Προς το περιεχόμενο

Help! ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ Msi 945p Kai 4 Gb ΜΝΗΜΗ!

cybereddie

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω m/b msi 945p neo kai 4 gb kingston ddr2 - 533. Οταν βάζω 2 gb δουλεύουν όλα τέλεια, οταν μπουν και τα 4 gb πάει σαν κότα. Το read και write στα τέστ του everest πέφτουν κατακόρυφα, σχεδόν 90% . Ξέρει κανένας γιατι? Έχω δοκιμάσει σχεδόν όλα τα cas,ras,latency (2.5-3-3-8 --- 4-4-4-12)- έχω βάλει τελευταίο bios. ΤΙΠΟΤΑ! Heeeeeeeeeeeelp!

Δημοσ.

α) Χωρίς να είμαι σίγουρος, η μητρική σηκώνει 4γίγα μνήμης? Νόμιζα πως το max που υποστηρίζουν οι "κανονικές" είναι τα 3γίγα. Για παραπάνω μνήμη χρειάζεται μητρική server.

β) Μήπως κάποιο από τα dimms είναι χτυπημένο? Δοκίμασες ανά 3 με διαφορετικούς συνδυασμούς ώστε να δεις μήπως συμβαίνει κάτι τέτοιο?

Δημοσ.

Υποστηρίζει μέχρι 4 Gb. Δοκίμασε άλλη διάταξη όπως λέει και ο Πέτρος. Τις έχεις σε dual διάταξη; Αν ναι, τότε σε dual υποστηρίζουν συνήθως 3 Gb οι περισσότερες mobo και ίσως γι αυτό να συμβαίνει ό,τι συμβαίνει.

Φιλικά

Δημοσ.

παιδια δοκιμασα και με 3 dimm και σε διάφορους συνδιασμούς αλλά πάντα ειναι απελπιστικά αργό! Πάνω από τα 2 gb δεν κάνει τιποτα. Με τα 2 dimm ειναι παν-γρήγορο.

Δημοσ.

Αυτό σου είπα κι εγώ. Υποστηρίζει dual, αλλά σε dual λειτουργία δεν υποστηρίζει 4 GB... Δες το λίγο στο manual και πες μας.

Φιλικά

Δημοσ.

και για να εξηγούμαι ειναι για πελάτη μου ο οποίος έσκασε 3,5 χιλιάρικα για να φτιάξει pc για να παιζει παιχνιδια...

Δημοσ.

Angeldust, δυστυχώς, οι απαιτήσεις των σύγχρονων παιχνιδιών έχουν μεγαλώσει πολύ. Ναι, εντάξει, δεν *χρειάζονται* 4GB μνήμης, τρέχουν και με λιγότερα. Με τη μεγάλη μνήμη όμως βελτιώνεται ο χρόνος που κάνει "να φορτώσει η πίστα" και αφού ο άλλος έχει λεφτά και θέλει να τα δώσει, γιατί όχι? :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...