aria eyro kai i deyteri 170+...........

Den ksero an to katalavate alla ayti i karta mas girise (apo pleyras epidoseon) 3+ xronia piso.Afiste pou einai k panakrivi............

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...