Προς το περιεχόμενο

Xvid ---> Divx

Kleanthis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαίρετε.Έχω μια ταινία xvid που θέλω να την αναπαράγω σε επιτραπέζιο dvd αλλά δεν υποστηρίζει τέτοια κωδικοποίηση παρα μόνο divx.Με ποιο πρόγραμμα θαμπορούσα να κάνω την μετατροπή;Αξίζει τον κόπο ή θα διαρκέσει πολύ η διαδικασία και το προκύπτον αποτέλεσμα θα είναι φτωχό σε ποιότητα;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων...

Δημοσ.

Tα Divx τα παίζει κανονικά.Τα xvid όμως δεν νομίζω.Θα κοιτάξω το μοντέλο γαι να είμαι απολύτως σίγουρος.Απ'ότι ξέρω γίνεται να μην παίζουν και οι δύο κωδικοποιήσεις.Η μετατροπή γίνεται από την μια στην άλλη;

Δημοσ.

divx ke xvid ine ke ta dio mpeg4 ke logika to pezi ektos ke an elegxi to FourCC, an to elegxi mesa ston fakelo tu xvid exi ena programa pu to lene AviC anikse to arxio ke alakse to FourCC apo xvid se dx50 (gia divx5), den perni xrono giati den kani kamia metatropi se 1 lepto ise etimos

Δημοσ.

Αν είναι mpeg4 και το divx kai xvid θα πρέπει να το παίζει κανονικά- και υπότιτλους κτλ κτλ-μιας και είναι και divx certified.Θα το δοκιμάσω αυτό που λες και θα επανέλθω...

Ευχαριστώ θερμά...

Δημοσ.

Το μοντέλο που έχω είναι το Sony DVP-NS 33 (Divx Certified).Λοιπά στοιχεία δεν γνωρίζω.Αν το έχει κανείς και ξέρει παραπάνω...

Δημοσ.

Mpoeis na anoi3eis to avi me to "Hex Workshop" kai na alla3eis se dyo simeia pou grafei XviD kai XVID se DivX kai DIVX kai tha kaneis save as...Kai se ena lepto tha eisai etoimos...Ayti i diadikasia allazei ton tropo anaparagwgis tou avi kai anti na psaxnei to xvid gi an pai3ei psaxnei to divx codec... :)

Δημοσ.

vlepo tosa posts...

oloi prospathoun na se voithisoun kleanthi alla den kaneis kai esu kati polu vasiko:

VALE TO CD MESA KAI DOKIMASE NA DEIS AN PAIZEI PROTA, KAI META MAS LESSS...

umartonnnn...(kai eisai kai patriotaki re gmt)....

Δημοσ.

Δεν ειναι θεμα του codec....

...ειναι θεμα ρυθμισεων κατα την δημιουργια του .avi...

Μπορω να σου φτιαξω .avi με τον DivX, που δεν παιζει σε κανεναν player...

Δημοσ.

Τελικά παίζει Divx αλλά όχι Xvid προς απογοήτευση μερικών που έλεγαν ότι όταν παίζει το ένα υποστηρίζεται και το άλλο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...