Silok Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2005 Καλημέρα παίδες.Θέλω να κάνω αναβάθμιση και έχω χάσει τη μπάλλα με τις μητρικές.Μ' ενδιαφέρει πολύ λίγο το o/c επειδή δεν υπάρχει περίπτωση να βάλω νερό.Είμαι gamer και αλλά δεν τρελλαίνομαι να είναι και όλα στο φούλ.Έχω gpu-tagan 420w και vga θα πάρω μάλλον ati x700.Aν μπορείτε μαζί με τη μητρική προτείνετε και τις καλύτερα συμβατές μνήμες.Τα φράγκα εώς 150.GIGABYTE απαγορεύονται δια ροπάλου λόγο προτέρου άτιμου βίου. Υ.Γ.Θα αποχωριστώ τον xp2400 πιστεύετε πως είναι καλή κίνηση;(Δεν κάνω video encoding).Αν σκέφτεστε τίποτα καλύτερο ελεύθερα.
HQ Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2005 theoro anousio na anikso k ego neo topic gia to idio thema kai tha ithela na sibliroso mia erotisi sto paron topic.an paro mia m/b me me nforce sli kai valo mia mono karta grafikon tha exo provlima?o logos pou thelo to sigekrimeno chipset einai to xaraktiristika tou.ouden sizitisi gia 2 karta grafikon . zito signomi an ''kouraso'' me auton ton tropo to topic kai ton insomniac silok filika
skone Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2005 emena se afti tin erotisi atomo pou empistevome mou proteinw tin DFI LANPARTY UT NF4 SLI-D
geoal1973 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2005 πολυ καλη και χρυση η dfi παιδες και την εχω και εγω μαλιστα. Απλα η συγκεκριμενη μητρικη ειναι φτιαγμενη για σκληροπυρινικους overclocker και θελει πολυ διαβασμα και χρονο για να σου δωσει τα μεγιστα. Επισης δεν ανεχετε value ram και εχει πολλες παραξενιες που σιγουρα θα πελαγωσουν οσους δεν πολυασχολουντε με το αθλημα. Εμενα πριν την βαλω στο συστημα πολλοι εμπειροι αγανακτησμενοι απο αυτη overclockers μου ελεγαν οτι ''εκανες και εσυ το λαθος και πηρες το αλογο που δυστροπη και συναιχεια κλωτσα''. Τα πραγματα για εμενα δεν ηταν και τοσο τραγικα τελικα ισως λογω της μεγαλης εμπειριας και γνωσεων που διαθετω στον χωρο. Αλλα για να πω την αληθεια τις πρωτες δυο ημερες πηγε να με τρελανει αφου δεν μπορουσα να ειμαι σταθερος ουτε 10ΜΗΖ πανω απο τα default και περασα πανω απο 5 φορες εγκατασταση Windows XP γιατι πολυ απλα τα εκανε corrupt. Φυσικα μολις την μαθεις και την σεταρεις σωστα γινετε πραγματικο εργαλειο και φτανει εκει που αλλες ουτε καν μπορουν να φανταστουν. Ειναι απιστευτα σταθερη και ας την εχεις κλοκαρει στο θεο αρκει φυσικα να την εχεις σεταρει/τσεκαρει. Αν παρολα αυτα πιστευετε οτι μπορειτε να δαμασετε αυτο το ατιθασο αλλα πανυσχυρο αλογο τοτε θα ειναι ο απολυτος συμμαχος σας στις επιδοσεις διαφορετικα θα την βριζετε και θα καταριεστε οποιον σας μιλησε για dfi, και πραγματικα θα ειναι κριμα γιατι η μητρικη το λεει ξεκαθαρα for hardcore overclockers only. Απο την αλλη ποιο συνετη επιλογη και με καλες επιδοσεις ειναι η αντιστοιχη MSI. Η αποφαση ειναι παντα του αγοραστη, οπως και η ευθυνη των αγορων του.
