LL_NEO Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2005 Τεστάρετέ το και θα με θυμηθείτε. δεν ξέρω αν έπεσα στην περίπτωση αλλά πάντως με βάση το skroutz.gr η έρευνα μου για Travelstar 60GB 7,2K το οποίο και ψάχνω για το φορητό μου δεν αφήνει και πολλά περιθώρια στο hardshop.... Αν μιλάγαμε για διαφορές 1,2 ή και 5 ευρώ σε κάτι που κοστίζει 150, δεν τίθεται θέμα και μόνο που ενισχύει το insomnia θα τα έδινα και μάλιστα με ευχαρίστηση. Αλλά όταν η διαφορά ξεπερνάει τα 10 ευρώ κάπου το πορτοφόλι μου αντιδρα.
paschalia Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2005 Δεν ξερω κατα ποσο ειναι εφικτη η ερωτηση μου ( μιας και η Ινσομνια ειναι κοντα 30000 μελη ) αλλα την κανω . Θα υπαρχει εκπτωση στα μελη του φορουμ ?
Dark_son20 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2005 den tha itane kalo na tis valei me FPA? i esto na to grafei pantou oti den exei kai oxi mesa se kathe proion?
Marcos_Aurilius Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2005 Ένα φιλαράκι, μου είπε ότι τα online καταστήματα υποχρεούνται πλέον να αναγράφουν τις τιμές με ΦΠΑ. Ισχύει?
paschalia Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2005 Μαριε1957 το'πιασα το υποννοουμενο (λολ) . Btw η υπογραφη μου αποσυρθηκε λογω ανταγωνισμου . Πεσαν πολλοι επαγγελματιες ξαφνικα και δεν υπηρχε χωρος για ερασιτεχνες .
marios1957 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2005 Ξαναφόρα την,παρακαλώ,είναι-πως να το πει κανείς- το σήμα κατατεθέν σου...
Grinder Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2005 Ειναι καλο να υπαρχει μια βοηθεια στον HAL (οικονομικη) γιατι οπως ξερουμε ολοι δεν βγαζει μια απο το site αντιθετως δινει λεφτα και απο πανω για να εχουμε εμεις το site μας! Είσαι σίγουρος για αυτό που λές? Μπορεί να ήταν κάποτε έτσι. Κατά τη γνώμη μου η Insomnia είναι πλέον ένα κερδοφόρο site άμεσα και έμμεσα. Έχει πλέον εμπορική εκμετάλλευση. Δες και το νέο υπόμνημα που μπήκε. Είναι λες τυχαίο που υπενθυμίζουν τώρα αυτό το κανόνα? Δε λέω ότι κάνει άσχημα ο ιδιοκτήτης, αντιθέτως καλά κάνει αλλά όχι και να λέμε ότι το κάνει για εμάς.
LL_NEO Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2005 Αν πιστεύεις ότι με μια διαφήμιση ο HAL μπορεί να βγάλει τα έξοδα του dedicated server και να έχει κέρδος ε τότε μάλλον δεν έχεις ιδέα ούτε για τα ποσά που πληρώνουν για banners και ούτε και για τα έξοδα που απαιτούνται για τη συντήρηση ενός site τέτοιου μεγέθους.
marios1957 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2005 Είσαι σίγουρος για αυτό που λές? Μπορεί να ήταν κάποτε έτσι. Κατά τη γνώμη μου η Insomnia είναι πλέον ένα κερδοφόρο site άμεσα και έμμεσα. Έχει πλέον εμπορική εκμετάλλευση. Λες να δούμε τον H9k στο Forbs; Δες και το νέο υπόμνημα που μπήκε. Είναι λες τυχαίο που υπενθυμίζουν τώρα αυτό το κανόνα? Ναι' date='δεν είναι τυχαίο. Δε λέω ότι κάνει άσχημα ο ιδιοκτήτης, αντιθέτως καλά κάνει αλλά όχι και να λέμε ότι το κάνει για εμάς. Μπα,για πάρτη του κάνει ότι κάνει...
KGP Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2005 pio ipomnima re paides? echasa pali epeisodia?
