Προς το περιεχόμενο

Opera 8.50 Ads Free

Lothar

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δυστυχώς εγώ απογοητεύθηκα απ'τις τελευταίες εκδόσεις του Opera, γιατί διαπίστωνα κάποια μικροκολλήματα στην φύλαξη κωδικών εισόδου σε κάποιες σελίδες -συμπεριλαμβανομένου και των φόρουμς. Έβαλα την 8 σκέτο και ησύχασα! 694.gif

Δημοσ.

Εγώ το έβαλα μόλις χτές και έχει πολύ περισσότερες επιλογές απο τον firefox και τον ie.Είναι όμως τόσο ασφαλές?Παρακαλώ όσοι ξέρουν να μου πούν.

Δημοσ.

Isle μην φοβάσαι τίποτε με το Opera. Έχει τη δυνατότητα να χειρίζεσαι και μόνος σου τα πάντα. Για του λόγου το αληθές, πήγαινε: Εργαλεία > Γρήγορες Προτιμήσεις. Εκεί έχεις τον απόλυτο έλεγχο! ;)

Δημοσ.

Παιδία σε μένα το scrolling γίνεται πολύ πιο γρήγορα απο τις υπόλοιπες εφαρμογές και αυτό γίνεται ΜΟΝΟ στον Opera.

Μήπως είναι κάτι απο μέσα ?

Δημοσ.
Παιδία σε μένα το scrolling γίνεται πολύ πιο γρήγορα απο τις υπόλοιπες εφαρμογές και αυτό γίνεται ΜΟΝΟ στον Opera.

Μήπως είναι κάτι απο μέσα ?

Ναι φιλε αυτο ειναι απο τα "καλα" του opera! :wink:

Δημοσ.

Δεν είναι τόσο διάσημο γιατί μέχρι πριν τον 8.5 όλοι οι Opera είχαν διαφημίσεις και για να βγουν έπρεπε να πληρώσεις.Είναι πολύ απλή η απάντηση στην ερώτησή σου.

Δημοσ.

Βρε μάγκες, έβαλα το Opera και πραγματικά μου άρεσε, όμως θέλω να ρωτήσω, από που αλλάζει η αυτόματη συμπλήρωση, των .com .gr .net κ.τ.λ. στις διευθύνσεις???

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...