Προς το περιεχόμενο

Banner

marios1957

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Δικό σου είναι;

lol, όχι, απλά έκανα report το ότι δεν λειτουργεί το link. :grin: :grin:

Δεν νομίζω ότι είναι κακό. :-?

Φυσικά είμαι σίγουρος ότι Οι άγρυπνοι τεχνικοί εργάζονται πυρετωδώς για την τακτοποίηση του θέματος. :lol: :lol: :lol:

Δημοσ.

pantos auto den dinei kalo image stin eteria pou onomazete "hardshop" ektos tou oti deichnei genikotera prochirodoulia.

auto den to leeo epidi eiparchoun teething problems me tin campaign -mallon logo tou oti den "testaristike" arketa- alla epidi toulachiston mechri na antimetopistoun den echei vgei esto kai prosorina i campaign ektos.

ipopsin oti eime iper ti diafimiseis genikotera apla kritiki kai entiposeis antiparatheto kai ochi kakovoula.

• Super Moderators
Δημοσ.
[...] Φυσικά είμαι σίγουρος ότι Οι άγρυπνοι τεχνικοί εργάζονται πυρετωδώς για την τακτοποίηση του θέματος.[/b'] :lol: :lol: :lol:

Λάθος!!!

Οι άγρυπνοι τεχνικοί πίνουν μπύρες αυτή τη στιγμή. :lol:

Επίτηδες δεν έχει link, ο Hal9000 θέλει να δει ποιοί το προσέξανε... :razz:

Δημοσ.

Είναι το γνωστό hardshop με τα κρούσματα γκρίζας διαφήμισης που είχαμε στο insomnia παλιότερα;

Αν είναι αυτός χαίρομαι που ο ιδιοκτήτης του πλέον κατάλαβε πως πρέπει να λειτουργει ο σωστός επιχειρηματίας, τουλάχιστον στο θέμα της προβολής.

• Super Moderators
Δημοσ.

Εντάξει, εντάξει, κερδίσατε: Το banner έχει link απλώς γίνονται κάποιες τεχνικές βελτιώσεις.

Λίγη υπομονή. :)

Δημοσ.
Για να δούμε έχει όντως τις κάλύτερες τιμές στο internet το hardshop;

Μπορεί οι τιμές να είναι κάπως ανώτερες(όχι πολύ) των άλων αλλά είναι Super. Όπως υπόθηκε και προηγουμένος ο άνθρωπος τρέχει και δεν φτάνει.

Τεστάρετέ το και θα με θυμηθείτε. :wink:

Δημοσ.

Ειναι καλο να υπαρχει μια βοηθεια στον HAL (οικονομικη) γιατι οπως ξερουμε ολοι δεν βγαζει μια απο το site αντιθετως δινει λεφτα και απο πανω για να εχουμε εμεις το site μας!

Αλλα κατι ασχετο,δεν ειναι καπως ''ελαφρα'' ενοχλητικο το baneraki μας ?Ενοχλητικο απο την αποψη οτι σου τραβαει το ματι με το motion που εχει αλλα αυτο ακριβως θελει να πετυχει!

Τσπ και κατι αλλο ασχετο,μου αρεσε περισσοτερο το προηγουμενο που ειχαμε(ηταν πιο διακριτικο)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...