Προς το περιεχόμενο

Coolermaster Stacker...

polaki

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και εγω αυτό εχω όπως πολλοί, αλλα ρε παιδιά...λίγο παίδεμα δεν ειναι να το σκαλίζεις? Τις τελευταίες μέρες όλο βάζω βγάζω πράγματα και μου έχει φύγει λίγο η μαγκιά, ειδικά στους δίσκους, οπου πρέπει να ξηλώνεις τα μαυρα μπροστινά, να τραβάς το (σχεδόν κολλημένο, stuck τελείως) κουτάκι με τους δίσκους (το γνωστο 3->4 ή όπως το λένε αυτοί), ξεβιδώνεις, βιδώνεις τους άλλους, το σπρώχνεις μέσα, κλείνεις τα μαυρα πλαστικά και είσαι έτοιμος....

Εσείς τί λέτε? Δεν λέω, ειναι ότι καλύτερο έχω δοκιμάσει και ποιοτικά αλλά και από θέμα χώρου (+ το ότι έχει ειδικό χώρο για 2ο PSU αν χρειάζεσαι), αλλά... δεν μπορώ να πώ οτι πετάω απτη χαρά μου όταν έχω να πειράξω τίποτα εκει μέσα.... :D:D:D

Δημοσ.

επειδη το σκεφτομαι κι εγώ...

εστω οτι στο 3-4 εχεις 2-3 δισκους. Επειδη λες οτι το τραβας...μπορεις να αφαιρεσεις/προσθεσεις/αλλαξεις εναν, χωρις να αποσυνδεσεις τα καλωδια των αλλων που μένουν?

τα "μαυρα" τι ειναι? κρατανε τους δισκους?

Δημοσ.

Το κουτί ειναι όλα τα λεφτά.. αυτό για να μην παρεξηγηθώ!

Το case με τους δίσκους το τραβάς προς τα έξω απτο μπροστά κομμάτι του case. Αναγκαστικά λοιπόν θα πρέπει να αποσυνδέσεις τα καλώδια των άλλων, εκτός αν είναι λίγο τιραμόλα τα καλώδια και έχεις τίποτα 5μετρα!! :D

Tα "μαυρα" πλαστικα ουσιαστικα δεν ειναι πλαστικά, αλλα πλαστικα στο πλαι και μεταλική γριλια μπροστά. Ειναι το μαυρο που βλέπεις στις φωτογραφιες του stacker, το μπροστα μερος φαντάσου αποτελείται απο περίπου 12 (νομίζω) τέτοια μαυρα, μεθέθους 5.25 τα οποια τα βγάζεις για να βάλεις CD/DVD κλπ. Για να βγει το case με τους δίσκους χρειάζεται να ξηλώσεις 4 από αυτά, τα οποια ομως ή εγώ είμαι κουλός ή βγαίνουν ΠΟΛΥ δύσκολα.........Και προσοχή μη σπάσουν τα "δοντακια" τους στο πλαι. :D

Δημοσ.

Η πλήρης άποψη μου για το stacker είναι ότι πρόκειται για ένα κουτί με πάρα πολλές καινοτομίες (crossbow fan, κάργα παραμετροποιήσιμη πρόσοψη) που όμως είναι αμφιβόλου αισθητικής και ποιότητας (γαμώ τις λαμαρίνες γαμώ).

Η ονείρωξη του κάθε πορωμένου με τα κουτάκια θα ήταν να έπεφταν τα blueprints του στα χέρια της LianLi. Τότε θα μέναμε με το ένα χέρι στο π0υλι και με το άλλο στο πορτοφόλι(μιας και θα 400άριζε άνετα)

Δημοσ.

εμενα σαν αισθητική μ'αρεσει επειδή είναι αρκετά ουδέτερο.. Δεν τα μπορω τα space age κουτιά σε καμία περίπτωση. Και η ποιότητα δεν είναι ασχημη, αν και δεν θα με χαλαγε η λαμαρίνα να ήταν λίγο πιο χοντρή, και οι γωνίες λιγο smooth γιατί έχω χαραχτεί ορισμένες φορές... όχι τιποτα αίματα και τραγωδίες, αλλά εντάξει δεν με χαροποίησε η χαρακιά...

Δημοσ.

όταν εννοούσα ποιότητα ενννούσα την λαμαρίνα σαν υλικό αλλά και τις ακμές που δεν έχουν λειανθεί όπως θα έπρεπε.

Δυστυχώς αν επιλέξεις μια φορά αλουμίνιο όλα τα άλλα σου φαίνονται ψεύτικα. Βρίζω το stratos1 που με έκανε και ξενέρωσα όταν μου έδειξε το προσπέκτους των γραφείων που παράγει η lianli. Μιλάμε έπαθα νιμουπλακα

Και όσον αφορά την αισθητική οι τρύπες κάνουν και το stacker και το V2000 να φαντάζουν σα σουρωτήρια με τη μόνη διαφορά ότι με την επιλογή χρωμάτων το stacker μου φαντάζει ως ... μουντό σουρωτήρι. Στο V2000 θα χαιρόσουν να .... πετάξεις τα μακαρόνια σου μέσα. Απο την άλλη περι ορέξεως κολοκυθόπιτα, μην ξεχνάμε ότι υπάρχουν και άτομα που δίνουν ρέστα για τα κουτιά της thermaltake :P

Δημοσ.

Βασικα το stacker εχει το καλο οτι μπορεις να βαλεις ακομα και τον εαυτο σου μεσα.. χωράει 12 δίσκους ή CD/DVD οπότε για κάποιον που (για οποιονδήποτε λόγο) εχει 300 πραγματα, τον βολεύει αφάνταστα...

Επίσης το 2ο PSU είναι ενα plus, καθως ξερω 2 ατομα που έχουν 2x300W fanless Etasis με υδρόψυξη για 0 θόρυβο (εκτος) απο 2 fan για τον εξαερισμό του case........

Αλλα ναι, η λαμαρίνες θέλουνε λίγο δουλεμα.....

Δημοσ.

polaki,

για το module αλλα και για τα προστατευτικα

χρησιμοποιω ενα πλατυ ακαμπτο μαχαιρι. peace of cake.

Αυτο που με χαλαει ειναι οτι θα το ηθελα ποιο απλο.

Με χαλαει συγκεκριμενα η θηκη του τροφοδοτικου και

το ανοιγμα στο πατο, που ειναι μεγαλο για 2x12 ψυγειο

και μικρο για 3x12. 3 ξεχωριστες πλακες που θα μπορουσε

να βγαζει ο καθενας οποια θελει θα το προτιμουσα, ή

ζηταω πολλα; :mrgreen:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...