Προς το περιεχόμενο

"Ζητείται" forum μαθηματικών

Sadako

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδιά, δεν ξέρω αν κανείς εδώ μέσα ασχολείται με μαθηματικά, και έχει βρει κανένα καλό forum στο νετ. Ψάχνω εδώ και πόση ώρα στο νετ (βασικά για ελληνικό έψαχνα) και βρήκα μόνο κανα 2 αξιόλογα, στο maths.gr και στο mathematics.gr, αλλά και τα 2 μου φάνηκαν πολύ ψόφια, με πολύ λίγα θέματα. Και έχω μια απορία που καλό θα ήταν να την λύσω σύντομα, γιατί δίνω το μάθημα σε 3 μέρες..

Πρέπει να πω ότι μιλάω για μαθηματικά πανεπιστημιακού επιπέδου. Μήπως έχει βρει κανείς κανένα καλό??

Δημοσ.

Εντόπισα ένα sub forum στο e-steki.com/forum. Βέβαια μην περιμένεις υψηλό επίπεδο!

Πάντως αν ψάχνεις για λύσεις εξισώσεων της γυναικό-μηχανικής, πιστεψέ με, δεν θα βρεις ;);):)

Δημοσ.

Σε ποια σχολή είσαι? Δεν έχει κάποιο forum η σχολή σου? Πχ. εγώ είμαι ηλεκτρολόγος ΕΜΠ, το unofficial forum μας είναι το shmmy.ntua.gr . Μπορείς να δοκιμάσεις να ρωτήσεις εκεί...

Δημοσ.

Επίσης πέρνα και από τη σχολή εφαρμοσμένων μαθηματικών και φυσικών επιστημών αν θες ;)

http://www.edra.ntua.gr

Σε αυτό θα βρεις ένα πολύ καλό forum ;)

CU there!

Jheremias, θα σου έλεγα τίποτα αλλά τέλος πάντων!!!!

Πανάθεμά σε και είσαι και στη σχολή βρε κάθαρμα!!!!

Δημοσ.

false m@therf*cking alarm.. Το βρήκα. Αυτό σημαίνει ότι όταν σε μπουκώνουν με χιλιάδες άχρηστα πράγματα, καμιά φορά δεν βρίσκεις τα πιο απλά..

Δημοσ.

Χαίρομαι που το βρήκες. Εγώ πάντως δεν έχω ιδέα από στατιστική!!!

Δεν την πάω γενικά και τη χρωστάω ακόμα (είναι στο 4ο εξάμηνο και τώρα μπαίνω στο 9ο) ;)

Δημοσ.
episis chekare kai to maths-n-coffee.gr...den einai tpt to idiaitero, alla mporei na apantisoun stis erwtiseis sou...

το link ειναι σωστο ?

δεν δουλευει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...