Προς το περιεχόμενο

The Matrix:Path of Neo

isaias1983

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Κατάλαβα' date=' θελεις τον κωδικό για τα rar αρχεία γιατί το game δεν έχει serial .

Κωδικός = το όνομα του site or check site for password .[/quote']

den thelw kwdiko... kana no-cd-dvd crack thelw h' mia lysi gia na paixei t opaixnidi..

ouuuuuuuuuf...ta pa kai xegniasa

• Απαντ. 118
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Όσοι το έχετε για υπολογιστή, που το βρήκατε???? Ας μου πει κάποιος από που το πήρε να το πάρω κι εγώ. (Αν γίνεται μες το Περιστέρι).

ΓΡΗΓΟΡΑ!!!!

• Moderators
Δημοσ.

Πρώτη εντύπωση απο το παιχνίδι... Αίσχος.

Ένα μάτσο χάλια. Υποθέτω ότι το patch κάτι διορθώνει απο αυτά. Αλλά όταν η πρώτη εικόνα που έχεις απο το παιχνίδι είναι ενα οικτρά σχεδιασμένο ΚΟΜΜΕΝΟ κεφάλι (χωρίς σώμα) δίπλα σε μια επίσης οικτρη οθόνη υπολογιστή και μετά μια σειρά απο ολόμαύρες εικόνες (rendering = 10, 1280x1024) , τότε τι μπορεί να σε επαναφέρει ? Υπόψη... αυτά σε ATI X800 pro...

Η πρώτη δε μάχη ήταν αστα να πάνε. Πιο κάτω δεν άντεξα... ούτε quit δεν εκανα. Alt+Tab , Ctrl+Alt+Del και End Task απο τον Application Manager...

Θυμήθηκα έντονα House of the dead και Out of this world . Μονο που το Out of this world τουλάχιστο ήταν και κορυφαίο για την εποχή του.

Σοβαρή υποψηφιότητα για το χειρότερο game ever! Κρίμα η αναμονή (3 μέρες). Τουλάχιστο δε κλαίω λεφτά...

Οπότε kung Fu 3 mod για το Max Payne και πάλι... (μέχρι να βγει το The real world mod) (και το @ University ....-χε χε)

• Moderators
Δημοσ.
.... Υποθέτω ότι το patch κάτι διορθώνει απο αυτά....

Είναι προφανες ότι δεν έχω βάλει το patch. (Διότι άκουσα ότι ο θείος είναι αλλεργικός σε αυτό).

• Moderators
Δημοσ.

Praetorian, τι κάρτα γραφικών έχεις? Rendering 9 και 10 θέλουν τις κάρτες με το πιο τελευταίο shader αλλιώς θα σου κάνει προβλήματα. Βάλε στο 8 και δες.

• Moderators
Δημοσ.

To anefera pio panw. Exw mia ATI X800 pro. Oxi kai o,ti teleutaio kykloforei, alla oxi kai gia tetoia grafika pou exoume me rendering 8...

Ontws me 8 einai to anwtero pou mporw na exw gia na vlepw oloklhra antikeimena.... ta 9 kai 10 na ypo8esw 8eloun kamia x1800xt 'h 7800gtx... E re plaka pou 8a pa8ei autos pou 8a exei skasei ta lefta gia autes kai meta 8a dei ...to path of neo...Me ypoglwsia 8a ton synthroun gia to ypoloipo ths zwhs tou...

Edit 1: @ TheFunisher. Oi kanones tou forum apagoreuoun auto akribws pou zhtas. Pantws hints yparxoun polla...

Epishs.. to double posting (poso mallon to triple posting) (= απανωτα posts) 8ewreitai forum spam. Xrhsimopoihse to "edit" ...

Δημοσ.

Έχω DSL και μου το κατεβάζει με ταχύτητα 1-10KB/s, μου γράφει ότι θέλει 20 ημέρες για να τελειώσει. Ξέρει κανείς πως να ανεβάσω λίγο την ταχύτητα του Bittorrent?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...