Προς το περιεχόμενο

The Matrix:Path of Neo

isaias1983

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 118
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Moderators
Δημοσ.

Ναι, κάνε dodge τις επιθέσεις του και ζαλίζεται, ή μαζί με focus όρμα πάνω του και κάνε λαβές. Εγώ βασικά τον βάραγα συνέχεια και έκανα dodge μόνο όταν πήγαινε να με δείρει (πράσινα αστεράκια πάνω από το κεφάλι μου).

Δημοσ.

οκ παιδια τον περασα τον σεραφ τορα να ρωτησω και κατι ακομα

την πιστα με την witch πως επιλεξατε την σωστη exile κλπ

ευχαριστω για τον χρονο σας

Δημοσ.

ghost rider ok me ayto alla me thn witch den ksero pos na tin nikiso otan exei to ravdi sto 2o gyro otan apokta mia ''mple ayra'' gyro tis den prolavaino na tis mazeyo

ps ti simainei IIRC?

thanx

• Moderators
Δημοσ.

IIRC = If I recall correctly. ("αν θυμάμαι καλά").

Εγώ γενικά της όρμαγα με διάφορες κινήσεις + focus, βοηθάει και η banshee exile όταν ουρλιάζει και της βγάζει την αύρα.

Δημοσ.

Είμαι στην έπαυλη, μετά τους Smith και τους άλλους που είναι σαν ζόμπυ, εκεί που είσαι σε μία τελείως ανάποση πίστα και πρέπει να βρεις την σωστή πόρτα. ΠΟΥ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΠΟΡΤΑΑΑΑΑΑΑΑ????????

• Moderators
Δημοσ.

Στην ψυχεδέλεια πίστα ε? :-P

Η πρώτη είναι απο πίσω από τον τοίχο που μπαίνεις περίπου. Γενικά είναι πιο κοντά απ'όσο μπορεί να νομίζεις κάθε φορά.

Δημοσ.

kalispera paidia

mporei na mou pei kapoios pira to matrix kai eno kanei install otan mpaino sto paixnidi kolaei !!! karta grafikon exo GF fx 5700 kai cpu p4 sta 3.2 mhz , ipopsin einai paixnidi me crack mipos fatiei afto ? exei kapios kapio crack ? efxarsto poli .

Δημοσ.

Ευχαριστώ, το τερμάτισα. Δε λέω καλό είναι, καλό ξύλο σχετικά καλά γραφικά, αλλά το τέλος πολύ ελεεινό, ειδικά οι παραγωγοί, που είναι λες και το έσκασαν από Tetris, πολύ γέλιο. Α! και Vips δεν νομίζω ότι φταίει το Crack, δοκίμασε να χαμηλώσεις λίγο τα settings. Το παιχνίδι είναι γνωστό ότι έχει πολλά προβλήματα, οπότε μπορεί να μην φταίει και τίποτα.

Δημοσ.

Επειδεί δεν έχεις και την καλύτερη κάρτα γραφικών δοκίμασε να το βάλεις 1024x768 και βάλτο γύρω στο 4-5. Εγώ με 6200 στα 256MB το έχω στο 5.

Δημοσ.

το τερματισα και εγω

το παιχνιδι ειδικα στο τελος ειναι τι να πω ......

οσοι ειναι οπαδοι του ματριξ μην το παιξετε

ασ μεινουμε μονο στην πρωτη ταινια

τα χουν ξεσκισει οι wachoski ολα

Δημοσ.
re pedia matrix einai ayto i genli?den mou arese katholou

simfwnw kai epafksanw....

diavaza enamisi mina se periodika (kai fenika pantou) oti afto to matrix tha mas kanei na to proskiname...oti einai to kalitero apo ola ta matrix paixnidia kai pws genika einai teleio...

to "vrika" kai egw kai ksenerwsa me gameplay kai grafika.....

mipws borei na mou steilei kapoios mia foto na dw pws einai otan paizetai se diko sas pc, mipws kai ftaiei to sistima mou???

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...