kobi Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2005 Paidia kalhmera, exw ena TELEDAT 430 LAN modem apo germania. Exw kanei etisi gia DSL athina twra k den kserw an tha boresw na to xrisimopoihsw. Sthn germania eixa 1024 grami k to modem einai tis T-com. Auto pou me problimatizei einai oti einai diaforetiko apo ta klasika pou yparxoun edw. Diladi den bazeis IP ston explorer gia na ryhthmiseis to modem opws se merika pou exw dei apo filous mou. An kserei kanenas as bohtheisei. Drivers k tetoia den borw na brw pouthena aneksartitous apo T-com.
kobi Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2005 Re paidia! den yparxei kanenas pou na kserei? An den ta kataferw k apofasisw na parw kapio allo modem/router ti proteinete? Den me niazei gia wireless. Proteinete kati se ethernet k tha protimousa na exete prosopiki peira. gia paradeigma auto pou exw den eixe kolisei pote, den eixe stamatisei pote tin sindesi ktl (sth germania omws). Enw enws filou mou to alcatel olo kolaei!!!
poulinos Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2005 ego exo zyxel 650 tora poia 660 kai einai mia xara kai to protino.b. ama psaxeis sto forum gia thema kalitero adsl modem tha breis arketa themata.kapoioi tha legan kai usr alla me ta provlimata pou kanei den to protino.to zyxel to protino meta apo kamia 100 ara pou exo egkatastisei os tora.ekdosi kai me firewall kai xoris kai me mia ethernet kai me 4.o router autos pou exeis mipos einai usb kai thelei drivers gia na pexei .dioti auto eiinai apla modem oxi router.se auta den iparxei ip gia na to rithmiseis .einai kapos preconfigured merikes fores kai apla ite oi drivers ftiaxnoun ikonidio ite to ftiaxneis esi.
kobi Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2005 Eyxaristw gia tin apantisi! Telika den ebgaza akri me to modem apo germania. Den borousa na allaksw to ip tou. To eixa sindesei me LAN k pote Usb. Eixa dei k se alla post oti proteinontan to Zyxel. Telika epeidh biazomoun pira to alcatel 530 k fenete mia xara. Tha deiksei bebaia!!!! Tou filou mou to alcatel 510 kolage giati to eixe se USB. Otan to ebale se lan den ksanaeixe problima.
poulinos Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2005 kai to alcatel einai ena aplo kalo modem me tis ligoteres asimbatotites kai to modem pou xrisimopoiei o ote gia na testarei grammes.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.