Προς το περιεχόμενο

The Matrix:Path of Neo

isaias1983

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 118
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μάλλον για τον θείο Τορρεντόπουλο θα λένε τα παιδιά...κάτι σαν τον αϊ βασίλη σε πιο hi tech έκδοση.Σου έχει κάθε μέρα έτοιμες λίστες με τα πιο new δώρα και εσύ διαλέγεις.

Δημοσ.

Ωραία για το θείο, αλλά δεν μου είπατε λέτε να παίζει καλά. Α! και μήπως ξέρει κανείς τις απετήσεις (system requirements) αν το έχει πάρει κανείς είναι πάνω στο κουτί, ακόμα λέωε πως η έκδοση για pc έχει πολλά ελατώματα, ας μου απαντήσει κάποιος γρήγορα είναι θέμα ζωής και θανάτου.

Δημοσ.

Μακριά απο την έκδοση για pc... Οι απαιτήσεις είναι στην πραγματικότητα πολύ ποιο χαμηλές .

Minimum System Requirements

-------------------------------

Operating System Windows® 2000 / XP

Processor Pentium® 4 1.8 GHz or AMD Athlon™ 1.8 GHz or higher

Memory 512 MB RAM

Hard Disk Space 6 GB free

DVD-ROM Drive 6X speed or faster

Video NVIDIA® GeForce™ FX 5200 or ATI Radeon® 8500 or greater*

Sound DirectX® version 9.0c-compatible sound card

DirectX® DirectX® version 9.0c (included) or higher

*Hardware T&L video cards that do not support shaders, such as the GeForce™ 4 MX or Intel Extreme Graphics® family, are not supported.

Recommended System Requirements

-------------------------------

Operating System Windows® 2000 / XP

Processor Pentium® 4 2.8 GHz or AMD Athlon™ 2.8 GHz or higher

Memory 1 GB RAM

Hard Disk Space 6 GB free

DVD-ROM Drive 6X speed or faster

Video NVIDIA® GeForce™ 6800 or ATI Radeon® X800 or greater*

Sound DirectX® version 9.0c-compatible sound card

DirectX® DirectX® version 9.0c (included) or higher

Δημοσ.

Πρέπει να παίζει καλά, μόνο 100mhz παραπάνω θέλει σε όλα τα άλλα είμαι εντάξει, έχω παίξει και παιχνίδια με 300 και 400 mhz παραπάνω από ότι έχω και έπαιζαν τέλεια. Έστι κι αλλιώς μόνο σε pc μπορώ να το πάρω μιας και θα ήταν λίγο περίεργο να το πάρω για ps2 χωρίς να έχω!!!!

Δημοσ.

Μεγαλυτερη πατατα απο αυτο το παιχνιδι δεν υπαρχει. Κριμα γιατι θα μπορουσε να βγει πολυ καλο. Το Enter the Matrix πιστευω οτι υπερεχει.

Τα γραφικα του χαλια (1024χ768 και τα settings στο 8 με 9700 PRO).

Ο χειρισμος ακομα πιο χαλια.

Οσο για το ξυλο, ναι καλο ειναι αλλα ο χειρισμος το χαντακωνει.

Τσαμπα το περιμενα. Αν απλως ειχαν παρει το Enter the Matrix και προσθεταν καποια στοιχεια, θα εβγαινε πολυ καλυτερο. Απορω, πως αφησαν οι δημιουργοι του Matrix να βγει αυτο το παιχνιδι.

Δημοσ.

Και τα δυο(ΕΤΜ & PON)παιχνιδια ειναι μεγιστες πατατες οντως...Τι γραφικα ειναι αυτα ρε παιδια???Που ειμαστε στο 1994???Τσαμπα το "αγορασα"...

• Moderators
Δημοσ.

Και που να δείτε και τον τελικό όσοι δεν το έχετε τερματίσει ακόμα. Ναι, είναι ο Σμιθ, αλλά τι Σμιθ...όσο για τον τερματισμό...κρεμιέσαι. Αλλά χαίρομαι να δέρνω κόσμο στις άλλες πίστες. :P Ας δω άλλο παιχνίδι σε PC με τέτοιο ξύλο να πορωθώ.

Δημοσ.

Paides ola kala..mou to efere o "theios" mou apo ameriki...alla exw ena provlimataki... opoios exei toso kalo "theio" kai tou to exei ferei mporei na mou steilei ena pm giati nai men o "theios" to efere...alla "xehase" na mou ferei to "kleidi" gia to "louketo" toy cd.... mporei kapoios na mou pei se pm,ti kai pws giati einai adikia na exw tetoio "dwro" kai na min mporw na to "anoixw"...

Eyxaristw

Δημοσ.
Μεγαλυτερη πατατα απο αυτο το παιχνιδι δεν υπαρχει. Κριμα γιατι θα μπορουσε να βγει πολυ καλο. Το Enter the Matrix πιστευω οτι υπερεχει.

Τα γραφικα του χαλια (1024χ768 και τα settings στο 8 με 9700 PRO).

Ο χειρισμος ακομα πιο χαλια.

Οσο για το ξυλο' date=' ναι καλο ειναι αλλα ο χειρισμος το χαντακωνει.

Τσαμπα το περιμενα. Αν απλως ειχαν παρει το Enter the Matrix και προσθεταν καποια στοιχεια, θα εβγαινε πολυ καλυτερο. Απορω, πως αφησαν οι δημιουργοι του Matrix να βγει αυτο το παιχνιδι.[/quote']

den tha mporousa na simfoniso perisotero . les kai to egrapsa ego i idios .aparadekto na dosoun gia pc aytousia tin ps2 ekdosi . to kako einai oti ypopsiazome oti to idio tha ginei kai me to game tou 24 .

ta grafika mou thimizoun paixnidi pou vgike prin 2-3 xronia .eno eimaste stin epoxi tou fear kai tou call of duty . proti fora lipame tous xristes ps2 (den exo paixei pote) giati vlepo se ti patates paixnidia apo apopsi grafikon paizoun .

Δημοσ.
proti fora lipame tous xristes ps2 (den exo paixei pote) giati vlepo se ti patates paixnidia apo apopsi grafikon paizoun .

Mπά. Ακόμα και για τα δεδομένα του ps2, τα γραφικά είναι άθλιότατα.

Είμαι σίγουρος ότι και οι κάτοχοι ps2 θα φρίκαραν με τα γραφικά του PON.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...