LL_NEO Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2005 Ή μήπως είναι τυχαίο ότι παω για Master στο Finance στο UK? Σπονσοράρομαι απο το insomnia με τον όρο μόλις γυρίσω να αναλάβω το project του να βάλουμε το Insomnia media group Inc. στο NAS-DAQ. Μάλιστα στην πορεία σκεφτόμαστε να εξαγοράσουμε διάφορες εταιρίες (όπως πχ το skroutz.gr του γνωστού ατομικιστή και λαμογίου theobabis, ο οποίος τι νομίζετε, μετα απο εντατικά μαθήματα απο τον πρωτομάστορα στην εμπορική εκμετάλευση site HAL9k έφτιαξε αυτή την άχρηστη παλιοσελίδα και κονομάει) να τις εισαγάγουμε όλες και να μετατρέψουμε την Insomnia σε εταιρία holding. Στα καπάκια θα πουλήσουμε τις μετοχές και θα το ρίξουμε στη dolce vita (πληροφορίες που αναφέρουν ότι ο paredwse έχει ηδη χρυσοπληρώσει μια θέση στις Μεξικανικές φυλακές στην πτέρυγα κρατουμένων για σεξουαλικά εγκλήματα κρίνονται ως κακοήθειες) HAL9k sorry ρε φίλε για την αποκάλυψη αλλά μας ξεβράκωσαν.
haris_ch02019 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2005 LL_NEO : Mou ftiakses to apogeuma!!!
Highlander Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2005 Ή μήπως είναι τυχαίο ότι παω για Master στο Finance στο UK?Σπονσοράρομαι απο το insomnia με τον όρο μόλις γυρίσω να αναλάβω το project του να βάλουμε το Insomnia media group Inc. στο NAS-DAQ. Μάλιστα στην πορεία σκεφτόμαστε να εξαγοράσουμε διάφορες εταιρίες (όπως πχ το skroutz.gr του γνωστού ατομικιστή και λαμογίου theobabis' date=' ο οποίος τι νομίζετε, μετα απο εντατικά μαθήματα απο τον πρωτομάστορα στην εμπορική εκμετάλευση site HAL9k έφτιαξε αυτή την άχρηστη παλιοσελίδα και κονομάει) να τις εισαγάγουμε όλες και να μετατρέψουμε την Insomnia σε εταιρία holding. Στα καπάκια θα πουλήσουμε τις μετοχές και θα το ρίξουμε στη dolce vita (πληροφορίες που αναφέρουν ότι ο paredwse έχει ηδη χρυσοπληρώσει μια θέση στις Μεξικανικές φυλακές στην πτέρυγα κρατουμένων για σεξουαλικά εγκλήματα κρίνονται ως κακοήθειες) HAL9k sorry ρε φίλε για την αποκάλυψη αλλά μας ξεβράκωσαν.[/quote'] Συγνώμη, αλλά την Offshore γιατί δεν την ανέφερες ; :razz: :razz: Επειδή δηλαδή έχετε κάνει το κόλπο και περνούν όλα αφορολόγητα, νομίζεις ότι ο κόσμος δεν έχει δικαίωμα να το μάθει ; Ή επειδή νόμιμος εκπρόσωπος είναι ο σκύλος και σου είπε να κρατήσεις το στόμα σου κλειστό ; ε ;;;; :grin: :grin: :grin: (Θέλω αύξηση, γι' αυτό σας καρφώνω...)
redxaris Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2005 η Insomnia είναι πλέον ένα κερδοφόρο site άμεσα και έμμεσα. Μπορεις να μου πεις ακριβως ομως και οχι με ασαφειες,γιατι εγω απο οτι ξερω δεν εχει πληρωσει κανεις με την εγγραφη του εκτος βεβαια και αν οι αγρυπνοι τεχνικοι του ινσομνια εχουν βρει τροπο καθε φορα που κανουμε log in να μας περνουν λεφτα απο την πιστωτικη! Επισης ξερω οτι για να εχεις ενα σιτε σαν το ινσομνια χρειαζετε να σκας καποια λεφτα το μηνα και πιστεψε ουτε σε εμενα σου σε κανεναν αλλον δεν του εχει ζητηθει να πληρωσει το προνομιο που εχει να ειναι μελος του insomnia και να μπορει να μαθαινει,να βοηθαει και εχει επικοινωνια με αλλα ατομα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.