206CC Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2005 http://www.mindfactory.de/cgi-bin/MindStore.storefront/43386bb4003b58682740c0a801ea0687/Product/View/0016365
georgeadams Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2005 an paro mia m/b me me nforce sli kai valo mia mono karta grafikon tha exo provlima? Κανένα απολύτως πρόβλημα.
mihalakis Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2005 O 2400 pou exeis den nomizo oti exei faei ta psomia tou.Afou les oti eisai gamer kai den kaneis video encoding, ti ton thes ton 3500?Esi theleis kirios karta grafikon.Enas 2400 me mia 6800 gt, h mia radeon 800pro tha sou prosferei perissotera apo oti enas 3500+ me mia radeon x700.Glitoneis etsi lefta kai apo epeksergasth,mb,mnhmes alla kai apo karta grafikon.Endeiktika, o venice vgainei sta 230 peripou,h mhtrikh 100-150 (afou theteis kai ano orio timhs), mia x700 pro giro sta 150, kai alla 130 peripou gia 1gb ram.Sto sinolo afta vgainoun 600-650 euro.Me 350 euro pairneis 6800gt,h an eisai paidi ths ati mia 800 pro, h akoma kalitera mha 850pro me 450 euro, kai den koloneis pouthena sta paixnidia.
DIMERR Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2005 Apla an pareis tin sigekrimeni Dfi isws xreiastei na alakseis kai na baleis to pio kainourio bios gia na ipostirizei kalitera ton venice.Etsi ekana ki egw epidi ekane orismena reboot sto asxeto.
Silok Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2005 O 2400 pou exeis den nomizo oti exei faei ta psomia tou.Afou les oti eisai gamer kai den kaneis video encoding, ti ton thes ton 3500?Esi theleis kirios karta grafikon.Enas 2400 me mia 6800 gt, h mia radeon 800pro tha sou prosferei perissotera apo oti enas 3500+ me mia radeon x700.Glitoneis etsi lefta kai apo epeksergasth,mb,mnhmes alla kai apo karta grafikon.Endeiktika, o venice vgainei sta 230 peripou,h mhtrikh 100-150 (afou theteis kai ano orio timhs), mia x700 pro giro sta 150, kai alla 130 peripou gia 1gb ram.Sto sinolo afta vgainoun 600-650 euro.Me 350 euro pairneis 6800gt,h an eisai paidi ths ati mia 800 pro, h akoma kalitera mha 850pro me 450 euro, kai den koloneis pouthena sta paixnidia. Thanks Μιχάλη για τις σκέψεις σου αλλά θα διαφωνήσω μ'αυτά που λες για τους εξής λόγους.Το να τα σκάσω μόνο σε κάρτα γραφικών θα είναι χάσιμο χρημάτων γιατί θα έχω μείνει σε AGP και σε μια μελλοντική αναβάθμιση θα πρέπει να ξαναδώσω τα ίδια λεφτά οπότε 650+τα 350=1000 τα οποία αν τα δώσω τώρα κοντά στα 800 σκέφτομαι με καινούριο δίσκο 200 seagate και TVcard Terratec cinergy θα έχω πιστεύω ένα αρκετά καλό μηχανάκι που θα μπορεί να σηκώσει αργότερα την όποια αναβάθμιση.Εκτός αυτού ξέχασα ν'αναφέρω πως δουλεύω βαριά plugins του photoshop και με τον 2400 γίνεται μπάχαλο σε μεγάλες αναλύσεις και μάλιστα πιστεύω πως για τα games δεν έχει άλλα ψωμιά χωρίς να φταίει ο cpu αλλά τα σούργελα που δημιουργούν τα παιχνίδια.Δυστυχώς δεν σηκώνει oc λόγω της *&@#&ης gigabyte.Προσανατολίζομε σ'αυτή τη μητρική M/B: MSI K8N NEO4-F RETAIL-99.83 € από e-shop τι λέτε είναι καλή;
HQ Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2005 diavasa para poli sto net kai se periodika g autin.tha einai telika i prosopiki mou epilogi an katalikso se aplo nforce 4 .xtipa tin e!
Majestic Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2005 makria apo thn terratec gia tv tuner...proswpika exw thn terratec cinergy 600 tv kai den eimai eyxaristhmenos...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.